Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia a u mnie parametry spadaja stan zapalny sie ladnie wycofuje..
jjz tydzien jestem bez dziecka.. to na prawde boli..
wiem ze mu nic ni jest.. ogladam go na wideorozmowach. trzy razy byl na spacerze pod szpitalem wiec nawet go tulilam.. ale brakuje mi go strasznie...
Jutro o tej porze bede juz w domu.. no moze godzinke pozniejtu po porannym obchodzie mozna jjz spadac.. przed wizyta sie dostaje wypis. Juz sie nie moge doczekac!
-
My tez mamy za soba ciezki dzien i noc... pierwszy raz od 6tyg taka masakra. Wczoraj od 17 nie spal dopiero po polnocy zasnal na 2h . Tak to ryk ja nie wiem jak to mozliwe zeby tak male dziecko tyle nie spalo. Dalam kropelko bo widzialam ze sie meczyl ehh i tak chyba nic nie dalo albo przyczyna byla inna nie wiem. Katastrofa. Marzylam zeby TZ wrocil. Jak przyszedl zajal sie malym uspal go ja poszlam spac. W nocy podobnie co odlozylam jak sie przebudzil ryk wielki i tak w kolko...
nie mam sil jestem wypompowana az boje sie dzisiejszego dnia znowu do wieczora sama. Cycki to mam puste bo ciagle doi i produkcja nie nadaza. Teraz lezy ze mna i mruczy se .
-
w nocy też mam problem ;/ karmie go po kąpieli ok. 40-45min a on dalej głodny. Wczoraj po godzinie usypiania nie wytrzymałam i dałam mu butle - tak jadł jakbym go prze miesiąc głodziła heh no i oczywiście padł na 3 godziny
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Wiele z nas ma juz ten problem. Odkladamy dzidzi chwila i ryk. Koszmar
Moj lubi smoczek i uspakaja go ale co jak ciagle go wypluwa i ryk . Przeciez nie zawiaze mu go sznurem w okol szyji. Oszalec mozna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 08:45
-
Fasia a jak Julek zasnie to nie da rady go przelozyC do lozeczka wozka czy nawet na lozko?? Od razu ryk? Ja swojego usypialam i odkladalam i spal.. fakt ze budzi sie czasem po godzinie na jedzenie ale to w nocy tsk.. w dzien potrafil 4godz non stop spac...
od kad jestem w szpitalu maly zasypia sam. Maz go kladzie do lozeczka i zasypia po jakims czasie bez krzyku czy placzuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 08:46
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Co jadłaś? A masz temp?
Nic podejrzanego. Temp nie mam.
Amy cieszę sie ze juz jutro bedziesz tulila synka.
Widzę ze nie tylko u nas kiepska nocsyn przysnał właśnie wiec i ja spróbuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 08:49
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Fasia a sprobun go odlozyc do lozeczka ale np.. trzymaj mu przez chwile raczki... trzymaj reke na glowce.. glaskaj od tylu glowki do czolka lekko przyslaniajac oczy reka.. takie przedluzone glaskanie.. moze sie uspokoi i bedzie spal w lozeczku.. Olkowi to pomagalo jak sie np wybudzal z placzem a wiedzialam ze jesgs nieglodny..
A jak nie da rady to po prostu kladz go sobie na klatce piersiowej i z nim tak spij.. my tak tez spalismy nie raz nad ranem bo sie nie dal odlozyc..
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Hej słoneczka
My już po karmieniu aczkolwiek mała dała czadu i wczoraj jak zjadła ok 20 tak musiałam wybudzić Ją o 1:30 i kolejne wybudzanie o 6:30 bo księzniczka sobie spała. Teraz leży w łóżeczku i mermoli w pampersa co chwile.
Ja już myślałam , że się skończył połóg a tu buch znowu wczoraj krwawiłam, szlag by to trafił. -
MłodaDama wrote:Wiele z nas ma juz ten problem. Odkladamy dzidzi chwila i ryk. Koszmar
Moj lubi smoczek i uspakaja go ale co jak ciagle go wypluwa i ryk . Przeciez nie zawiaze mu go sznurem w okol szyji. Oszalec mozna.
dokładnie, mój też co chwila wypluwa smoczek i płacze ;/[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014