Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aneczko trzymaj się tam dzielnie! I tak już jesteś hardcorowo dzielna
czego się nie zrobi dla tych małych skrzatów
Edit: Aniu, jeśli ordynator tak radzi to może faktycznie lepiej zrobić tą cc.. bezpieczniej jak mówi i skończą się Twoje okrutne męczarnie... Trzymam kciuki!!
A ja podjechałam sobie do przychodni po receptę na engerix i co? Panie patrzyły na mnie jak na ufoluda, że jak to recepte, a na kogo ma być wypisana niby skoro dziecka jeszcze nie ma? Więc ja też zrobiłam wielkie oczy skąd w takim razie mam ją wziać. Ale okazało się, że w przychodni mają zapas tych engerixów i można u nich to kupić (a co, wtedy nie potrzeba recepty? nie czaje bazy). No nic, tak właśnie zrobimy.
A pytanie mam, szczepicie tym engerixem czy normalnie euvaxem? Fasia? Robotka? Bo Wy teraz najświeższeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 11:50
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Właśnie był znowu ordynator i mówi, że może się skończyć cc
ale to chyba będzie bezpieczniejsze
maggie86 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Aniu jeżeli to ma być dla bezpieczeństwa to nawet nie ma co się smutać. Ważne że w końcu podejmują jakieś decyzje
Prawdopodobnie jeszcze raz spróbują w niedziele z oxy, jak to nic nie da to po oxy idę na stół. Niech robią co chcą tylko, żeby mały był bezpiecznyhaneczka, Aguś86, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHwesta ja byłam po 4, dokładnie w tę środę, bo juz nic ze mnie nie wylatuje to poszłam sprawdzić.
Angela nam powiedziano by wybudzać na karmienia nocne przez jakiś czas własnie w razie spadków, my mamy 2 karmienia teraz
Anka niech robią byleby dla Was było bezpiecznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 11:56
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Kuczę, aż wypróbuję ten myk z pieluchą do kąpania. To jak? Najpierw owijamy w tetrę Dzida, a później wkładamy do wanienki?
i w wanience juz tylko relax i polewanie woda
Ida lubi tę wiadomość
-
Ja mam tragiczna noc... mlody tak darl jape ze jak sasiedzi mieli watpliwosfi czy sje juz urodzil to po dzisiejszej nocy one zostaly rozwiane.
Do tej pory slysze to wycie syreny!!
Oka nie zmuzylam!
Olo teraz spi i ide sie tez przespac bo jak dzis znow powtorka z rozrywki to sie wykoncze!!!!
Fasiek super ze wychodzisz
Ania powinni cie przebic i sie powinno rozbujac...ja bym sie juz wkurwiala
Wera jak czyyam o tej twojej tesfiowej to za kazdym razem zalewa mnie krew. Nie miej wyrzutow sumienia... to jsst ten typ czlowieka ktorego trzeba krotko na smyczy...
Krysti nie jestem w ogole obcykanaale jak ma sie takie wymagajace dziecko to staje na glowie zeby znalezc zloty srodek na wszystkie jego placzki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:06
Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia no właśnie takie odpowiedzi ja miałam w przychodni...a w szpitalu skończyłoby się że zaszczepiliby nfzowską bo nie zdążyłabym kupić...w aptece musiałam zamówić i dopiero dzień później była.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzwonilam do poloznej w sprawie zielonej kupy
Powiedziala, ze nie leczy sie koloru kupy a jej charakter i jesli mala jest spokojna, je, przybiera na wadze, to jest wszystko ok, a kupa moze byc zielona od za duzej ilosci herbatek laktacyjnych, od kopru wloskiego, zeby ograniczyc o polowebo pilam 4 dziennie, a powiedziala, ze 2 to max
ale one mi tak smakowaly
KasiaKwiatek, Aguś86 lubią tę wiadomość