Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co... Przez to ciśnienie. Biorę od ponad tygodnia tabletki na nadciśnienie co 6 godzin i chyba gowno pomogły. Położna mowi ze to konsekwencja gestozy. Nastraszyla mnie udarem i hoooy wie czym jeszcze, ze to takie niebezpieczne w trakcie połogu
pojadę w poniedziałek, niech zrobią jakies badania, ale tam nie zostaje, nie zmusza mnie!
-
nick nieaktualnyJustinka wrote:W szpitalu przy przyjęciu o 12:40 miałam 4 cm. Skurcze co 2-3 min. Po 25 min miałam już na 8 cm.. szybko postępował poród. Ból zdecydowanie okresowy ale i krzyżowy:( bez znieczulenia... jak było pełne rozdarcie tętno małej bardzo spadło a i blokowało ją by zejść jeszcze niżej. Wiec była szybka decyzja o cc to był jak jakiś koszmar tak wszystko szybko się działo... miałam znieczulenie ogólne jak się obudziłam byłam w sali pooperacyjnej bez dziecka, męża i informacji, czy wszystko ok. Koszmar. Póki co mała widziałam na zdjęciu. Cały czas płacze:(
Przytulam Cię mocno. CC przy znieczuleniu ogólnym jest okropna bo po niej jest się zagubionym. Ważne że lekarze podjęli szybką decyzję.Pewnie już nie długo będziesz przy córeczceJustinka lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Mi jakies biale wylatuje w duzych ilosciach jak uplawy takie ,az mokro co chwile na wkladce i wymieniam co rusz i pobolewa dól brzuszka a Ignas juz mi tak popalic dal ze az zebra bolą
Ogólnie stwierdzam, ze ciąża jest trochę paskudnym zjawiskiem. Jestem maszyną do bekania, pierdzenia i wydzielania dziwnych wydzielinKasiaKwiatek, mf, Eweliśka, Dada, Krysti lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Wiecie co... Przez to ciśnienie. Biorę od ponad tygodnia tabletki na nadciśnienie co 6 godzin i chyba gowno pomogły. Położna mowi ze to konsekwencja gestozy. Nastraszyla mnie udarem i hoooy wie czym jeszcze, ze to takie niebezpieczne w trakcie połogu
pojadę w poniedziałek, niech zrobią jakies badania, ale tam nie zostaje, nie zmusza mnie!
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak wiem SHIMMER :*
Tylko myślałam ze te szpitale mam juz za soba... Tyle co mi sie trafiło na koniec ciazy to chyba żadnej. Cukrzyca, zatrucie... I teraz jeszcze to. Ciśnienie nie spada poniżej 170/110 juz od kilku dni, ale olałam to... Wiadomo jak dziec juz na świecie to tak nie chucham -
nick nieaktualnyNo szlag mnie trafia, korzystajac z tego, ze maz w domu wyszlam na poczte i po koszule nocna nowa. Wrocilam a dziecko spi opatulone kocem w lozeczko, on lezy w samych gaciach bo goraco, w pokoju 27 stopni, okna w calym domu pozamykane, slonce wali prosto do pokoju... Pampers zasrany, zasikany. Co za idiota, nie potrafi nawet na chwile zajac sie dzieckiem.
Teraz spi. Pierdole, wiecej nie bede liczyla na pomoc zadna. -
Justinko gratulacje ogromne! Rozumiem, że taka nagła zmiana Twoich planów i wyobrażeń bardzo Cię musiała rozczarować, ale najważniejsze, że Gwiazdeczka jest już z Tobą i wszystko jest ok
Gratulacje raz jeszcze!!
Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale uwaga ciąg dalszy historii, jak go przyszyli to potem kochanka mu go znowu urwała i nie chciała oddać
KasiaKwiatek, shimmer_lip, Klaudia90, lena90, Angela89, MartaAlvi, Gosha, Lali, Murraya, Eweliśka, Fasia, iwonka1077, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:Na rozluźnienie emocji Shimmer ogladałaś dziś nowy odcinek chirurgów, żona obcięła mężowi wacusia za zdradę
ale z dziką radością obejrzę
Dziś była u mnie koleżanka z synusiem i byłyśmy na cudnym spacerzejuż bym mogła ze swoją misią pysią pojeździć ale rozumiem, że wyjdzie jak będzie gotowa
maggie86, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Tak wiem SHIMMER :*
Tylko myślałam ze te szpitale mam juz za soba... Tyle co mi sie trafiło na koniec ciazy to chyba żadnej. Cukrzyca, zatrucie... I teraz jeszcze to. Ciśnienie nie spada poniżej 170/110 juz od kilku dni, ale olałam to... Wiadomo jak dziec juz na świecie to tak nie chuchamchociaż też mam nadzieję, że da się inaczej i będę trzymać kciuki
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:Na rozluźnienie emocji Shimmer ogladałaś dziś nowy odcinek chirurgów, żona obcięła mężowi wacusia za zdradę
Teraz zrobiłam sernik na zimno z jagodami więc niech stężeje i mogę zacząć oglądać
i jeść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 17:37
maggie86, Eweliśka lubią tę wiadomość