Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Będą, będą dzidziusie, będzie się działo, przespanych nocy będzie też mało!
Dziewczyny, trzymam kciuki!
Ja też mam problem z tym ubieraniem, ale na szczęście podczas spacerków Ninka śpiMyślę, że gdyby było jej za zimno lub zbyt ciepło to głośno dałaby o tym znać
Dziś wybrałyśmy się tak:
a pod spodem mamy body i półśpiochyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:08
maggie86, Fasia, KasiaKwiatek, Ida, mf, Aguś86, Bambi85, Eweliśka, hwesta, Krysti, Amy_, Gosha, Ulka84, weronika86, lysinka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Obiecałam dać znać to piszę
Znów stanęłam na starcie - kolejnego cyklu
Ale też to kolejny ze stymulacją i IUI
Wy się już wypakowujecie więc ja tylko poproszę o wiruski ciążowo-porodowe
Czasem tutaj zaglądam i albo ja mam takie szczęście albo wy tutaj cały czas w dobrych humorach
Dla wypakowanych - buziaki i zdrówka dla Waszych maluszków :*
Dla oczekujących rozwiązania - spokojnego i szybkiego poroduIda, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Lali, mf, Robotka1, Bambi85, iwonka1077, Amy_, Gosha, CzaryMary, weronika86, lysinka lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Ida wrote:Wow, przez 3 tygodnie kilogram? Matko, jak dużo
Położna mówiła, że mam karmić co 3h i tak też robię do tej pory. Na początku tylko odciągnietym, a teraz cyc + ewentualnie odciągnięte mleko. Właśnie zeżarł 90 ml i dalej szuka, a ja już nic nie mam -
nick nieaktualnyKlaudia my dziś w podobnym zestawie tylko męskim;) Ninka to śliczna śpiąca królewna:)
Mój szkrabik dzisiaj nie śpi na spacerku, siedzimy w parku a on chyba słucha ptaków. Byleby w nocy spał jak rodzice po 10 miesiącach posuchy będą harcowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 13:22
Ida, KasiaKwiatek, Klaudia90, Bambi85, Eweliśka, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Maggie, już po 4 tygodniach byłaś u gina na wizytę popołogową? Nie za wcześnie? Ja czekam na te 6 tygodni.
Ida lubi tę wiadomość
-
Haneczka i Justynka powodzenia!
Ania trzymam kciuki zeby oxy jednak zaczela dzialac!
Widze, ze duzo z Was chce szczepic dzieci engerixem- powiem szczerze, ze jestem zielona w tym temacie, czy znajdzie sie jakas dobra duszyczka i wytlumaczy pierworodce ?
Bo widze, ze warto jednak sie z tym tematem zapoznac przed porodem jednak jeszcze.haneczka, Justinka lubią tę wiadomość