Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo myslicie o tym plaszczyku , http://naforum.zapodaj.net/thumbs/25e765245efc.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4429b0379f33.jpg
Chcem bialy wlasnie i czaje na ten do trampek bialo szarych bedzie pasowal tak na luzie by zarzucic do kosciola czy co .haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia super że wychodzicie, teraz wreszcie uzyjecie fotelika i w łóżeczku zamieszka lokator
Robotka mam nadzieję, że będzie ok i też szybko wrócicie do domu.
A ja w ramach wyganiania Mikiego właśnie posprzatalam cały balkonwywalilam całą ziemię , wsadziłam nową do skrzynek i posadzilam cebulki kwiatów
stolik i krzesła stoją można się relaksować na słońcu
CzaryMary, MartaAlvi, Fasia, Robotka1, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Ja mam 4 dni do terminu, aleee "rodzę" już od 01.04 i jestem tym zmęczona. Bóle, skurcze, nieprzespane noce, stres. Dlatego zazdroszczę Twojego stanu:) Bo pewnie też urodzę po terminie, a ile się przy tym namęczę...
Dobra już nie marudzęKawki się napiję na pocieszenie:)
-
nick nieaktualnyAnia wspieram mocno :* i chcialam cię pezeprosic za moją wredną osobe co do twojej sytuacji jaką mialas ,zrozumialam ze się martwilas z kim synka zostawic .Takze czlowiek uczy się cale zycie bede miec dziecko napewno niw raz doswiadcze tego co ty.buzie:**
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 11:07
maggie86, Anka1501, Lali, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti, fajny płaszczyk:) Te paseczki takie sportowe, będzie Ci w nim dobrze, jak zamierzasz śmigać w trampeczkach:)
Ja musiałam kupić iligancki płaszczyk, bo wózek mam tak wysoki, że bez szpilek ani ruszhaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 11:08
Krysti, mf, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Fasia gratki dla Was za wypisik:)
Robotka kciuki za Jagódkę !!!
Troche dziwne że nie wiedzieli wcześniej o różnych grupach krwi bo w takiej sytuacji nie mogłoby być porodu w wodzie, no nic będzie dobrze.
Werka dzielna jesteś z tą francą teściową,tak trzymaj, krótko i treściwie do niej,przytulam za te ciężkie przeżycia.Fasia, Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Kuczę, aż wypróbuję ten myk z pieluchą do kąpania. To jak? Najpierw owijamy w tetrę Dzida, a później wkładamy do wanienki?
Ida lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ooo 4 dni juz ah jej tezcsię meczysz ,ale badz dobrej mysli usmiechaj się naciesz okrąglym pieknym brzuszkiem
No wyjątkowo ładniusi jest:) Nawet położna w szpitalu się zachwycała, że taki opalony i z kreseczką jak brzoskwinka
Oby tylko po porodzie nie wyglądał jak suszona morelaKrysti, mf, Agga lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Anka oby sie udalo i zebys nie musiala miec cc, bo wiem ze zalezy Ci na porodzie sn. I co teraz?kolejna oxy?
Na razie czekamy, oxytocyna w organizmie utrzymuje się wiele godzin wiec jeszcze może ruszy samo. Nastepna oxy pewnie w niedziele jak nie zacznę rodzic. -
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Krysti, fajny płaszczyk:) Te paseczki takie sportowe, będzie Ci w nim dobrze, jak zamierzasz śmigać w trampeczkach:)
Ja musiałam kupić iligancki płaszczyk, bo wózek mam tak wysoki, że bez szpilek ani ruszhaha
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:No wyjątkowo ładniusi jest:) Nawet położna w szpitalu się zachwycała, że taki opalony i z kreseczką jak brzoskwinka
Oby tylko po porodzie nie wyglądał jak suszona morelaoby nie najgorzej kremy po kupie i bede wcierac
haneczka, Nancy87 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ania wspieram mocno :* i chcialam cię pezeprosic za moją wredną osobe co do twojej sytuacji jaką mialas ,zrozumialam ze się martwilas z kim synka zostawic .Takze czlowiek uczy się cale zycie bede miec dziecko napewno niw raz doswiadcze tego co ty.buzie:**
Nie ma sprawy, człowiek czasem dopiero rozumie jak jest w tej samej sytuacji. Nie zawsze jest wyjście.
Krysti, Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Na razie czekamy, oxytocyna w organizmie utrzymuje się wiele godzin wiec jeszcze może ruszy samo. Nastepna oxy pewnie w niedziele jak nie zacznę rodzic.
Aż dwa dni przerwy, długo. Aniu, dasz radę. :* Jak się trzymasz psychicznie? Ktoś Cię odwiedza, czy samiuśka na tych kroplówkach leżałaś?