Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda u nas też herbatka szła mililitrami
Powiem Ci wczoraj po całym dniu na dworze mała dobrze spała w nocy a bałam się że nie będzie chciała spać. Mam nadzieje że dziś też tak będzie spała.
I w ogóle cały dzień była dziś na mm . Bo muszę pomrozić trochę mleka bo w piątek na wesele idziemy i teściowej muszę mleko zostawić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWrocilismy. Podróż masakryczna! Płacz,płacz i jezsze raz płacz
jestem wykończona.
Krysti, znowu odchodzisz ? Wezzz no kobieto ! Przez Ciebie pokarm stracilam z tęsknoty :'(
Angela i jak mała po mm ? Brzuszek nie bolal ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 20:08
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj dostała 2 butelki w dzień jedną i jedną w nocy i dziś od rana ciągle i nie boli ja brzusio. Mam nadzieje że jej smakuje. Ja próbowałam ( taki nawyk mam że jak coś jej mam dać to sama próbuje) Bebiko mi nie smakował spróbowałam Nan smak lepszy ale i tak najlepsze jest moje ale alternatywę trzeba znaleźć. Mam nadzieje że znaleźliśmy .
Mary współczuje podróży. Cichą nadzieje mam że mała będzie umiała się zachować.Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Angela, a na weselu będziesz sciagala mleko?
Nieee moje cycki już nie boląDziś w nocy dałam sobie spokój i nie ściągałam ostatni raz ściągnełam o 21 a kolejny o 6 i nic nie bolało ale za to uzbierało się 250 ml ;o
Ida, Eweliśka, Ewelcia, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Tak pytam, bo w sobotę też idziemy na wesele i nie wiem ile zostać. Ale my idziemy z Frankiem, bo nie mam dla niego mojego mleka, a cały dzień bez karmienia u mnie to twarde cycki i będę bała się o laktacje. Dlatego biorę go tylko po to, żeby mi sciagał
O laktacje nie musisz się bać ponieważ masz super laktator czyli Syna. Ale fakt twarde piersi nie są fajne. -
Murraya wrote:Heja,
Muszę się z Wami podzielić metodą na usypianie, koleżanka ma swoją marude i ciężko było u nich z nocami aż do czasu gdy puściła jej to:
„Brahms' Lullaby for Babies ♫ 12 HOURS of Soft Music” w YouTube - https://youtu.be/IXcGORjWte8
Myślałam że sciemnia mówiąc że zasypianie zajmuje jej 10 min, sobie myślę że spróbuję no i kurde ale u mnie 5 min! i odlot - jutro sprawdzę czy to nie przypadek
Dobra lecę na skrzydełka prosto z grilla - i koniecznie uściskam kumpele za ten link
miłego wieczoru!
przetestujeOlo mym królikiem
Murraya, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
U nas to jest tak, że 15 minut ssie 5minut przysypia i znowu ssie! Ale przynajmniej mam czas na neta i tv
Dziewczyny mialam was pytać, czy waszym szkrabom zdarza się miewać odruch wymiotny, kiedy nie mają nic w buziaku? Moja tak ma np. przez sen. Czasami zdarza się, że wtedy uleje, a czasami kończy się tylko na odruchu.