Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy to jest zemsta Olka, on wszystko slyszal jak byl w brzuszku co zes o nim gadala
a tak na serio to wspolczuje takich nocek, placzliwy dzien jest o wiele latwiejszy do przetrwania niz przeplakana i nie przespana nocka. Szkoda, ze dzieci nie mowia od urodzenia...wiedzialybysmy co im dolega i czego potrzebuja.
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Ok mamuśki przyszła i na nas pora! rodzimy! Skurcze co 3min... mega boli... jedziemy do szpitala.
CzaryMary, MartaAlvi, maggie86, Anka1501, mf, KasiaKwiatek, Ida, Agusiek89, iwonka1077, adk_1989, Lali, lena90, hwesta, Rudzia, Amy_, Fasia, Agga, Aguś86, Angela89, Bambi85, Robotka1, Eweliśka, Ulka84, mantissa, Ewelcia, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhejka
u mnie w szpitalu była możliwość wyboru szczepionki.
Euvax albo dodatkowo płatny Engerix (60zł)
Może u Was tez jest taka możliwość?
Ps. Gdybym nie dowiedziała sie o tym na szkole rodzenia to od razu z marszu zaszczepili by młodego Euvaxem. a tak to skorzystałam z wiedzy zaczerpniętej na SR i poprosiłam Engerix.
Miłego dzionka mamuśki
aaaa i wczoraj wpadłam do tego Lidla i jak głupia nakupowałam jakies staniki sportowe, leginsy itp. Oczywiście wszystko nie w moim rozmiarzeDzisiaj mąż musi wszystko zwrócić.
Ale fun był jak używałam karty po raz pierwszy od miesiącaI like It
Buziaki
Edit. Justinka kciukammmmmmmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:13
misia83, maggie86, MartaAlvi, Anka1501, mf, KasiaKwiatek, Lali, hwesta, Fasia, Aguś86, Angela89, Eweliśka, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHwesta a kto by się spodziewał porodu po 9 miesiącach ciąży;)mnie także koperkowa herbatka smakuje
Amy Olek może ćwiczy struny głosowe bo pieśniarzem operowym będzie;)
Miśka body dł rekaw na to pajac, lub body i półśpiochy i kaftanik, lub body i spiochy i kaftanik i na kazda z wersji kombinezon,czapeczka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:16
misia83, Lali, hwesta, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Maggie z kombinezonem jest problem bo mam w rozmiarze 62, a mój chodzi teraz w 50
.
Poza tym czy nie będzie mu w nim za gorąco? Będzie przytulony do mnie i opatulony chustą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:22
-
Dziewczyny, coś się dzieje!
o 12:00 poczułam bardzo silny ból w podbrzuszu (od rana nic nie bolało), odeszła resztka czopa i poczułam, że dalej coś ze mnie leci. Na papierze zobaczyłam dużo różowego płynu.
Podłożyłam ręcznik, dalej wycieka różowa woda. To chyba wody??
Ale dlaczego różowe? Kazałam mężowi wracać do domu. Zdenerwowałam sięCzaryMary, KasiaKwiatek, MartaAlvi, misia83, Agga, mf, Aguś86, Angela89, Bambi85, Eweliśka, Gosha, weronika86, Ewelcia, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisia może ubierz bez kombinezonika tylko dodatkowo skarpeteczki i zobaczysz jak będzie mu ciepło to pewnie zaśnie,mój śpi na spacerach jak zaklety, sprawdzisz karczek a jak będzie mu chłodniej to możesz wziąć sobie jakies ponczo czy cos takiego i w razie W opatulisz Was dodatkową wartwą
Haneczka to chyba już, powodzenia!!!haneczka, misia83, mf lubią tę wiadomość