Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Nie wiem dokładnie. Lekarz cos mówił o wypadnieciu czegoś (?) i o oddziaływaniu ciśnienia na główkę dziecka.
Właśnie poczytałam o tym. Grozi wypadnięciem rączki, nóżki itp. przed porodem albo deformacją główki z powodu ciśnienia. Pojęcia nie miałam, że to takie ryzykowne
Edit.
Aaaa dzisiaj masz, bo już myślałam, że dzisiaj nie. To trzymam kciukasy, żebyś prawidłowo zareagowała:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 11:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHa ha tak rozpaczałam po wyjeździe męża że nawet nie zauważyłam jak mi czas zleciał i że dziś piątek, a mąż dzwonił przed chwilą, że przylatuje na weekend dziś wieczorem, długo bez nas nie wytrzymał
miał wrócić za 2-3 tyg. he he, jestem happy, a jeszcze bardziej bo po wizycie u gina zielone światło na seeeeeexxxxxxx !!! będą iskry
Anka1501, Lali, KasiaKwiatek, Ida, hwesta, haneczka, Angela89, MartaAlvi, misia83, CzaryMary, CzaryMary, Ulka84, Fasia, Rudzia, Agga, Aguś86, Bambi85, Eweliśka, Robotka1, Krysti, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaneczka zaraz Ci do dupy nakopię za takie przykłady i sprawdzanie w necie, co nam tu Ankę dodatkowo stresujesz niedobra babo, będzie dobrze i koniec kropka, wszystkie kwietniowe bobasy urodzą się zdrowe i bez komplikacji!!!
KasiaKwiatek, Angela89, haneczka, misia83, Fasia, Agga, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Haneczka leze pod oxy od godziny 9. Jeszcze pewnie 20-30 min i mnie odlacza
Poproś męża o jakąś książkę dobrą, bo zwariujesz w tym oczekiwaniu. -
maggie86 wrote:Haneczka zaraz Ci do dupy nakopię za takie przykłady i sprawdzanie w necie, co nam tu Ankę dodatkowo stresujesz niedobra babo, będzie dobrze i koniec kropka, wszystkie kwietniowe bobasy urodzą się zdrowe i bez komplikacji!!!
Ale ja tu nikogo nie straszę, tylko czytałam o przebiciu pęcherza, bo Ania nie do końca skumała co lekarz miał na myśli mówiąc o ryzyku.A swoją drogą to daje do myślenia. Bo my takei niecierpliwe to pewnie dałybyśmy się nawet pokroić, a nie wszystko co wydaje się proste jest bezpieczne dla nas i dzieciątka.
KasiaKwiatek, Lali, Agga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny