Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co myslicie o tym plaszczyku , http://naforum.zapodaj.net/thumbs/25e765245efc.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4429b0379f33.jpg
    Chcem bialy wlasnie i czaje na ten do trampek bialo szarych bedzie pasowal tak na luzie by zarzucic do kosciola czy co .

haneczka lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka oby sie udalo i zebys nie musiala miec cc, bo wiem ze zalezy Ci na porodzie sn. I co teraz?kolejna oxy?

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia super że wychodzicie, teraz wreszcie uzyjecie fotelika i w łóżeczku zamieszka lokator :)
    Robotka mam nadzieję, że będzie ok i też szybko wrócicie do domu.
    A ja w ramach wyganiania Mikiego właśnie posprzatalam cały balkon :) wywalilam całą ziemię , wsadziłam nową do skrzynek i posadzilam cebulki kwiatów :) stolik i krzesła stoją można się relaksować na słońcu :)

nick nieaktualny, MartaAlvi, Fasia, Robotka1, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Ja mam 4 dni do terminu, aleee "rodzę" już od 01.04 i jestem tym zmęczona. Bóle, skurcze, nieprzespane noce, stres. Dlatego zazdroszczę Twojego stanu:) Bo pewnie też urodzę po terminie, a ile się przy tym namęczę...

Dobra już nie marudzę:) Kawki się napiję na pocieszenie:)
    Ooo 4 dni juz ah jej tezcsię meczysz ,ale badz dobrej mysli usmiechaj się naciesz okrąglym pieknym brzuszkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania wspieram mocno :* i chcialam cię pezeprosic za moją wredną osobe co do twojej sytuacji jaką mialas ,zrozumialam ze się martwilas z kim synka zostawic .Takze czlowiek uczy się cale zycie bede miec dziecko napewno niw raz doswiadcze tego co ty.buzie:**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 11:07

nick nieaktualny, Anka1501, Lali, Gosha lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniaaa:( A czym to grozi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O żesz Anka nie lubię !!! :(
    Kurde powtarza się scenariusz z poprzedniego porodu...I co kolejne oksy?

• haneczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti, fajny płaszczyk:) Te paseczki takie sportowe, będzie Ci w nim dobrze, jak zamierzasz śmigać w trampeczkach:)

Ja musiałam kupić iligancki płaszczyk, bo wózek mam tak wysoki, że bez szpilek ani rusz :P haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 11:08

nick nieaktualny, mf, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Fasia gratki dla Was za wypisik:)

Robotka kciuki za Jagódkę !!!
    Troche dziwne że nie wiedzieli wcześniej o różnych grupach krwi bo w takiej sytuacji nie mogłoby być porodu w wodzie, no nic będzie dobrze.

Werka dzielna jesteś z tą francą teściową,tak trzymaj, krótko i treściwie do niej,przytulam za te ciężkie przeżycia.

Fasia, Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlam ciastek i coffe wypilam w buzi mam dziwny smak kwaśny taki bleeee.

• Aguś86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Kuczę, aż wypróbuję ten myk z pieluchą do kąpania. To jak? Najpierw owijamy w tetrę Dzida, a później wkładamy do wanienki?
    Dokladnie. I kapiac odwijasz tylko te fragmenty ciala, ktore aktualnie myjesz. My tez tak kapiemy od niedzieli, bo maz znalazl ten sposob w necie dopiero po pierwszej kapieli. Super sie sprawdza :)

Ida lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ooo 4 dni juz ah jej tezcsię meczysz ,ale badz dobrej mysli usmiechaj się naciesz okrąglym pieknym brzuszkiem :)

No wyjątkowo ładniusi jest:) Nawet położna w szpitalu się zachwycała, że taki opalony i z kreseczką jak brzoskwinka :P
    Oby tylko po porodzie nie wyglądał jak suszona morela :P

nick nieaktualny, mf, Agga lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Anka oby sie udalo i zebys nie musiala miec cc, bo wiem ze zalezy Ci na porodzie sn. I co teraz?kolejna oxy?

Na razie czekamy, oxytocyna w organizmie utrzymuje się wiele godzin wiec jeszcze może ruszy samo. Nastepna oxy pewnie w niedziele jak nie zacznę rodzic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Krysti, fajny płaszczyk:) Te paseczki takie sportowe, będzie Ci w nim dobrze, jak zamierzasz śmigać w trampeczkach:)

Ja musiałam kupić iligancki płaszczyk, bo wózek mam tak wysoki, że bez szpilek ani rusz :P haha
    Ja taki carmelowy mam jeden plaszczyk jest super to do botow na kotórnie bedzie super :)

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosze Anka nie wiem co powiedzieć,pozostaje tylko wspierać i życzyć jak najlepiej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    No wyjątkowo ładniusi jest:) Nawet położna w szpitalu się zachwycała, że taki opalony i z kreseczką jak brzoskwinka :P
    Oby tylko po porodzie nie wyglądał jak suszona morela :P
    Ja się martwie tez jak to po porodzie bedzie wygladala skora na brzuchu :/ oby nie najgorzej kremy po kupie i bede wcierac :)

haneczka, Nancy87 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ania wspieram mocno :* i chcialam cię pezeprosic za moją wredną osobe co do twojej sytuacji jaką mialas ,zrozumialam ze się martwilas z kim synka zostawic .Takze czlowiek uczy się cale zycie bede miec dziecko napewno niw raz doswiadcze tego co ty.buzie:**

Nie ma sprawy, człowiek czasem dopiero rozumie jak jest w tej samej sytuacji. Nie zawsze jest wyjście. :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia :*********

• Aguś86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka masakra jakas :( Ile Cie jeszcze beda tak trzymac?!

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Na razie czekamy, oxytocyna w organizmie utrzymuje się wiele godzin wiec jeszcze może ruszy samo. Nastepna oxy pewnie w niedziele jak nie zacznę rodzic.

Aż dwa dni przerwy, długo. Aniu, dasz radę. :* Jak się trzymasz psychicznie? Ktoś Cię odwiedza, czy samiuśka na tych kroplówkach leżałaś?

‹‹ 4182 4183 4184 4185 4186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ