Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak u was z wit D te co karmią piersią dajecie ! Ile jednostek !
Mi moja pani doktor nie kazała dawać bo mówi skoro ja biorę to nie trzeba ,i się zastanawiam czy nie dawać bo tu słońca o wiele mniej niż w Polsce a mimo to ze w Polsce słońce to lekarze zalecają podawanie wit D mimo wszystko .
Niewiem co robić !
Co kraj to obyczaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 08:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia, a widzisz. My przy takiej wadze już 3x7. Takie zalecenie z poradni. Nic dziwnego ze chlopakom z wodą nie ssmakuje, jest obrzydliwe, smakowałam kiedyś bo Juli też nie chciał. A wit C możesz przecież po chwili podać. Może będzie lepiej.
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW tym co ja mam 300 wziełam mniej ,ja to ostrożna w podawaniu czego kolwiek .Ale zaczne dawać ,niby mówią ze jak dziecko ma spocone rączki i stópki ze ma niedobór wit D .Mój ma spoconeAguś86 wrote:W Polsce dawka to 400 jednostek. Tyle jest w jednej kapsułce.
dziś dostanie pierwszą dawke bo się boje ze przez niepodawanie dziecko bedzie mialo krzywice!
Taką mam http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ff0a563dc47.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 08:36
-
krysti~@ wrote:Ja mam w sprayu Dlux 300 jednostek i zaczne podawać Ignasiowi mimo wszystko ,a K dostał w szpitalu zaraz po urodzeniu .
U nas też dają K zaraz po urodzeniu ale też trzeba do końca 3 miesiąca dawać
Aguś86, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Liloe dziekuje ze sie wypowiedzialas po raz kolejny o kataterze
mam nadzieje ze na tyg mi to dostarcza 
Witam ponownie Krysti. Fobrze ze jestes bo sie ruch wreszcie zrobil na forum
Anka1501, nick nieaktualny, Aguś86, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

piękna pogoda się zapowiada, pójdziemy na bulwar z gnomami