Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwica wrote:hej ja tez chce sie przylaczyc na fb.
a jak sie grupa nazywa dokladnie to wysle prosbe o przylaczenie
Lwica, musisz do dziewczyn napisać, bo grupa jest tajna, żeby nikt nas nie podglądał, więc jej nie znajdziesz. -
hej, nie bylo mnie kilka dni, nie doczytam co tam pisalyscie:-(
wrocilismy z wakacji, mala super wszystko zniosla, spala w drodze w obie strony. teraz czeka mnie tylko rozpakowanie, ech...
u nas burza szaleje od kilku godzin, rozwidnia sie i blyska,
dziewczyny sciagajace mleko- czy dajecie po burzy?
ja sciagnelam wczoraj i poszlam spac, potem byla burza i po 4 godzinach mleko byl kwasne... probowalam odrobine i takie kwaskowo gorzkie bylo i wylalama jak u Was?
Boje sie dawac jak nie jestem pewna... -
Zauwazylam jednak u Sofii odruch moro! Ale nie wyglada to tak jak na filmikach, po prostu w pewnej sekundzie rozklada rece i nogi wyorostowane jednoczesnie.. i trwa to doslownie sekunde zazwyczaj gdy zmieniam jej pampersa albo sie z nia bawie
-
Mi się wydaje, że wszystkie mają moro
Murraya dobrze się bawilas??
Natan budzi się tylko raz kolo 2 i potem o 6to mi się podoba.
Ja właśnie karmie mojego okruszka a Tz robi śniadanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 09:02
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Mój endzel zasnął o 20 a obudził się o 8.30. W międzyczasie jedno karmienie o 4.00 !!!
Wieczorem niestety była powtórka z czwartku histeryczny płacz. To brzusznekdalismy czopek i zrobił zielona kupkę
później był już spokój.
Eweliśka, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsawa wrote:aaa, widze ze piszecie o grupie na fb. czy ja rowniez moglabym dolaczyc jak napisze na priv do ktorejs z szanownych administratorek ?
-
hej dziewczyny, niestety nie doczytuje rzadko zagladam ale pozdrawiam was serdecznie,
POMOZCIE PROSZE kto z was przeszedł juz niestety katar u maluszka, co u was pomogło, kiedy ewentualnie udac sie do lekarza, jak ktos był u lekarza napiszcie co lekarz kazal stosowac
dziekuje bardzo za odpowiedzi -
mila79 wrote:hej dziewczyny, niestety nie doczytuje rzadko zagladam ale pozdrawiam was serdecznie,
POMOZCIE PROSZE kto z was przeszedł juz niestety katar u maluszka, co u was pomogło, kiedy ewentualnie udac sie do lekarza, jak ktos był u lekarza napiszcie co lekarz kazal stosowac
dziekuje bardzo za odpowiedzimantissa lubi tę wiadomość