Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymf wrote:A ja potwierdzam moje wczorajsze slowa- z moim dzieckiem to tylko w gosci chodzic... wczoraj super, noc super, a dzis zakupy we Wroclawiu-prawie caly dzien w podrozy, albo w sklepach i normalnie aniolek...
Szkoda, ze dziolszki stad uciekajaja moze kiedya dojrzeje, zeby dolaczyc do grupy na fb, ale poki co jeszcze nie jestem sklonna sie ujawniac... tu anonimowo czuje sie lepiej jak sobie narzekam...
Haaaaa ja od dawna podejrzewalam, że MF to księżna Kate i nie chce się ujawniać!!
Mamy Cię, mamy Cię, mamy mamy Cieeeeeee !Angela89, iwonka1077, Anka1501, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ustronianka24 wrote:Kurcze jestem teraz na telefonie i nie umiem
jak wpiszesz w google czerwone znamie u niemowlaka to takie cos jak na pierszym zdj w grafice . Nie wiem czy isc z tym do lekarza czy nie
A długo masz do szczepienia? Dla świętego spokoju bym pewnie poszła.
-
ustronianka24 wrote:Kurcze jestem teraz na telefonie i nie umiem
jak wpiszesz w google czerwone znamie u niemowlaka to takie cos jak na pierszym zdj w grafice . Nie wiem czy isc z tym do lekarza czy nie
-
ustronianka24 wrote:Boje sie co to moze byc , oby sie nie powiekszylo albo wiecej tego nie pojawilo . Rano zadzwonie do lekarza i sie umowie na wizyte