Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ustronianka24 wrote:Witam
Już kiedyś o to pytałam ale zapytam jeszcze razmamusie które już rodziły miałyście do porodu koszule z guziczkami czy moge mieć jakąś starszą bez ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 09:17
-
ja miałam nową z guziczkami:) ale ja ani nie krwawiłam przy porodzie ani nic, a przy pierwszym non stop krwawiłam.
ale w sumie co się dziwić, ja rodziłam w wodzie więc jak tylko urodziłam łożysko to przeszłam na łóżko golutka więc koszula czysta:) ale to nie ta z IF:)
Wera kurwa ale masz teściową cipę.....ja tak jak KAśka jakbym sie nawet po latach dowiedziała co ta suka mi zafundowała za młodu to bym jej w ryj dała z liścia tak żeby poczuła....
sorki za wulgaryzmy ale ten świat mnie cały czas zaskakuje.
Ida dzięki, w takim razie nie przejmuję się tymi moimi shrekami na dole:D
Anka ja też czekam na Twoją wizytę!!!
my też czekamy na tą noworodkową. ciekawe czy wrócimy pod lampy ehhhh...
niby mówią że skóra ładna, rumień zniknął ale nie wiem dalej czy bilirubina spadła....
no i mała oprócz tego że ładnie ssie to się prawdopodobnie nie najada przez to wędzidełko, dziś chyba jej przetną....
spadła mi z wagi...
z 3440 dziś waży w drugiej dobie 3200 ;/ trochę dużo spadła co? -
Malenq wrote:Robus to tobie mała zabierają???? Ja lampe miałam obok swojego łóżka i tak mała 4dni spędziła pod nią.....
nie wiem czy nie mają takiego sprzętu czy jest zajęte ale pewnie jakby mieli to by mi udostępnili kurcze.
no nic, dajemy jakoś radę
na razie jest ze mnączekam na wizytę i decyzję
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Wera śmierdzą kupka
ale jak mała nawali to jak chłop za stodoła
KasiaKwiatek maż pewnie i by ponosił ale on rano wstaje o 6 do biura wiec nie chce łaski jego i pozniej słuchać ze jest nieprzytomny i niewyspany, do małej w nocy wstaje tylko ja... Maż tyle sie nia zajmuje co jak wróci z pracy to ja ide na spacer na ok 30 minut zeby przewietrzyć głowę , wtedy najcześciej ona spi
bo to suselek. Jutro jesteśmy same bo on ma widzenie z synem, myślicie ze młody moze przyjść zobaczyć mała ? On wiecznie zakatarzony, ja to sie boje ze ta jego matka wiedźma specjalnie go przeziębionego wyślę, tak jak robiła jak w ciazy bylam
Moim zdaniem powinnaś z mężem pogadać, bo takim sposobem Ty ześwirujesz jeżeli Ty będziesz jedynie się małą zajmować. To że on o 6 wstaje do mnie nie przemawia. Mój wstaje często o 5 i w nocy mimo wszystko wstaje włączyć nawet głupie mleko a ja w tym czasie mała przybieram, później karmie a on odbija. Musisz mieć w nim oparcie bo wykończysz się. On idzie do pracy i może "odsapnąć" a Ty z mała jesteś 24 godziny. Ja byłam już u fryzjera nawet i mąż został z mała. W następnym tygodniu idę zrobić paznokcie a jak mąż bedzie miał urlop to ide z koleżankami na kawę. I nie czuje się złą mamą wydaje mi się że lepiej tak niż być sfrustrowaną.Ida, mf, mantissa, Eweliśka, KasiaKwiatek, Aguś86, maggie86, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mamuśki powiedzcie mi jak to jest z tym spadającym cukrem ? Czy w takim razie tak małe dziecko może przesypiać całą noc czy powinno być wybudzane jednak co 4 godziny jeżeli się nie budzi samo ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 09:52
-
nick nieaktualny
-
ustronianka24 wrote:Witam
Już kiedyś o to pytałam ale zapytam jeszcze razmamusie które już rodziły miałyście do porodu koszule z guziczkami czy moge mieć jakąś starszą bez ?
Możesz mieć starszą koszulę. Położne zaproponują Ci przecięcie jej, tak, żebyś mogła mieć dzidziusia na piersi.Tak jest u mnie.
-
Dzień dobry. Juli nakarmiony, gile odciągniete i sobie leżymy. Chłop przytulal małego od 5:30 i spal dziś z nami. Hwesta, dziewczyny mają rację co do męża. A odnośnie syna myślę ze powinnaspozwolic na odwiedziny, żeby nie czuł się bardziej odrzucony. Może cieszy się na mysl o siostrzyczce. Tylko wcześniej popros męża zeby upewnil się czy jest zdrowy.
mf, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
Wychodzimy do domu!
między 14-15 będzie wypis
Krysti, Angela89, Ida, adk_1989, haneczka, Lali, Eweliśka, CzaryMary, Justinka, mf, Robotka1, hwesta, mantissa, KasiaKwiatek, Aguś86, Bambi85, maggie86, MartaAlvi, misia83, Ulka84, Amy_, iwonka1077, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Julka crp spadlo do 6 wiec będą dziś szczepić. Waga urodzeniowa 3400g dziś 3190g. Obwód główki 34cm. Nie ma zoltaczki
ale się ciesze!
mf, Lali, mantissa, Ida, KasiaKwiatek, maggie86, CzaryMary, Eweliśka, Rudzia, Amy_, iwonka1077, Agusiek89, liwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny