Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny Julek nie robil kupy od soboty. Nigdy wczesniej mu siento nie zdarzylo, u nas kupa byla kilka razy dziennie. Wczoraj mial bardzo placzliwy dzien, dzis od rana to samo... stęka caly czas, prezy sie, widac i slychac jakby cisnal ale nic nie wychodzi... dawalam troszke wody ale nic to nie dalo... jakies rady?
-
Fasia czopek w pupe????a Amy cos o jakis rurkach pisala na FB to jej podpytaj w tym temacie
Fasia niezla tesciowa a nie bisz sie ze jak sie przeprowadzicie to bedzie przylazic do was i sie wtracac??????
jak dobrze ze ja sie wyprowadzam 20 km od tesciowej
co do urzadzen na komary to tez chcialam do gniazdka cos ale nie wiem czy dla takiego malucha mozna??bo ja mam gniazdko akurat przy lozeczku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 12:21
-
nick nieaktualny
-
Ida rowerek i herbatka nie pomagaja. Herbatki zrobil kilka lykow wlanych do buzi troszke na sile, bo butli niet.
Iwonka wlasnie mam zamiar kupic te rurki, bo smutno mi patrzec jak on sie meczy...
co do tesciowej to sie nie boje, bo ona sie nie wtraca. Tylko na temat czkawki ma swoje super zdanie. Irytuje mnie jej zachowanie w pewnych sytuacjach ale tez nie zawsze. Na szczescie nie jest tak, ze daje mi zlote rady, ze ona wie lepiej, ze kaze nam cos robic. Jak jest lekki wiatr to zawsze mowi, ze malego przewieje ale my sobie nic z tego nie robimy. Ubieramy i wychowujemy go jak my chcemy.
Za rok jak wroce do pracy to ona sie malym bedzie zajmowac. Maz sie jej ostatnio pyta jak ona ma zamiar zajmowac sie Julkiem skoro ona ciagle placze jak on placze. Przeciez nic mu sie nie dzieje strasznego... -
Fasia wrote:Ida rowerek i herbatka nie pomagaja. Herbatki zrobil kilka lykow wlanych do buzi troszke na sile, bo butli niet.
Iwonka wlasnie mam zamiar kupic te rurki, bo smutno mi patrzec jak on sie meczy...
co do tesciowej to sie nie boje, bo ona sie nie wtraca. Tylko na temat czkawki ma swoje super zdanie. Irytuje mnie jej zachowanie w pewnych sytuacjach ale tez nie zawsze. Na szczescie nie jest tak, ze daje mi zlote rady, ze ona wie lepiej, ze kaze nam cos robic. Jak jest lekki wiatr to zawsze mowi, ze malego przewieje ale my sobie nic z tego nie robimy. Ubieramy i wychowujemy go jak my chcemy.
Za rok jak wroce do pracy to ona sie malym bedzie zajmowac. Maz sie jej ostatnio pyta jak ona ma zamiar zajmowac sie Julkiem skoro ona ciagle placze jak on placze. Przeciez nic mu sie nie dzieje strasznego...
nie no skoro nie ingeruje w wychowanie to ok bo to w sumie najwazniejsze a ze sobie pogada to inna historia
-
Fasia wrote:Dziewczyny Julek nie robil kupy od soboty. Nigdy wczesniej mu siento nie zdarzylo, u nas kupa byla kilka razy dziennie. Wczoraj mial bardzo placzliwy dzien, dzis od rana to samo... stęka caly czas, prezy sie, widac i slychac jakby cisnal ale nic nie wychodzi... dawalam troszke wody ale nic to nie dalo... jakies rady?
U mnie cuda dziala termometr z oliwka w pupe. Ulga od razu -
nick nieaktualny
-
Fasia u mnie nic nie działało. Rowerek, masaż, katater, herbatka. Dopiero jak zaaplikowałam czopka to kupa była. Lekarz jednak odradził mi te czopki - żeby nie przyzwyczaić organizmu. Ponoć jak malec jest tylko na mleku matki - a ty chyba karmisz piersia - to dziecko może do 2 tyg kupki nie robic. Wiem , że to trudne bo też przez to przechodze ;/
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
mf wrote:Ma ktos lozeczko turystyczne? Jesli tak, to jakie?
Młody w nim leży w salonie, bo to drewniane jest na piętrze. Moje jest z allegro z podwieszanym dnem, przewijakiem i pałąkiem. Nazywa się Baby Maxi.
mf lubi tę wiadomość
-
dziewczyny nie doszkolona jestem
a igdy nie odbieralam w ten sposob przesylek a patrze ze taniej jest, chodzi mi o
Odbiór w punkcie: E-PRZESYŁKA / Paczka48 Odbiór w Punkcie
wytlumaczycie o co chodzi i jak to dziala????? -
iwonka1077 wrote:dziewczyny nie doszkolona jestem
a igdy nie odbieralam w ten sposob przesylek a patrze ze taniej jest, chodzi mi o
Odbiór w punkcie: E-PRZESYŁKA / Paczka48 Odbiór w Punkcie
wytlumaczycie o co chodzi i jak to dziala?????