Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My tez poranek nie zaciekawy... Jakas jelitówką nas dopadła... Masakra, dobrze ze dwa kibelki w domu, jeszcze jednego brakuje dla starszaka
MARY ja w tej spr dzwoniłam do szpitala. Powiedzieli ze karmić, a najlepiej cały czas przykłada ,, niech he jak najwiecej to nie powinno maluszka nic chwycić, no naszym mleczku bedzie sie uodparnial. I pic duzo, zeby mleczko sie tworzyło. Poki co małemu nic nie jest, tylko ja jakos nie bardzo mam do niego siły... Przeczyszczona za wszystkie czasy
Aaaa i jeszcze powiedzieli zeby co chwile myć ręce, nie całować głownie rączek malego i jak karmie zakładać maseczkę. Ale odpuściłam to trzecie sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 09:32
-
nick nieaktualnyMy tez kiepska noc, mała cała noc od 2 gadała przez sen i to mega głośno... Teraz wielka zielona kupa , dzielona na serie kup
nie wiem czy te jej kupy sa normalne, karmie ja piersią a śmierdzą
pewnie dlatego ze diety nie trzymam ale bólów brzucha nie ma. My kończymy dzis 5 tyg
i tez używamy juz dwójeczek pampersa
lepiej trzymaja, a mała aktualnie lezy w łóżeczku z gołym tyłkiem i gmera
wietrzenie tyłka trwa , do momentu jak sie zsika i wtedy bedzie meeeega ryk
-
nick nieaktualnyHej NIEbrzuchatki
Zaraz Was nadrobię od wczoraj ale najpierw skrobnę o naszym porodzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:00
hwesta, Ida, sylvia007, mantissa, Angela89, liwi, CzaryMary, Gosha, Fasia, MartaAlvi, Ewelcia, Klaudia90, Aguś86, Militta110816, mimka84, Justinka, lysinka, PsotkaKotka, Robotka1, misia83, Zima, weronika86, Murraya, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Kasia piękny opis, poryczałam się czytając!!!
Jaga ja mam pytanko, wstawiałaś wczoraj adres z sukienkami do chrztu i miały one być dzisiaj 50% tańsze. One miały być tak od razu przecenione czy z jakimś kodem??? Ja zaglądam na stronę i nie są przecenioneKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia dziekuje za informacje
Dzwoniłam do mojego sanepidu i potwierdzili informacje. A ja bym jak głupia czekała na DTP-a i bo piguła w przychodni takich informacji nie ma. Pojadę dziś do przychodni ich o tym fakcie poinformować. Ale gdyby nie to forum pewnie bym czekała ...
U Nas noc w miarę mała się budzi częściej bo nosek ją drażni ściagam giluchy i śpi dalej.
Teraz sobie siedzę z moim przyjacielem L.
Dziś okulista niestety...
Ida biodreka u nas samo usg trwało może z 10 minut.Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja nie mruczy tylko warczy.
My dziś rodzinnie do lekarza. Starsza tak kaszle ze mało płuc nie wypluje, ale wydaje mi się że to alergiczne bo jeszcze wczoraj kompletnie nic jej nie było. Nawet kataru nie ma tylko suchy kaszel. W sumie to odpuściłabym lekarza dziś ale ona zawsze się rozchoruje na weekend. Wole się upewnić ze osłuchowo nic się nie dzieje.
A Maja ma katar, charczało jej w nocy w tym nosie aż wzięłam fride i takie gluty wyciagnęłam ze aż się zastanawiam gdzie ona to pomieściła.
Juz mam wizje ze pójdziemy do szpitala
Jejku ale się Maja cieszy do siostry. Tylko ja zobaczy od razu banan. -
Hej,
Kasia piekny opis porodu
Haneczka, Psotka wspolczuje przezyc, dobrze ze juz po wszystkim.
Laura to egzemplarz jak pierwsza corka, przesypiamy nocki, nakarmiona o 22 budzi sie o 2 a pozniej 6-6.30 . Ja kladac sie spac nastawiam budzik w telefonie bo Malutka lubi przespac nawet te godzinypo karmieniu odbijamy i mala dalej zasypia. Uzywamy juz dwojki dady, ale caly czas zawijam bo pepuszek jeszcze sie trzyma. Aaaaaa i od poczatku karmie piersia, Laura nie dostala jeszcze mm, jestem z tego bardzo dumna bo za pierwszym razem ponioslam wielka porazke z kp.
sylvia007, Ewelcia, mimka84, mantissa, KasiaKwiatek, Fasia, Gosha, lysinka, Anka1501, maggie86 lubią tę wiadomość
-
ustronianka24 wrote:Dziewczyny moja mała ma strasznie suchą skóre , kąpiemy w Oliatum ale dalej naskórek na nóżkach i rączkach schodzi , pęka .
polecacie coś jeszcze ?Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ewelcia wiem ze dzieci lubią być związane. Często tak robimy, tzn nie jakoś mocno ale żeby był opatulony. Trochę mi żal takiego robaka małego odkładać, bo wiem ze on potrzebuje mojej bliskości.. Ale z drugiej strony jak się tak nauczy to będzie lipa.. Ehh..
Amy jak Julek zasnie na mnie tak jak teraz i odloze go do łóżeczka to w minute się wybudza. Na lezaco na klacie tez nie zasnie, tylko jak siedzę na fotelu. Ciężko tak spać chociaż w nocy przysypiam..
Mąż we wtorek wraca do pracy. Boje się ze nie będę w stanie funkcjonować bez niego z malym..teraz do wozka i jezdze po pokoju mysli ze na podworku i spi, ewelci spodob tez dobry
-
Lali wrote:Hej,
Kasia piekny opis porodu
Haneczka, Psotka wspolczuje przezyc, dobrze ze juz po wszystkim.
Laura to egzemplarz jak pierwsza corka, przesypiamy nocki, nakarmiona o 22 budzi sie o 2 a pozniej 6-6.30 . Ja kladac sie spac nastawiam budzik w telefonie bo Malutka lubi przespac nawet te godzinypo karmieniu odbijamy i mala dalej zasypia. Uzywamy juz dwojki dady, ale caly czas zawijam bo pepuszek jeszcze sie trzyma. Aaaaaa i od poczatku karmie piersia, Laura nie dostala jeszcze mm, jestem z tego bardzo dumna bo za pierwszym razem ponioslam wielka porazke z kp.
suwaczek srob dla corkibo ty w ciazy jeszcze
Lali lubi tę wiadomość
-
U nas tez kiepsko. Pierwsza pobudka o 23 i godzina walki z karmieniem- rzucal się, gryzl sutki, co chwile wypluwal. Nie wiem czy się najadl, ale po polnocy zasnal chyba ze zmeczenia i placzu. Potem pobudka przed 3 i powtorka... Tez rzucal się, chwile nerwowo ssal, gryzl, ale tym razem zasnal dopiero po 5... Spal do 7 i kurde o 7 jadl juz spokojnie. Jestem dziś zombie z pogryzionymi i mega bolacymi sutkami. Zaciskam z bolu zeby jak karmie
Nie wiem co mu w tej nocy strzelilo...