Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hihi no nie sadzilam przeciez ze go od razu pokocha
poki co sie go boi
ale swietna rzecz ten szczeniaczek chyba i ja go polubie
Dzis zostalam poinformowana od znajomych ze moja Sofii to CALY TATA ;/ niestety tak jest, oczy i nos ma jego.. tez to zauwazylam.. -
Aaaa i nie pochwslilam sie!! Wbilam sie dzis w moje spodnie z przed ciazy!!
wreszcie!
i jeszcze tylko 5 kilo do zrzucenia
ale najlepiej jakby spadlo 10 kilo jeszcze
Murraya, mantissa, Aguś86, Fasia, Anka1501, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ojej, ale się wyspałam. Razem z dzieckiem od 18:30 do teraz.
CO wy piszecie o Ewelci? Serio usuwa? Trzeba zapytać na fejsie.
Rudzia, gratulacje! Mi się chyba nigdy przez biodra nie uda. Ledwo się dopinam w te, które były luźnawe.
Ja też okresu nie mam jeszcze.
ANka, no no, prawie jak striptiz.Miłego wieczoru.
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wkurw... się! Kupiłam na allegro karuzele dla młodego. Okazało się, że jest zepsuta, bo mechanizm w niej nie działa. Po prostu się nie kręci. Napisałam do sprzedawcy czy mogę towar zwrócić lub liczyć na wymianę na nowy, wolny od wad. A ten mi odpisuje, że mam karuzele odesłać, a oni ks wyślą do serwisu na zasadach gwarancji. Kur.. mac! Kupiłam nowa rzecz, która nie działa, a teraz będę czekać z miesiąc na rozpatrzenie reklamacji. Świetnie. Człowiek kupuje coś dla dziecka, a i tak korzystać z tego nie mogę..
Dziękuję wygadalam się..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój po kiepskim dniu "nieodkładalnym" oprócz spaceru, bo wtedy luz sen 3 godziny, nawet ładnie śpi. 5.5 godz pierwszy sen,drugi 3 godz i teraz dalej śpi pewnie do 7.
jakie herbatki kupujecie? Jakich firm? Granulowane czy w saszetkach? Chyba coś kupię chociaż na te upały żeby go nawodnić bo na cycku wisi że masakra. Nic zrobić nie możnaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 05:57