Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy ktoras mama ma torbe do wozka Skip Hop?
Taką o : http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f20dbc717a5.jpg
Bo urodziny mam za kilka dni i wymyslilam sobie taki prezent. Drogi jak dla mnie ale co tam, bedzie troche dla mnie i troche dla synawidzialam je wczoraj w smyku i bardzo mi sie spodobaly, no i sa mega funkcjonalne
Murraya lubi tę wiadomość
-
MF ja z wielu rzeczy zrezygnowalam ale nie z powodu Natana -z brzuszkiem jest ok
Po prostu zmieniłam odżywianie na zdrowe i nawet mój się powoli przekonuje. Nie jem chleba, smazonego, produktów macznych, czekolady i nic przetworzonego.
Czasem na śniadanie zjem właśnie trochę masła orzechowego, które sama robie. Zaspokaja to moja chęć słodyczy i jest zdrowe. Cukru ogólnie nie używam, soli tez nie. -
nick nieaktualnyNo i pospalismy
do teraz. Całe szczęście bo mnie jakieś przeziębienie bierze, boli gardło i coś w zatokach się dzieje. Jeszcze nie ma tragedii i może uda mi się opanować to.
Dzięki za rady z herbą. Dziś dam mu wody bo mega upał a na spacerze kupię w saszetkach koperkową.
Psotka, ja piję 2-3 inki na mleku bo uwielbiam ale czasem kawa tez się zdarzy. Nie widzę problemu bo nawet lekarze potwierdzają że można. Skąd pytanie?Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Zabielacze mają mleko w proszku. Moja mama z tym pije. Iwonka a może mleko sojowe? W tesco jest za 7, 99 1 litr. Kilka dni otwarte może stać w lodówce. Teraz mam na próbę. Nie jest złe, ale kokos lepszy według mnie
-
Ja tez mam herbatkę hipp w saszetkach ale nie dziecię nie lubi butelek wiec mu po troszku wlewam do buzi żeby się cokolwiek napil
)
Anka wiem, że drogie ale to taki prezent pół na pół - dla mnie i syna po częścito wtedy koszty się rozkładają hihi
wkurza mnie moja oryginalna torba z wózka, a inne mi się nie podobają. A ta wygląda super na żywo, wiec może służyć jako moja torba. No i jest dużo wzorów i kolorów
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Fasia torba fajna ja mam zwykłą jaka była w zestawie do wózka, w sumie mi wystarcza bo zawsze przewiniety synu jest więc pampers nie muszę mieć w każdym razie nawet jak zrobi to śpi i go nie rozbudzam
a picie i chusteczki nawilzane jakoś szczególnie przegrodek nie potrzebują chociaż dwie takie na picie przegrodki mam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 08:34
-
Iwonka ja nie mam żadnych przegródek poza tym mogą torbę się dziwnie otwiera. Często mam z tym problem. Ja biorę ze sobą na wyjście 6 pieluch. Julek co chwile jest zesikany i ma kupę. Wiec pampersy idą jeden za drugim. Brakuje mi przegródek na maść do pupy, pieluchy, przewijak i inne rzeczy. U mnie wszystko jest w jednej komorze o się miesza. Ta skip hop jest super zaprojektowana, ma dużo kieszonek i wszystkiego.
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
mf wrote:Anka-ja jak robilam szaszlyki na grilla i dalam chilli suszonego, ale tyle, ze nie byly jakos super ostre, tylko przyjemne takie, to Jula miala jazdy-byla wtedy mniejsza, to moze teraz za jakis czas znowu z ostrym sprobuje...
Ale i tak najbardziej mnie cieszy, ze po truskawkach nic jej nie jest
Manti-jak Twoje wkladki wielorazowe? Moje leza i czekaja, az mi nie bedzie tak mleko tryskac z cyckow...
Też leżą i czekają. Ewentualnie po domu noszę jedną taką, jedną zwykłą i przy karmieniu przekładam, żeby ta zwykła łapała mleko. Tylko, że w sumie oprócz karmienia mogę już chodzić bez wkładek, więc nie ma to większego sensu.
asia, bardzo mi się podoba ta torbencja.
Iwonka, też chciałam zaproponować mleko sojowe. W biedrze jest chyba za 4,99 napój sojowy. Nie wiem ile to ma z mlekiem wspólnego, ale muszę kiedyś spróbować.
Kaśka, nie daj się choróbsku.
PS: Dzieć właśnie śpi, a ja siedzę z maseczką Heli na głowie.
Faśka, możliwe, że przegapiłaś - pytałam na fejsie jakie wymiary mają te twoje mega pieluchy z tk maxxa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 09:17
-
nick nieaktualny
-
Kasia ja też mam z hippa koperkowa i rumiankowa ale pije po 4 lyczki aż się zorientuje że to nie mleko. Psotka ja pije z ekspresu nawet i 3 kawy czasem ale bezkofeinowe. Fasia ja mam z firmy pinkie organizer XXL taki czarny pikowany i jestem bardzo zadowolona jest na stronce
KasiaKwiatek, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
mantissa wrote:Faśka, możliwe, że przegapiłaś - pytałam na fejsie jakie wymiary mają te twoje mega pieluchy z tk maxxa.
Pewnie, ze przegapilamwymiary to 120x120cm
mantissa lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:No i pospalismy
do teraz. Całe szczęście bo mnie jakieś przeziębienie bierze, boli gardło i coś w zatokach się dzieje. Jeszcze nie ma tragedii i może uda mi się opanować to.
Dzięki za rady z herbą. Dziś dam mu wody bo mega upał a na spacerze kupię w saszetkach koperkową.
Psotka, ja piję 2-3 inki na mleku bo uwielbiam ale czasem kawa tez się zdarzy. Nie widzę problemu bo nawet lekarze potwierdzają że można. Skąd pytanie?
Bo zauwazylam ze wiele dziewczyn wlasnie kawe pije karmiac piersia a ja myslalam ze po tym dziecko bedie niespokojne i bedzie gorzej/mniej spalo. No a to ostatnie czego bym chciala -
Fasia no my jak gdzieś jedziemy to w reklamowe wsio pakuje bo ta wozkowa do noszenia się nie nadaje, a te z babyono mają przegrodki??? Może też bym zakupiła?? Muszę na necie popatrzeć....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 09:47