Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:Moja miewa moze nie odruch wymiotny, ale w charakterystyczny sposob wyciaga jezyk jak chce odbic, albo tuz przed ulaniem...
A trzeciego trza se wyhodowac! (Ew. wracac do pierwszego jak ja)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My juz po chrzcinach:)
KAROLINA BYLA ANIOLKIEM ZRESZTĄ W DOMU TEZ JEST KOCHANE DZIECKOJAK ZASNELA PRZED CHRZTEM W NOSIDELKU WYJELAM JA NA POLANIE GLOWKI NAWET NIE ZAJEKNELA
ODLOZYLAM I SPALA DALEJ
IMPREZA ROWNIEZ SIE UDALA JEDZENIE PYCHA GOSCIE ZADOWOLENI:)
KAROLINKA SPI DZIS JA NIE KAPALAM BO USUNELA W LOKALU I TYLKO PRZENIOSLAM NA LOZKO JAK PRZYJECHALISMY
DOBRANOCLwica, mantissa, Ulka84, Ida, Rudzia, Lali, Fasia, sylvia007, Ewelcia, Murraya, iwonka1077, Aguś86, Gosha, Amy_, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
HEllo! U nas Julek dziś dzień pełen wrażeń.
Pierwszy raz został sam z babcią na 2 godzinki a rodzice wybyli. No ale co, był wielki ryk, bo dziecku się odwidziało picie z butelki, na szczeście byłam już blisko. Zamówiłam większe smoczki, mam nadzieję, że lada dzień będą. Ale w związku z tym od 3 dni nie zjadł żelaza i musiałam wylewać, no trudno. Bardziej boli mnie to, że zmarnowały się dwie rozmrożone porcje mleka. Jedną mój tata krzywo postawił i się wylała, a drugą babcia zamiast schować do lodówki, to schowała do zamrażarki a jak wiadomo rozmrożenego się nie zamraża ponownie. Kurczaki. ;/
Później byliśmy jeszcze u kuzynostwa i dziecko wracając zasypiało na półsiedząco, ale nie pozwoliłam mu, bo kąpiel konieczna. Wykąpany pochłonął cyca i padł na golasa. ;P Obudził się po pół godzinie, zrobiłam inhalacje, zjadł i znowu padł. Mam nadzieję, że pośpi z 5 godzin, bo w sumie niewiele w dzień spał. -
Ida wrote:Też tak macie, że tęsknicie za swoimi dziećmi jak długo śpią???
Taaak. Człowiek nie wie co ze sobą zrobić wtedy.Ale jak się obudzi i zje to już mógłby po chwili zasnąć dalej.
Julek jednak nie śpi, napiernicza w zabawki.Ida, CzaryMary, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Jej jutro chrzest. Bylismy na naukach ale i tak nic nie wiem co i kiedy gdzie mam iść. Wstyd. Boje sie okrutnie ehh taki stres ze szok. Poprasowalam teraz wsio i ide sje kapac i spac. Maly jak zawsze poszedl spac o 22 wiec gut. Dobranoc dziewczyny odezwe sie wieczorem jak bylo hihi
Ida, mantissa, Fasia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Ja sie pochwale ze odkad dajemy malemu sab simplex jest o niebo lepiej kupki juz robo bez prezenia sie bazki odchodza same no i wieczory spokojne zasypia na lezaco jak go karmie i jak o 20 zasnie to tak ok 1-2 sie budzi takze jak dla mnie super
fajnie miec swojemo endzela nawet jak to chwilowe
Ulka84, Fasia lubią tę wiadomość