Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:Klaudia no nikt nie neguje,wierzymy że przytulasz mała, po prostu trochę źle zrozumiałam sorki
Co jecie przy karmieniu cycek?? Ja dziś krupnik macie jakieś ciekawe dania bo nie mam wcale pomysłów na jedzenie ...A jutro gotuje barszcz
PsotkaKotka lubi tę wiadomość
-
Moja gwiazdeczka urodzona 10.04.2015 o godz. 13:40 waga 3620g i 56 cm
maggie86, Gosha, shimmer_lip, Aguś86, Militta110816, Angela89, Klaudia90, Lali, mantissa, liwi, misia83, Bambi85, KasiaKwiatek, lena90, MartaAlvi, PsotkaKotka, Ida, Anka1501, mf, Ulka84, Murraya, Amy_, Eweliśka, iwonka1077, Fasia, Agga, 88macola, Krysti, liloe, Zima, Robotka1, weronika86, lysinka, haneczka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
JUSTINKA i HANECZKA trzymam mocno kciuki
RUDZIA mysle o Tobie intensywnie cały dzien.., czyżby to dzisiaj?!
A ja byłam na zwykłej kontroli u położnej. Mam dosyć dziewczyny... Dostałam skierowanie do szpitalaJustinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Cześć dziewczyny
JUSTINKA i HANECZKA trzymam mocno kciuki
RUDZIA mysle o Tobie intensywnie cały dzien.., czyżby to dzisiaj?!
A ja byłam na zwykłej kontroli u położnej. Mam dosyć dziewczyny... Dostałam skierowanie do szpitala -
nick nieaktualny
-
Uwaga chwalę się - dziś zaliczony drugi spacerek
wczoraj pierwszy
starsza dzielnie prowadziła swój wózek
papuga mała powtarza to co robi mama, nawet się podrapać po głowie musiała jak ja
maggie86, Klaudia90, Gosha, shimmer_lip, misia83, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Ida, mf, Murraya, Eweliśka, Fasia, Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
W szpitalu przy przyjęciu o 12:40 miałam 4 cm. Skurcze co 2-3 min. Po 25 min miałam już na 8 cm.. szybko postępował poród. Ból zdecydowanie okresowy ale i krzyżowy:( bez znieczulenia... jak było pełne rozwarcie tętno małej bardzo spadło a i blokowało ją by zejść jeszcze niżej. Wiec była szybka decyzja o cc to był jak jakiś koszmar tak wszystko szybko się działo... miałam znieczulenie ogólne jak się obudziłam byłam w sali pooperacyjnej bez dziecka, męża i informacji, czy wszystko ok. Koszmar. Póki co mała widziałam na zdjęciu. Cały czas płacze:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 18:39
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Wpisałam ale nie mam imienia gwiazdeczki, tygodnia ciąży i rodzaju porodu
ale takie tam rzeczy to jak się ogarniesz dzielna kobieto
CC 40 tydzień 5 dzień