Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo każdy ma najwięcej do powiedzenia, jak jego to nie dotyczy i nie musi rozwiązac problemu. Co chwilę słyszę od ojca i sasiadek, ze przyzwyczajam do noszenia i ze będę miała przechlapane. Ale na pytanie co w takim razie robić jak dziecko aż się zanosi to nikt nie potrafi mi odpowiedziec.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jak zwykle mam dylemat.
Moja mała ma kaszkę na rękach nogach i brzuchu ewidentnie uczuleniowa. I zastanawiam się od czego. Biorę 2 rzeczy pod uwagę
Mleko modyfikowane i zmieniony proszek.
Zastanawiam się czy możliwe aby wyszła wysypka od mleka ?
No bo jak nie to pewnie wina proszku.. ehs -
nick nieaktualny
-
Moja teściowa płacze za każdym razem jak Julek płacze. Ona nie może tego słuchać. Jak go przebieram i się drze to mu ryczy nad uchem co ta mama za krzywdę mu robi
jak go karmie w pokoju obok i tylko wyda z siebie krótki płacz to ona już z drugiego pokoju robi "szszszsz" a mnie krew zalewa. Szumi mi wiecznie nad uchem jak płacze a on wtedy się drze jeszcze bardziej. Gada do niego zdrobnieniami jak by był opóźniony,na dodatek głośno jakby był głuchy..
To się wygadalam -
A ta czerwona plamka na powiece to pocałunek anioła
Mój Julek tez to ma i dodatkowo większą plamke nad karkiem na główce czyli uszczypniecie bociana. To podobno znika do roku czasu
-
Amy snilas mi się dziś
byłyśmy w wojsku, w jakiejś dżungli, usiadłyśmy sobie na brzegu wodospadu i nagle się okazało, że to statek. I razem z nim wpadłyśmy do wody i się obudziłam
Amy_ lubi tę wiadomość
-
My bylismy wczoraj u tesciow to ciagle do niego dochodzili mimo ze prosilam zeby dac mu przestrzen bo sie czuje niepewnie jak tyle obcych ludzi jest i zacznie sie cyrk to w kolko bylo moj skarbus jaki on piekny jaki on uroczy... Masakra ... A na widok tescia dostaje spazmow ale wytlumaczyc mu nie mozna zeby nie byl taki nachalny wzgledem niego i co przez to ze mnie nie poslychali to musielismy zqraz isc a dziecko jak ttlko wyszlismy aniolek
-
mf wrote:Ja mam kumulacje normalnie... jak slysze szszszszsz jak uspokajam dziecko, to bialej goraczki kur.. dostaje...
Mam to samo. I jeszcze najbardziej mnie wkur... ze ona robi to szszszsz w innym pokoju gdzie maly jej nie slyszy. On ledwie wyda z siebie dzwiek, a ta juz szumi... no ja pier... na to mam nerw na maxa
Albo jak tylko zaplacze to ona wszystko rzuca i do nas biegnie zeby mu poszumic nad glowa... a jak ma go na rekach i zaczyna plakac to od razu mi go oddajemf, mimka84 lubią tę wiadomość