Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
maggie, dziękuję w imieniu Ninki
Twój Adaś tak sobie leży w wózeczku z otwartymi oczkami i słucha? Nie wierzę... Moja Córeczka tak nie umiezawsze jak się budzi to od razu miauczy i chce na rączki... Da się ją jakoś tego oduczyć?
maggie86 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Kurcze teraz się zmartwilam tymi szczepionkami.. Ale w sumie mnie też nimi szczepiono i żyje i nic mi nie jest..
Zuzia tez byla szczepiona euvax i wszystko ok
Szymona mi zaszczepili 2h po porodzie
Kontrol u gina za 6 tygodni mam na wypisie.
Haneczka, Justinka dziś zostaniecie mamusiamiPowodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 13:43
Lwica, haneczka, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Czuje sie pominieta dzis.. no ale rozuuumiem dzieja sie ciekawsze rzeczy niz u mnie.
Milego Dnia!Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia on mało płacze,tylko pokwili czasem, na to nie narzekam, czasem tak ma że przeleży nawet nie miałknie ale to pewnie po mamusi;)bo ja ponoć byłam bardzo grzeczna za niemowlaka, mama musiała sprawdzać czy żyję bo tak cichutko siedziałam. A Ninka sama z czasem będzie bardziej "aktywna" i ciekawa otoczenia,każdego dnia to widzę jak mały kreci tym łepkiem w każdą stronę i nasłuchuje.
Ida w ten weekend to raczej nijak a potem pewnie gumki nieszczęsne choc nie planujemy dużej przerwy i chcemy dośc szybko drugie boboWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 13:48
-
Dokładnie Rudzia, ostatnie chwile z brzuszkiem, więc naciesz się nim na maxa, bo już za kilka dni będziesz za nim tęsknić
Odpoczywaj jak najwięcej i się nie stresuj. A Sofia jeszcze Cię zaskoczy zobaczysz, nie da się wywoływać
maggie86 lubi tę wiadomość
-
My wczoraj siedzieliśmy godzinę na ogrodzie
Dziś po obiadku powtórka. Szymek dziś od 7.20 prawie nie spał kuwa. Nic nie moge zrobić w domu, a sprzątanie czeka
A jak zasnął to mu Zuzia do kojca piłkę wrzucila i obudził się z krzykiem
-
Murraya ja też staram się ją nosić jak najmniej, ale właśnie wydaje mi się, że przez to te płakanie, że za krótko ją przytulam... Postanowiłam, że nie rozpieszczę swojego pierwszego dziecka, dlatego po jedzeniu biorę ją chwilkę do odbicia (albo i nie) i od razu ją odkładam. Poleży chwilkę i po 5 minutach płacz. Wtedy biegnę, biorę ją na rączki dosłownie na minutkę, aż zamknie oczka i odc razu do łóżeczka... Może za krótko, nie zdąży się mną nacieszyć a ja ją bach za kraty
-
q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 14:37
maggie86, Anka1501, Eweliśka, Agga, KasiaKwiatek, haneczka, Angela89, Lali, Bambi85, Murraya, Klaudia90, iwonka1077, misia83, mantissa, sylvia007, Justinka, Amy_, mf, Fasia, liloe, weronika86, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Położna mówi, że mam iść na dwór sobie pospacerowac bo piękna pogoda jest
za godzinę mój przyjdzie z małym to chyba wyjdziemy sobie na słoneczko
Murraya, KasiaKwiatek, Angela89, maggie86, MartaAlvi, misia83, mantissa, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ale byla jazda w aucie
3. ręcznik poszedł, 3 podklady poporodowe wymieniłam. Majtki w polu zmieniałam żeby tu jakos wejść do szpitala.
Leze pod ktg. Skurcze sie rozkręcają bo czuje mega bol w podbrzuszu niziutko co chwile. Pusto tu dzisiaj:) będę miała sale do rodzinnego. Jest tylko jedna i mogla być zajęta:)
Anka1501, Agga, KasiaKwiatek, Eweliśka, Aguś86, PeggySue, Lali, Bambi85, Murraya, Klaudia90, iwonka1077, maggie86, MartaAlvi, misia83, sylvia007, Justinka, Amy_, mf, Ulka84, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość