Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus wspólczuje, moj tak kolejny dzien ma ciaga suty sciagam dzis zeby zobaczyc czy tam mlesio jest a jest oczywiscie przez 2 minuty 50 ml sciagam wiec nie wiem o co mu chodzi nie najada sie czy co???
U nas ryk pojawia sie przy przewijaniu tak sie drze przy zmianie pamkpa jak by go ze skóry obdzierali nie wiem o co mu chodzi raz czy dwa na dzien sie uda bez wrzasków.... -
Haneczka, Psotka ciężko się czytało Wasze posty. Jesteście silnymi kobietami i wspaniałymi Mamami! Maleństwa Wam to wszystko wynagrodzą. Wspomnienia z porodu pozostaną do końca życia, ale o bólu szybciutko zapomnicie. Ja w tej chwili nie potrafię ocenić mocy bólu podczas porodu. Pamiętam tylko tyle, że szczypało. Co więcej - mogłabym rodzić już następne. Mam ochotę na SYNKA
Kasia - piękny poród i piękne wspomnieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:19
Militta110816, CzaryMary, KasiaKwiatek, Gosha, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Iwonka mleko jest, bo jak nacisne to leci i to sporo... Ja juz nie wiem, ale te sutki mam straszne po tych dwoch karmieniach. A jadl tak pieknie... Pozostaje obserwowac i ewentualnie się zastanowić co z tym zrobić jak będzie się powtarzac.
-
Aguś86 wrote:Iwonka mleko jest, bo jak nacisne to leci i to sporo... Ja juz nie wiem, ale te sutki mam straszne po tych dwoch karmieniach. A jadl tak pieknie... Pozostaje obserwowac i ewentualnie się zastanowić co z tym zrobić jak będzie się powtarzac.
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko tylko raz się budzi w nocy, ale za to nie śpi 1,5-2 godz... Zawsze jest to koło 2 w nocy. Co noc to samo. Zaczyna marudzić, zje i nie ma mowy o spaniu. Nic nie pomaga. A jak zamknie oczy to od razu otwiera je w momencie odłożenia jej do łóżeczka. A rano potrafi obudzić się na cyca ok. 7 i później śpi do 10. A co najlepsze - to samo było jak jeszcze byłam w ciąży. Brzucho wyginało się do 2-3 w nocy, a rano cisza...
-
nick nieaktualnyJa tez wczoraj kiepski wieczor mleko mi nie lecialo malo ! Musialam zapierdzielac kupic mm bo ryk byl dziecko nie najedzone
ale z cyca juz leci dzis takze luz .
A tu moj brzuch juz coraz plasciejszyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbf83ed9cd74.jpg
CzaryMary, mimka84, hwesta, Gosha, lysinka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja znowu sie czymś martwie ( glupia ja) otóż w związku z brakiem terminów , zmuszona byłam zapisać małego na USG bioderek tego samego dnia kiedy będzie miał szczepienia. No i rozkiniam czy to nie będzie za dużo jak na jeden dzień...
Kiedy ja sie przestane martwić ? -
iwonka1077 wrote:smaruj mlekiem swoim albo mascia jakas ja caly czas jade na msci mieksze sa sutki i maly nawet jak ciagnie to az tak nie boli...
-
nick nieaktualnyJa na sutki mam Lansinoh dobry jest .
Ignas skore mial tak suchą zaczelam go smarowac oliwką Hipp i 4 dni i suchej nie ma niczadowolona jestem z tej oliwki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:34
mimka84, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Na sutki chyba Mary polecala Maltan i przyznaje, ze bepantheny i inne cuda moga sie schowac przy Maltanie, ulga juz po kilku godzinach.
Ojj mi bardzo pomógł. Poza tym ma słodkawy smak i dziecko podobno lubi sie do takiego cycusia przyssac
Krysti no brzuszek spadacwiczysz cos, tak jak mialas w planach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:35
Krysti lubi tę wiadomość
-
No ja tez nie moge narzekac na oba porody. Oba szybkie i mozna rzec lekkie. Oba ponizej 4h i wszystko rozkrecalo sie bez oxy. Wspolczuje takich dlugich porodow bo podejrzewam, ze to traumatyczne przezycie.
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Ojj mi bardzo pomógł. Poza tym ma słodkawy smak i dziecko podobno lubi sie do takiego cycusia przyssac
Krysti no brzuszek spadacwiczysz cos, tak jak mialas w planach?
jeszcze bzykanko jak dojdzie to kalorie polecą hahaha
-
nick nieaktualny
-
Witaski.
CzaryMary ja też z tych martwiących o takie rzeczy. We wtorek mieliśmy usg głowy i brzucha w szpitalu a potem jeszcze w przychodni wizytę i też przeżywałam czy mały sceny nie zrobi. Ale cwaniak przespał wszystko. Oni nim manipulowali a on w doopie miał haha. W szoku byłam, bo wiem jak potrafi się drzeć jak coś jest nie po jego myśli
Krysti ale fajny brzuszek już masz. Mój się wchłonął już, ale troszkę taki flaczek jest. Smaruję nadal codziennie żeby skóra jędrność odzyskała.
W tesco są poprzeceniane wielopaki body i pajaców. Kupiłam wczoraj pajace za 29zł za 2 szt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:40
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Cwicze delikatnie ale skutecznie
jeszcze bzykanko jak dojdzie to kalorie polecą hahaha
O kochana musielibyscie bzykac sie na okrągłojeden numerek to ok 200 kalorii
ale jasne, warto jest łączyć przyjemne z pożytecznym
Ignaz wkrótce będzie miał rodzeństwo
Krysti lubi tę wiadomość