Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Murraya wrote:Ale prażing na zewnątrz - te qrwy tylko czekają jak wyjdę na dwór, tak się wysmaruje że popamietaja ! idę na wojnę!
Ale póki co to wstajez łóżka - nie da się żyć zatre się na śmierć, jadę do apteki,mam chyba jakieś uczulenie, ehh a Jacek miał być gwiazdą wieczoru a cos czuje ze go zdetronizuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 15:42
Anka1501, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
mantissa wrote:Raczej nie.
Na wszystkich tego typu jest żeby nie używac przy kobietach w ciąży i małych dzieciach.
-
Są takie buteleczki Brosa dla dzieci, ale bodajże po 1 roku życia. Ja tak sobie myślę czy by nie włączyć w dzień na trochę w sypialni, bo nas tam nie ma i siedzimy na parterze. Wybije się co trzeba i po południu wyciagne z gniazdka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 19:28
-
LO matko murayya co cię uchlało?? To musiał byc jakiś gigant komar???
Mantissa ja podobne numery odwalam - piorę w 60 stopniach Nikosiowe śliniaczki z ceratka i ceratka sie deformuje, zabawki materiałowe z plastikiem i zabawki tracą formę ... Ostatni hit to kupiłam sobie wypasna butelkę do wody z ekologicznego plastiku bez BPA i co pisze na butelce nie wsadzać do zmywarki No ok, a ja chciałam ja sobie wysterylizować i wlałam gorącej wody z czajnika i sie zkliszczyla:((( -
Agusia dziękujemy:)))
Kupiłam synkowi bujaczek Fisher Price Rainforest) na początku był w szoku siedząc na niej ale mu sie podobało
Mam nadzieje ze mu sie nie znudzi bo liczę ze dzieki tej bujaczek będę mogła wziąć prysznic rano, czy zjeść śniadanie, czy zrobic sobie herbatę w ciagu dnia:)mimka84, Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość
-
Zamiast zygzaka dostalam trojkaty
piiikna jest!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3afeee43b7c1.jpgmimka84, Amy_, Anka1501, mantissa, mf, iwonka1077, Rudzia, Lwica, Ida, Aguś86, Ulka84, liwi, Eweliśka, Gosha lubią tę wiadomość