Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PsotkaKotka wrote:Bo zauwazylam ze wiele dziewczyn wlasnie kawe pije karmiac piersia a ja myslalam ze po tym dziecko bedie niespokojne i bedzie gorzej/mniej spalo. No a to ostatnie czego bym chciala
A ja odżywam co rano
-
nick nieaktualnyFasia zdjęcia nie wstawię bo do mojego wózka nie przyczepiam tej torby babyono (tak Iwonka to ta tylko ja mam niebiesko limonkową). Noszę ją w ręku jak gdzies jedziemy a na spacery mam taką małą zawieszana na raczke wozka. Potwierdzam że jest fajna, ma przegródki i miejsce np na butelkę a ja tam trzymam chusteczki.
Psotka spokojnie miałam kawka nie wpłynie na sen dzieckai ja też nie pieluchowalam szeroko. Miki po wizycie u ortopedy i usg bioderek -są super
iwonka1077, Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:http://allegro.pl/babyono-torba-style-bezowo-brazowa-z-mata-1420-03-i5435434584.html
taka macie????Wedlug mnie fajna i cena też ok. Przypinam zamiast wozkowej. Wrzucę później fote na fb jak gdzieś z nią wyjdę
Fasia, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Fasia super ta torba
dslabym nawet 300zl
lubie takie przyjemnosci
Kurwa u nas skwar. Zasnelismy z Olkiem i nie przymknelam okna. Skwar straszny. Mamy w sali 28stopnim dziecko spi i jest cale mokre. Jak wstanie musze go zostawic w samym pampersie.. co za warunki!
Dziecko mi zepsuli w tym szpitalu. Dostaie ataku strasznego placzu przez sen.. ten pobyt pozoztawi traume ja moim dzieckuFasia lubi tę wiadomość
-
Ja tez pije kawe z ekspresu. Jedns dziennie. Jak urodzilam nie pilam bo sie balam ze zaszkodze malemu ale polozna mi kazala pic jedna dziennie mowi zeby o sobie pamietac. Nasze dzieci sa dla nas wazne ale my tez jestemy wazje i cos nam sie nalezy. Kawa raz dziennie jak najbardziej i przynajmniej godzinny wypad bez dziecka gdziekolwiek ;P oczywiscie to trugie u mnie nie wypalilo bo kto mialby sie zajac Olkiem??
A wiecie co ostatnio zrobilam? Tak sie wkurwilam w sobote...
mowie rano do meza - nakarmilam malego to pojde do sklepu i kupie mu czapki na ten skwar, zostaniesz z nim?? Na co on mowi - wezmiemy Olka i pojdziemy razem to od razu zaliczymy spacer. Okej. Poszlismy do pepco on plakal juz cala droge (pewnie biedny juz sie zle czul bo w nocy juz dostal goraczki). W pepco nic nie bylo to mu mowie chdz szybciej na miasto zeby sie nie zbudzil a moj na to- ja bym poszedl do parku..
- jak do parku?? Chce isc na miasto do sklepu
- to co ty na spacer wyszlas czy z dzieckiem pk sklepach latac???
Zamurowalo mnie. Wkurwilam sie. Wyciagnelam portfel z wozka i mowie. Ide do sklepu po czapki!! A ty sobie idz do parku!! Nie odwrocilam sie nawet j poszlam przed siebie... oczywiscie jak juz wrocilam poszlam do parku zobaczyc czy sa a lysze juz placz i widze jak idzie z Olkiem do domu na rekach a wozek wzial jego brat bo ten juz strasznie zaczal wrzeszczec...
Ale bylam wkurwiona -
Narzekałam na dziecko o 5 a ona sobie zjadła, pogadała trochę i zasneła. Spała do 10;30. Jestem francą a nie matką.
Psotka z tą kawą to jest tak że trzeba "przetestować" na danym egzemplarzu. Jedne dzieci będą pobudzone po kawie i wtedy warto sobie odpuścić a innym maluchom będzie to latać czy mama wypiła kawę czy nie. -
Kupilam krem ochronny na slonce dla małej i wzielam 30..i teraz sie zastanawiam czy nie piwinnam kupic 50? Jak myślicie może być ta 30?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 12:38
-
Amy_ wrote:Fasia super ta torba
dslabym nawet 300zl
lubie takie przyjemnosci
Kurwa u nas skwar. Zasnelismy z Olkiem i nie przymknelam okna. Skwar straszny. Mamy w sali 28stopnim dziecko spi i jest cale mokre. Jak wstanie musze go zostawic w samym pampersie.. co za warunki!
Dziecko mi zepsuli w tym szpitalu. Dostaie ataku strasznego placzu przez sen.. ten pobyt pozoztawi traume ja moim dziecku
No i w koncu ktos gada jak czlowiek! Merci
Ehhh Amy jest mi zle jak pomysle, ze tam jestescie i, ze Olo tak cierpi( uda sie wyjsc jutro?
U mnie w pokoju tez 28 stopni... Julek ma wypieki na twarzy