Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya dokladnie, jeszcze czkawka ! Moja tesciowa to prawie placze jak maly ma czawke. Na pewno ma mokro, na pewno chce mu sie pic, a nieeeee na pewno przewialo mu glowe :D czkawka u dziecka to tragedia narodowa...

mf, Aguś86, mimka84 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:47

Fasia lubi tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    U nas dzisiaj bardzo dobra noc, Tosia spała od 23:30 do 5:30 :D potem trochę zabawy, śniadanko i znowu sen u mamusi na klacie :) Teraz jesteśmy już po drugim śniadanku :) Dzień zaczął się tak fajnie a taka nędzna pogoda jest :/

Tosia też nie lubi na rąsie ale ramie to jest już coś :)
    Moja teściowa przez telefon daje mi rady, co mam robić z Tosią, zlewam ją choć mnie denerwuje to. Od najbliższego weekendu czeka mnie tydzień z teściową, najpierw wesele siostry męża a potem jedziemy nad morze razem z bratem męża. Mam nadzieję, że nie będzie mnie denerwować.

Angela ale ten czas leci :) wszystkiego najlepszego dla Martynki :)

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:47

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:09

Fasia, mimka84, Murraya lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Angela wszystkiego najlepszego dla Martynki- naszej najstarszej forumowej dziewczynki!!!
    Moja Nina też nie lubi pozycji leżącej na pleckach, wiec musi być albo pionowo albo na leniwca.
    Co do "złotych rad" to mnie też strasznie irytują, a najbardziej tekst teściowej "dlaczego ona płacze?" nosz kur.., albo "mama krzywdę robi, bo dziecko płacze"

mf, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:09

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh u mnie z czkawka to samo, tragedia narodowa ;)

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez jak maly ma czkawke to momentalnie alysze szybko daj mu piers albo chociaz wody ale to szybko jakby go to bolalo... Ja jeszcze nienmoge zniesc jak malemu smoczek wkladaja na sile chociaz nie placze wcale tylko sobie gada i a rekach go tak bujaja ze az mi sie w glowie kreci. Ostatnio ze smoczkiem juz nie wytrzymalam i babci mowie ze moze teraz babcie zakneblujemy tym smoczkiem i zobaczymy czy fajnie...

mf, CzaryMary, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I sie wyzale jeszcze mam pomrozonego troche mojego mleka wczoraj schodze po nie bo jakos tak knoej mialam w piersiach a maly na mnie wisial dwa dni i chcialam je wyjac patrze mama powyjmowala i psu daje bo po co to kumulowac... Ale sie wscieklam...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:10

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna - sto lat kochana dziewczynko!!!

U mnie nie ma złotych rad teściowej - całe szczęście. Aczkolwiek cosm z ta czkawka musi być bo też mi wspomniała że martwi się ze mały ma tak często czkawke bo pewnie to mu osłabia serduszko... Hmmm???

Czy Wam też tak chce się spać??? Ją zasypiam na siedząco. Do tego glowa mnie boli :-( dobrze ,ze syneczek grzeczny.

• mf Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

CzaryMary lubi tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    I sie wyzale jeszcze mam pomrozonego troche mojego mleka wczoraj schodze po nie bo jakos tak knoej mialam w piersiach a maly na mnie wisial dwa dni i chcialam je wyjac patrze mama powyjmowala i psu daje bo po co to kumulowac... Ale sie wscieklam...

Chyba zartujesz!!!! To już jest mrega przegięcie. Mnie ciężko wyprowadzić z równowagi ale za to to chyba bym zabiła!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 10:29

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Generalnie ja nie moge narzekac ani na mame ani na tesciowa ale czasem jak cos odwala to masakra... Najbardziej mnie tesc denerwuje to jest niezly egzemplarz cala ciaze mi opowiadal o swojej zmarlej corce ktora urodzila sie w 8 mies i zmarla w brzuchu jeszcze potem jak sie okazalo ze musze miec cesarke to opowiadal jak druga ciaze jego pierwsza zona tez miala cesarke i jak ja pocieli jak to ona zle wygladala itp... Dziwny czlowiek..

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    GLOSNO OGLASZAM ZE PODZIWIAM I UKLONY W WASZA STRONE DZIEWCZYNY KTORE MACIE KOLKOWKE DZIECI ITD!!!!! ja nie dalabym chyba rady! Sofia dzis jakas wieczorem byla placzliwa, lezec zle, na rekach zle wszystko zle.. po okolo 30 min sie uspokoila i usnela ale nie wiem co jej bylo, to nie kolki na pewno, nic ja raczej nie bolalo..

Ciagle lzawi jej to oko! Ale tylko lzawi, nie jest czerwone czy spuchniete, ropy tez nie ma.. to juz 3 dzien ;/ przemywam ciagle sola fizjologiczna i nic nie jest lepiej.. chcialabym isc z nia do lekarza ale tutaj do 6 miesiaca zycia przyjmuja tylko na pogotowiu.. ;/ nie widzi mi sie jechanie z Nia samo do innej miejscowosci do szpitala i to jeszcze pewnie by zeszlo pol dnia.. no ale jak jutro nie umowie jej prywatnie na juz do jakiegos pediatry to bede zmuszona jechac wole zeby to sprawdzili..
    dzieki rudzia ;) sama nie wiem jak przetrwałam juz te 2 miesiące z kolkami :/ a że moj antoś placzliwy i marudny to mam placz bardzo często, nawet w ciagu dnia. A i tak go baaardzo kocham ;)

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Chyba zartujesz!!!! To już jest mrega przegięcie. Mnie ciężko wyprowadzić z równowagi ale za to to chyba bym zabiła!!!

No wczoraj to zeby sie nie zdenerwowac to poszlam na gore do siebie ale nie omieszkalam opieprzyc... Fakt ze zawsze mialam duzo mleka ale wczoraj mialam akurat mniej i dla mojej psychiki jest lepiej gdy wiem ze jakis zapas mam i gdyby maly byl glodny to mam co mu podac

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do mam doświadczonych butelkowo. Od dwóch dni mały denerwuje się przy butli. Mam wrażenie że chciałby żeby mu lecialo szybciej. Czy to już pora na zmianę smoczka na większy? Z drugiej strony sobie myślę że jak się karmi piersią to przecież nie ma regulacji dziurek w sutku?? ;-) :-) no i mam zagwozdke ?

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Wojtus tez strasznie czesto mial problemy brzuszkowe teraz jakby to przechodzi nie wiem czy to dzieki sab simplex czy poprostu dorosl ale jeat lepiej. Tylko czasem urzadzi nam histerie ale tak jak mowi Ula i tak sie kocha takich rozdarciuszkow nad zycie :)

relgwn15ds2ncxvn.png
‹‹ 4867 4868 4869 4870 4871 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ