Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak u was z wit D te co karmią piersią dajecie ! Ile jednostek !
Mi moja pani doktor nie kazała dawać bo mówi skoro ja biorę to nie trzeba ,i się zastanawiam czy nie dawać bo tu słońca o wiele mniej niż w Polsce a mimo to ze w Polsce słońce to lekarze zalecają podawanie wit D mimo wszystko .
Niewiem co robić !
Co kraj to obyczajWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 08:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia, a widzisz. My przy takiej wadze już 3x7. Takie zalecenie z poradni. Nic dziwnego ze chlopakom z wodą nie ssmakuje, jest obrzydliwe, smakowałam kiedyś bo Juli też nie chciał. A wit C możesz przecież po chwili podać. Może będzie lepiej.
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:W Polsce dawka to 400 jednostek. Tyle jest w jednej kapsułce.
dziś dostanie pierwszą dawke bo się boje ze przez niepodawanie dziecko bedzie mialo krzywice!
Taką mam http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ff0a563dc47.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 08:36
-
krysti~@ wrote:Ja mam w sprayu Dlux 300 jednostek i zaczne podawać Ignasiowi mimo wszystko ,a K dostał w szpitalu zaraz po urodzeniu .
U nas też dają K zaraz po urodzeniu ale też trzeba do końca 3 miesiąca dawaćAguś86, krysti~@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny