Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
GLOSNO OGLASZAM ZE PODZIWIAM I UKLONY W WASZA STRONE DZIEWCZYNY KTORE MACIE KOLKOWKE DZIECI ITD!!!!! ja nie dalabym chyba rady! Sofia dzis jakas wieczorem byla placzliwa, lezec zle, na rekach zle wszystko zle.. po okolo 30 min sie uspokoila i usnela ale nie wiem co jej bylo, to nie kolki na pewno, nic ja raczej nie bolalo..
Ciagle lzawi jej to oko! Ale tylko lzawi, nie jest czerwone czy spuchniete, ropy tez nie ma.. to juz 3 dzien ;/ przemywam ciagle sola fizjologiczna i nic nie jest lepiej.. chcialabym isc z nia do lekarza ale tutaj do 6 miesiaca zycia przyjmuja tylko na pogotowiu.. ;/ nie widzi mi sie jechanie z Nia samo do innej miejscowosci do szpitala i to jeszcze pewnie by zeszlo pol dnia.. no ale jak jutro nie umowie jej prywatnie na juz do jakiegos pediatry to bede zmuszona jechac wole zeby to sprawdzili.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My do babci dziś pojechaliśmy i a może mu zimno rączki ma zimne ubierz go cieplej,albo ta ciemieniuche to wyczesac trzeba? Kiedyś do 6 miesiąca nie można było,o matko wytrzymałam godzinę i do domu, jesuuu
-
Aguś86 wrote:Mimka dziadkowie tak maja
Mnie wkurza pytanie: A dlaczego tak płacze? Często nie wiem dlaczego, a głupie pytania ciągle zadają... Heh
Taak.. I jeszcze: On tak płacze. Pewnie coś go boli. No co go boli Jak mu pomóc? A mały po prostu marudny i chce na ramię (moje dziecko nie chce na rączki, chce na ramię.)
Aguś86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Mój mały tez ma naczyniaka na powiece, tez jest płaski i kiedyś powinien zniknąć.
Rudzia ja też podziwiam mamy "kolkowe". Ciężko z takim placzacym maluszkiem. Trafił mi się spokojny egzemplarz.a jak go zwiaze kocykiem to śpi super
Rudzia, Murraya lubią tę wiadomość