Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Anka trzymam!!!
To ja kocham miec zrobione pazury! Zupelnie inaczej reka wyglada
Oj ja też, moja przyjaciółka zawodowo się paznokciami zajmuje. Więc nawet wyjście do niej do salonu jest dla mnie podwójną przyjemnością bo mam piękne paluszki i jeszcze się nagadamy -
Bambi85 wrote:Fasia jsk pierwsza nocka w domu?
Koszmar! Pisany wielkimi literami.. Julek nie spał, krzyczal w niebo głosy, ciagle były bąki i zaraz kupa rzadka jak woda. Ja jestem wykonczona, bo od pon spalam łącznie jakies 6 godzin. Myslalam,ze odespie w domu, a tu dupa.. Mąż ma problemy ze zdrowiem i taka zarwana noc to katastrofa czyli wymiotuje albo sie meczy bo nie może, nie śpi i dochodzi do siebie kilka dni lub tygodni. Dobrze,ze brata nie ma to poszedł po 6 do niego do lozka i chyba spi.. oby! Ja juz na nogach od przed 7 , bo maly sie wiercil i myslalam, ze bedzie pobudka, a tu 9 a on dalej spi, chyba odsypia noc. Tez chce! No ale zjadlam przynajmniej sniadanie. Poszlabym spac ale zaraz pewnie bedzie pobudka wiec nawet nie próbuje.
No to tyle zalenia u mnie..
Aha! Czy moge jesc dzem truskawkowy i bialy ser?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia ja nie jem nabiału od dziecka bo u mnie po nim woda z tyłka, to samo robią ze mną truskawki ale nie każdy tak ma, trzeba testować, maluszek ma jeszcze "niedojrzałe" jelitka więc ciężej mu cokolwiek trawić, obserwuj i tak jak dziewczyny piszą początki najgorsze zanim wejdziecie w swój rytm.
Zdrówka dla męża.Fasia lubi tę wiadomość