Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mf wrote:Wlasnie dlaczego Amy z Lolkiem w szpitalu?
Ewelcia chyba tydzien sama ze swoimi rumakami?
My po urodzinach moich chrzesnic;) Jula grzeczniejsza w gosciach niz w domu
Olek dostal w sobote w nocy temp 38.6 w nocy po czopku nie spadla i rano mial 40.3 juz stan sie pogorszyl nie chce opisywac pol przytomne dziecko ale mruczal jak kot jak jechalismy na ip. Okazalo sie ze zaatakowala go bakteria e.coli
Na szczescie nie uszkodzila nerek tylko byla w drogach moczowych i nie poszlo dalej. Dzis juz idziemy do domuAngela89, Fasia lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Dzień dobry
Mój endzel zasnął o 20 a obudził się o 8.30. W międzyczasie jedno karmienie o 4.00 !!!
Wieczorem niestety była powtórka z czwartku histeryczny płacz. To brzusznekdalismy czopek i zrobił zielona kupkę
później był już spokój.
pozniej pobudka jak zwykle o 6
-
mimka84 wrote:No cóż, trudno w takim razie ja nie będę na bieżąco bo nie założę konta na fb raczej. Rozumiem że niektóre informacje wolicie podawać tam, bo tu może wejść i przeczytać każdy, no trudno.
przepraszam nadrobie zaleglosci i wroce do zycia forumowego bo juz wychodzimy do domu wiec bede miala wiecej czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 09:44
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Zgadzam się Amy. Na fb można dodać bezpośrednio z telefonu i trwa to kilka sekund.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsawa wrote:Angela,
dziekuje za odpowiedz, tylko Ty nie zignorowalas mojego zapytania i rozumiem Twoje argumenty.
mysle ze inne dziewczyny znikaly bo wlasnie byly ignorowane...
Jest nas tu tak dużo że niektóre pytania są nie zauważalne i nie raz zostają bez odpowiedzi.
A i nie wiedziałam że burza może mieć wpływ na smak mlekaAguś86, mimka84 lubią tę wiadomość