Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Ja młodej dziś kupiłam paczkę jedynek pampersa i one są praktycznie w tym samym rozmiarze co 2 dady. Nie wiem czy mi się te dady jakieś chińskie trafiły (to po świętach takie w pingwninki były) czy o co chodzi
one są mniejsze niż jedynki rossmanowe i takie same jak jedynki tesco.
-
Ile trwał poród... o 10:05 pierwszy skurcz... O 10:35 po porodzie
Niestety musieli mnie wylyzeczkowac i mocno popekalam. Ale to już nie ma znaczenia. Kocham go na zaboj!!hwesta, iwonka1077, Rudzia, Gosha, KasiaKwiatek, sylvia007, MartaAlvi, mf, Aguś86, Klaudia90, Bambi85, Eweliśka, Angela89, Robotka1, Lali, CzaryMary, mantissa, Fasia, Ewelcia, liloe, Krysti, mimka84, maggie86, Murraya, Militta110816, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:nie przesadzajcie...juz pare niespodzianek bylo moze sie też załapiecie i dzieci was zaskoczą
Boże daj!
Ciągle się łudzę i rozmarzam, że jak się nic nie dzieje to może jak się ruszy to ino roz, szybka akcja i po sprawieKasiaKwiatek, iwonka1077, Agga, Eweliśka, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:nie przesadzajcie...juz pare niespodzianek bylo moze sie też załapiecie i dzieci was zaskoczą
Kladlam się o 22 bez żadnego bólu, z 2, 5h później już miałam od razu częste skurcze. Nie znacie dnia ani godziny
KasiaKwiatek, MartaAlvi, iwonka1077, mf, Eweliśka, Klaudia90, maggie86 lubią tę wiadomość
-
he he nio dziewczyny dobrze bedzie, trzeba byc cierpliwym, się doczekacie a pózniej będziecie z nami narzekac na kupki, cycki, obwisłe brzuszki
itd.... hehehe
przemywam i sola fizjoligiczna te oczko efektow nie widze zbytnio pewnie bez kropelkow jakis sie nie obejdzie ale czekam do poniedzialku....