Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Aha super czyli jak juz w ciąży mi wypadają wlosy to po zostane lysa. W wolnej chwili poszukam jakiejś peruki :p .
Kurdę a jakiś rok temu oddałam swój warkocz na peruki a mogłam go dla siebie zachować. A tak serio aż tak znaczącej ilości wypadanych włosów nie zauważyłam, może dlatego że mi dużo włosów wypadało wcześniej.Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa po porodzie kreatyne klade na wlosy prostującą juz czasu nie bedzie na prostowanko :)przy dziecku duzo obowiązków bedzie ,no ale coz taki urok caly trza się psychicznie przygotowac na brak czasu ale Bóg za to wynagrodzi a dziecko potrzebuje bliskosci przutulenia ah jej ale wycaluśiam Ignasia ze az bedzie polika czerwone miał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 22:16
Murraya lubi tę wiadomość
-
A propos kąpieli to polecam taką matę/leżaczek do wanienki. Kupiłam przez przypadek, ale dzięki niej kąpiel dla dziecka jest przyjemnością
Prosta konstrukcja - drut i materiał frotte (żadna gąbka, w której gromadzą się bakterie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:09
Lali, Krysti, Bambi85, mantissa, Fasia, maggie86, MartaAlvi, Gosha, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Natt! Następna co wyskoczyła jak filip z konopi.
Co do wypadania wlosow też się bałam, ze po ciąży łysa zostanę a o dziwo włosy wcale mi nie lecą.
Co do kąpania, cży Julek jest na razie jedynym który lubi się pluskac? W wodzie się uspokaja. Ale taki lezaczek super sprawa.
W ogóle przyszedl smoczek dla Julka w końcu to teraz dzięki spacerom chyba póki co nie jest potrzebny.
Macie jakieś pomysły na odbijanie? Mogę 15 min nosić go na ramieniu i nie odbija i przed kolanko też nie.za to często ulewa ale dopóki ładnie przybiera to się nie przejmować. Przez 3 tyg przytyl 1200 g. Jest wielką pyzą.
A w.ogóle czy czyjeś jeszcze ddziecko (oprócz mimki chyba).ma włosy na uszach. Juli też.ma i to ciemne i na dodatek sie nie wucieraja.mimka84 lubi tę wiadomość