Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po spacerku a teraz mamusia zrobi sobie spa i musi pomyśleć gdzie/w co upchnąć oponę wokół brzucha by nie rozpraszała wieczorem;)

Klaudia ja nie odniosłam się do postów dziewczyn choć mam podobne zdanie co do czułości/bliskości bo po prostu stwierdziłam że źle odebrały co napisałaś a napisałaś tak pół żartem pół serio;)każda na bank kocha i daje wszystko z siebie dla swych pociech

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 15:06

Robotka1, nick nieaktualny, Lali lubią tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi chodziło tylko o to, żeby napisać, że moje dziecko nie potrafi sobie sama leżeć z otwartymi oczkami, bo od razu woła mamę, a wyszło, że nie przytulam swojej niuni :(

Ida, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Mi chodziło tylko o to, żeby napisać, że moje dziecko nie potrafi sobie sama leżeć z otwartymi oczkami, bo od razu woła mamę, a wyszło, że nie przytulam swojej niuni :(
    spoko Klaudia ja tak tego nie odebrałam, w życiu nie uwierzę patrząc na te nasze szkraby by ktokolwiek nie chciał ich przytulać,także spokojnie a z drugiej strony to nie za fajnie że wytyka się takie sprawy, każda mama zapewne robi wszystko co najlepsze dla swej dzidzi

nick nieaktualny, Lali lubią tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, teraz świat się kręci wokół tych maleństw <3

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ida lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia no nikt nie neguje,wierzymy że przytulasz mała, po prostu trochę źle zrozumiałam sorki :)
    Co jecie przy karmieniu cycek?? Ja dziś krupnik macie jakieś ciekawe dania bo nie mam wcale pomysłów na jedzenie ...

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zima serdeczne gratulacje i moja droga :-D

No Haneczka i Justinka jak tam? :-D

Ale odłożenie dziecka do łóżeczka gdy nie płacze, spokojnie sobie leży i kontempluje świat to nie też nic złego, tym bardziej gdy same w domu chcemy cokolwiek zrobić a dzieci coraz dłuższe okresy czuwania mają... hihi ehh babki :-D u nas to jeszcze pół roku będą hormony buzowały :-P

nick nieaktualny, Bambi85, mantissa, Aguś86, misia83, Fasia lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zima gratulacje! !!
    Haneczka, Justinka Kciuki :)

Justinka lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • 8485 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my po prawie godz spacerze az zal wracac do domu tak pięknie na dworze

nick nieaktualny, Lali, nick nieaktualny, Eweliśka lubią tę wiadomość

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka u mnie dzisiaj na śniadanie owsianka jaglana,na 2 sałatka owocowa i koktajl potem ogórkowa i gulasz z soczewicą a na kolacje mam naleśniki gryczane z farszem, w między czasie podjadam suszone owoce bo uwielbiam, nie jem nabiału ale nie jem go od dziecka i takich rzeczy które mnie wzdymają

iwonka1077 lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy porod byl dla was bardzo STRESUJACYM doswiadczeniem? To znaczy jak bardzo i czy w ogole bylyscie zdenerwowane i czy czulyscie bardzo duzy STRACH czy moze udalo wam sie jakos zrelaksowac podczas trwania porodu?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za rodzące ! Go go Go alea lea leeee :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 16:16

nick nieaktualny, Lali, Justinka, Murraya lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zima gratulacje <3

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zima gratuluję!!!
    A u mnie byla dzisiaj położna, całe 10 minut :-) ale była, wiec wizyta zaliczona.
    A teraz was trochę ponadrabiam ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 16:16

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my po godzinnym spacerku ;) bylo tak pieknie mamy piekna pogode choc wieje wiatr ale ie taki zimny ; P ubralak mu body dl rekar plus rajtuzki i spiochy i kaftanik i zapocony byl wiec w trakcie kaftanik mu ściągnelam i od razu lzej mu bylo. I wzielam ta przykrywke na wozek bo wialo gdyby nie wiatr to bym nie grala. Ale kocykiem juz nie przykrywalam ; p Jutro tez ma byc pieknie wiec jutro tez spacerek :)

Zima gratulacje :)

a dziewczyna rodzacym powodzenia życzę ;)

Justinka lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jakies biale wylatuje w duzych ilosciach jak uplawy takie ,az mokro co chwile na wkladce i wymieniam co rusz i pobolewa dól brzuszka a Ignas juz mi tak popalic dal ze az zebra bolą:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 16:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka gdy odeszły mi wody to byłam podekscytowana ale wcześniej jak myślałam o porodzie nie raz miałam mysli typu spierdzielam nie rodzę, wypisuje się

a o relaksie to raczej nie było mowy,pomocne były ciepłe okłady na krzyż i jego masowanie, skupianie się na oddychaniu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 16:23

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 14:37

nick nieaktualny, Eweliśka lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka podoba mi się to spierniczanie... Jak mnie w nocy złapał taki mocny skurcz, że poród mi się przypomniał to miałam ochotę właśnie spierniczać a najmniej rodzić... :-D

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, w ogóle nie stresowałam się porodem, wręcz przeciwnie - im bliżej terminu, tym bardziej byłam podekscytowana, podniecona. Jedyne, czego się bałam, to wszystkie czynności związane z porodem (znieczulenie, nacinanie krocza itp). Całe szczescie trafiłam do Domu Narodzin i uniknelam wszystkich tych sytuacji :)

Podczas samego porodu ekscytacja nie minela, ale relaksowałam sie w wannie z bardzo ciepla woda i glupimi rozmowami z mezem :)

Eweliśka lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Militta110816 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walcze z sutem u lewej piersi :( wyciagam go laktatorem bo moja corka to straszny lakomczuch i juz by chciala litr mleka :( z prawej piersi jakos idzie gorzej z lewa.. I tylko sie umeczymy we dwie jak przykladam ja do lewego cycka :( az dzis sie poryczalam :( aaa bylam siku juz 2 razy nie bolalo :D

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
‹‹ 4190 4191 4192 4193 4194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ