Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia czyli ta torba jest dosc duza prawda? Tak wlasnie myslalam. Zostane jednak przy tej skip hop, tzn pojade dzis do smyka raz jeszcze ja obejrzec i sprawdze cene, bo mam od Sylvi znizke do smyka wiec jak wyjdzie taniej niz na allegro to biere
a raczej powiem mezowi gdzie ma isc i co kupic i ladnie zapakowac na srode
Agus mimo wszystko czekam na zdjecie tej torby na wozkumezowi sie ona podoba
Anka1501, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Moje dziecie zasnelo w hustawce
Militta ja tez mam 50+. Wolalabym dla takiego malenstwa najwyzsza ochrone, aczkolwiek jak sie dziecka nie wystawia bezposrednio na slonce to pewnie i ta 30 wystarczy -
Hmmmmm chyba zostalam tu sama
to sobie pogadam
Aaaaaa zapomnialam, ze w poniedzialek mam 3 rocznice slubu!!!!! Co kupic mezowi? Kurcze juz nic pewnie nie zdarze do poniedzialku...
A rowno 3 lata temu od dzis obronilam magisterke
Dobra juz siedze cicho... GDZIE WY JESTESCIE! DZIECKO SPI, MOGE POPISAC A TU NIKOGO NIE MA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia ?! Jaki prezent na rocznice tego że jesteście małżeństwem ?! To że jesteś jego żoną już powinno być dla niego prezentem
My mamy 1 rocznice ślubu w następną sobotę i
nie planuje żadnych prezentówWychodzimy na jakąś kolacje i ten tego
Hwesta nie przejmuj się nie lajkamiJa już się nie przejmuje. Mam cichą nadzieje że administratorzy się tym zajmą i pokaże się kto tak nas lubi
Na miejscu Idy bym w ogóle napisała do nich i poprosiła o taką informacjeBo to całkiem nie normalne jest aby dorosła osoba takie rzeczy robiła
ale co tam
-
hwesta wrote:Fasia, seksa mężowi możesz zaoferować :p w ramach prezentu
To samo mi powiedział10 miesięcy przerwy robi swoje
Tanio, szukać nie muszęAmy_, Aguś86, iwonka1077, Gosha lubią tę wiadomość
-
Fasia pamietaj zeby na swoje przyjemnosci nie zydzic kasy!!!
cos ci sie nalezy. 300zl przejesz i wysrasz a torebka beje
A maz faktycznie specyficzny czlowiek
A mezowi daj doopypoza tym uwazam ze to on powinien dac prezent a nie ty
ja zawsze dostaje a sama nie kupuje
Fasia, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Hwesta te torby ze skip hop są super! Zajaralam się nimi i nawet cena mi nie straszna
cała ciążę było mi szkoda kasy na cokolwiek, teraz tez nic sobie nie kupuje tylko dziecku to mąż się może szarpnac na urodziny
Moje dziecko niebutelkowe. Wody nie daje ale może spróbuję, bo herbatek nie chce. W sumie jemu po prostu butelka nie pasuje. Wkładam ja do buzi i lekko naciskam smoczek tak, że wpada kilka kropelek czekam aż polknie i tak kilka razy aż się zacznie denerwowaćcoś tam do brzuszka zawsze wpadnie
-
Ale ja lubię robić prezenty
się czepiacie
Buahahahah Amy jak zwykle konkret - daj doopypadlam
Co do torby to prawda. Chce ja i juz! Fajna ta w zygzaki? Bo myślałam o całej szarej żeby mi do wózka pasowała ale chyba zygzak do mnie bardziej pasuje
Ja to kuzwa zawsze mam problem
KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:U nas druga z rzędu ladna noc. Cały wieczór przespany (kąpiel odpuszczona), pobudka o 22:30 do 23:30. Później o 2 i dopiero o 5. I jeszcze godzinka na dostanie. Straszne, cieszą mnie 3h nieprzerwanego snu w nocy.
Psotka, piję max jedną rozpuszczalną dziennie + zbozowke.
Dziewczyny, a jak wasza laktacja? Uregulowana?
U mnie pokarm zanikł w lewej piersi a prawą jeszcze karmię. Dokarmiam też mm[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014