WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co myslicie o tym plaszczyku , http://naforum.zapodaj.net/thumbs/25e765245efc.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4429b0379f33.jpg
    Chcem bialy wlasnie i czaje na ten do trampek bialo szarych bedzie pasowal tak na luzie by zarzucic do kosciola czy co .

haneczka lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka oby sie udalo i zebys nie musiala miec cc, bo wiem ze zalezy Ci na porodzie sn. I co teraz?kolejna oxy?

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia super że wychodzicie, teraz wreszcie uzyjecie fotelika i w łóżeczku zamieszka lokator :)
    Robotka mam nadzieję, że będzie ok i też szybko wrócicie do domu.
    A ja w ramach wyganiania Mikiego właśnie posprzatalam cały balkon :) wywalilam całą ziemię , wsadziłam nową do skrzynek i posadzilam cebulki kwiatów :) stolik i krzesła stoją można się relaksować na słońcu :)

CzaryMary, MartaAlvi, Fasia, Robotka1, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Ja mam 4 dni do terminu, aleee "rodzę" już od 01.04 i jestem tym zmęczona. Bóle, skurcze, nieprzespane noce, stres. Dlatego zazdroszczę Twojego stanu:) Bo pewnie też urodzę po terminie, a ile się przy tym namęczę...

Dobra już nie marudzę:) Kawki się napiję na pocieszenie:)
    Ooo 4 dni juz ah jej tezcsię meczysz ,ale badz dobrej mysli usmiechaj się naciesz okrąglym pieknym brzuszkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania wspieram mocno :* i chcialam cię pezeprosic za moją wredną osobe co do twojej sytuacji jaką mialas ,zrozumialam ze się martwilas z kim synka zostawic .Takze czlowiek uczy się cale zycie bede miec dziecko napewno niw raz doswiadcze tego co ty.buzie:**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 11:07

maggie86, Anka1501, Lali, Gosha lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniaaa:( A czym to grozi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O żesz Anka nie lubię !!! :(
    Kurde powtarza się scenariusz z poprzedniego porodu...I co kolejne oksy?

• haneczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti, fajny płaszczyk:) Te paseczki takie sportowe, będzie Ci w nim dobrze, jak zamierzasz śmigać w trampeczkach:)

Ja musiałam kupić iligancki płaszczyk, bo wózek mam tak wysoki, że bez szpilek ani rusz :P haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 11:08

Krysti, mf, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Fasia gratki dla Was za wypisik:)

Robotka kciuki za Jagódkę !!!
    Troche dziwne że nie wiedzieli wcześniej o różnych grupach krwi bo w takiej sytuacji nie mogłoby być porodu w wodzie, no nic będzie dobrze.

Werka dzielna jesteś z tą francą teściową,tak trzymaj, krótko i treściwie do niej,przytulam za te ciężkie przeżycia.

Fasia, Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlam ciastek i coffe wypilam w buzi mam dziwny smak kwaśny taki bleeee.

• Aguś86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Kuczę, aż wypróbuję ten myk z pieluchą do kąpania. To jak? Najpierw owijamy w tetrę Dzida, a później wkładamy do wanienki?
    Dokladnie. I kapiac odwijasz tylko te fragmenty ciala, ktore aktualnie myjesz. My tez tak kapiemy od niedzieli, bo maz znalazl ten sposob w necie dopiero po pierwszej kapieli. Super sie sprawdza :)

Ida lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ooo 4 dni juz ah jej tezcsię meczysz ,ale badz dobrej mysli usmiechaj się naciesz okrąglym pieknym brzuszkiem :)

No wyjątkowo ładniusi jest:) Nawet położna w szpitalu się zachwycała, że taki opalony i z kreseczką jak brzoskwinka :P
    Oby tylko po porodzie nie wyglądał jak suszona morela :P

Krysti, mf, Agga lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Anka oby sie udalo i zebys nie musiala miec cc, bo wiem ze zalezy Ci na porodzie sn. I co teraz?kolejna oxy?

Na razie czekamy, oxytocyna w organizmie utrzymuje się wiele godzin wiec jeszcze może ruszy samo. Nastepna oxy pewnie w niedziele jak nie zacznę rodzic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Krysti, fajny płaszczyk:) Te paseczki takie sportowe, będzie Ci w nim dobrze, jak zamierzasz śmigać w trampeczkach:)

Ja musiałam kupić iligancki płaszczyk, bo wózek mam tak wysoki, że bez szpilek ani rusz :P haha
    Ja taki carmelowy mam jeden plaszczyk jest super to do botow na kotórnie bedzie super :)

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosze Anka nie wiem co powiedzieć,pozostaje tylko wspierać i życzyć jak najlepiej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    No wyjątkowo ładniusi jest:) Nawet położna w szpitalu się zachwycała, że taki opalony i z kreseczką jak brzoskwinka :P
    Oby tylko po porodzie nie wyglądał jak suszona morela :P
    Ja się martwie tez jak to po porodzie bedzie wygladala skora na brzuchu :/ oby nie najgorzej kremy po kupie i bede wcierac :)

haneczka, Nancy87 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ania wspieram mocno :* i chcialam cię pezeprosic za moją wredną osobe co do twojej sytuacji jaką mialas ,zrozumialam ze się martwilas z kim synka zostawic .Takze czlowiek uczy się cale zycie bede miec dziecko napewno niw raz doswiadcze tego co ty.buzie:**

Nie ma sprawy, człowiek czasem dopiero rozumie jak jest w tej samej sytuacji. Nie zawsze jest wyjście. :)

Krysti, Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia :*********

• Aguś86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka masakra jakas :( Ile Cie jeszcze beda tak trzymac?!

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Na razie czekamy, oxytocyna w organizmie utrzymuje się wiele godzin wiec jeszcze może ruszy samo. Nastepna oxy pewnie w niedziele jak nie zacznę rodzic.

Aż dwa dni przerwy, długo. Aniu, dasz radę. :* Jak się trzymasz psychicznie? Ktoś Cię odwiedza, czy samiuśka na tych kroplówkach leżałaś?

‹‹ 4182 4183 4184 4185 4186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ