Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za chrzciny! Będzie dobrze, na pewno wszystko się uda a dzieciaczki będą enżelami
My chrzciny mamy 5.07sukieneczka juz kupiona, jeszcze tylko dodatki:)
Proszę o trzymanie kciukow, abyśmy przejechali te 760 km bez większych problemów a przede wszystkim bez większego płaczu małejKasiaKwiatek, CzaryMary, Murraya, lysinka, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
A ja będę rezygnowala z karmienia. Podejmuje ostatnia probe ratowania jesli do nastepnego szczepienia nie da efektow to akurat w jak zacznie 4 miesiac koncze. Coraz bardziej sie wszyscy denerwujemy. Mam malo mleka w godzine odciagnelam z dwoch piersi 120ml . Wiem ze dziecko wyciaga wiecej no ale tez ile wiecej ... maly pil dluzej teraz szybciej sie denerwuje. Od jakiegos czasu daje dwie piersi bo jedna juz nie starcza. Jak z niej odciagam ledwo uciagne 50ml w 30min . Przykro mi jest bo sama sobie to zafundowalam tymi przerwami nocnymi. Powinnam sie budzic i odciagac a ja se blogo spalam.. teraz mam. Pije duzo wody . Femaltiker . Lactosan. Metoda laktatorem. Nic... ehh
o 12 msza oszaleje tak sie boje. Czuje ze to nie będzie dobry dzień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 08:06
-
Murraya wrote:A my dzisiaj mamy chrzest!!!!
Aaaaa już jestem zestresowana!
3 do ubrania, a w sumie 4
Kocioł, karmienie ehh jak to wyjdzie...
Kuzynka i reszta domostwa jeszcze śpi a ja robię włosy, jeszcze paznokcie do pomalowania i będzie gitara
W sukience wyglądam jak pustak, bo mam krótki tułów a cyce wielkości 80 duże F. (mogę wnet sobie sama ściągać mleko haha) -
Hej
Liwi zazdroszczę
Natan miał wczoraj kiepskie popołudnie, w nocy był bardzo niespokojny i od 7 rano płacz... Przed chwilą zasnął wiec idę się ogarnąć...
I dzisiaj będzie seeeksAguś86, Angela89, CzaryMary, Murraya, lysinka, Eweliśka, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny