Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwica wrote:hej ja tez chce sie przylaczyc na fb.
a jak sie grupa nazywa dokladnie to wysle prosbe o przylaczenie
Lwica, musisz do dziewczyn napisać, bo grupa jest tajna, żeby nikt nas nie podglądał, więc jej nie znajdziesz.
-
hej, nie bylo mnie kilka dni, nie doczytam co tam pisalyscie:-(
wrocilismy z wakacji, mala super wszystko zniosla, spala w drodze w obie strony. teraz czeka mnie tylko rozpakowanie, ech...
u nas burza szaleje od kilku godzin, rozwidnia sie i blyska,
dziewczyny sciagajace mleko- czy dajecie po burzy?
ja sciagnelam wczoraj i poszlam spac, potem byla burza i po 4 godzinach mleko byl kwasne... probowalam odrobine i takie kwaskowo gorzkie bylo i wylalam
a jak u Was?
Boje sie dawac jak nie jestem pewna... -
Zauwazylam jednak u Sofii odruch moro! Ale nie wyglada to tak jak na filmikach, po prostu w pewnej sekundzie rozklada rece i nogi wyorostowane jednoczesnie.. i trwa to doslownie sekunde zazwyczaj gdy zmieniam jej pampersa albo sie z nia bawie
-
Mi się wydaje, że wszystkie mają moro

Murraya dobrze się bawilas??
Natan budzi się tylko raz kolo 2 i potem o 6
to mi się podoba.
Ja właśnie karmie mojego okruszka a Tz robi śniadanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 09:02
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry

Mój endzel zasnął o 20 a obudził się o 8.30. W międzyczasie jedno karmienie o 4.00 !!!

Wieczorem niestety była powtórka z czwartku histeryczny płacz. To brzusznek
dalismy czopek i zrobił zielona kupkę
później był już spokój.
Eweliśka, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrupa powstała bardzo dawno i niestety nie dodajemy tam osób nowych. Były tu kilka osób które pisały kilka tygodni i znikały. Tam wrzucamy zdjęcia i nie chcemy aby każdy do nich miał dostęp. PrzepraszamKsawa wrote:aaa, widze ze piszecie o grupie na fb. czy ja rowniez moglabym dolaczyc jak napisze na priv do ktorejs z szanownych administratorek ?

-
hej dziewczyny, niestety nie doczytuje rzadko zagladam ale pozdrawiam was serdecznie,
POMOZCIE PROSZE kto z was przeszedł juz niestety katar u maluszka, co u was pomogło, kiedy ewentualnie udac sie do lekarza, jak ktos był u lekarza napiszcie co lekarz kazal stosowac
dziekuje bardzo za odpowiedzi -
Mila częste odciaganie z noska po uprzednim psiknieciu woda morska, oklepywanie pleckow, inhalacje sola fizjologiczna, pod nosek masc majerankowa, na noc dawka nasivin soft 0, 01. Do lekarza jak pojawi się kaszel lub gorączka.mila79 wrote:hej dziewczyny, niestety nie doczytuje rzadko zagladam ale pozdrawiam was serdecznie,
POMOZCIE PROSZE kto z was przeszedł juz niestety katar u maluszka, co u was pomogło, kiedy ewentualnie udac sie do lekarza, jak ktos był u lekarza napiszcie co lekarz kazal stosowac
dziekuje bardzo za odpowiedzi
mantissa lubi tę wiadomość