Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz po wizycie.. ogolnie jest okej to tylko kanaliki lzowe
boze dziewczyny ale LEKARZ!!!!!!!! CIACHO!! Zakochalam sie
Anka1501, iwonka1077, Aguś86, lysinka, mantissa, sylvia007, mimka84, mf, Gosha, Fasia, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 18:41
-
Rudzia wrote:Juz po wizycie.. ogolnie jest okej to tylko kanaliki lzowe
boze dziewczyny ale LEKARZ!!!!!!!! CIACHO!! Zakochalam sie
tfu tfu ....
Rudzia, Anka1501, mimka84, Fasia, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Iwonka zalowalam pozniej ze tego nie zrobilam hehe
heheh
ale dobrze ze z cora oki co ci dali na to kropelki jakies???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 18:13
-
Rudzia wrote:Nie,mam jej masowac i po kilku dniach powinno przejsc jej
dobrze ze tp tylko to a nie jakas infekcja i dobrze ze pojechalam bo chpciaz bede twraz sppkojna o nia a tak sobie wymyslalam ze moze to to albo tamto
-
Nie wiem czy wiecie (i czy was to interesuje) - Lilde wprowadziły całą gamę płatków błyskawicznych - nie tylko standardowe owsiane ale też żytnie, orkiszowe, jaglane i jakieś jeszcze.
Anka1501, mimka84, Gosha, Fasia, Aguś86, lysinka, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Mantissa taaak! byłam wczoraj i nie wiedziałam, które brać!
Ja też.Ostatecznie wzięłam orkiszowe, jutro wypróbujemy na sniadanko.
SZkoda, że są tylko błyskawiczne, ale nie będę wybrzydzać.
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Murraya trzeba bylo babie powiedziec, ze lepiej to niech ona wyjdzie, bo wkurwia ucho
Rudzia dobrze, ze Sofijce nic nie jesta do lekarza koniecznie trzeba bylo nr tel wziac
Mantissa dzieki za info, jutro moze odwiedze lidla to sobie zakupie
Mf grautulacje dla Julci)) moj leniwiec jeszcze takich cudow nie potrafi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 19:59
Murraya, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Zjadlam placki gryczane z pietruszka, porem i czyms tam jeszcze i co? I mnie kuzwa pokaralo... dostalam takiej sraczki, ze z kibelka wyjsc nie moge. Wybaczcie.. martwie sie tylko co to bedzie z Julkiem skoro na mnie to tak podzialalo
-
nick nieaktualnyDziś byłam z mała u neurologa i została zważona i w ciągu miesiąca przytyła 940 gram, po raz pierwszy tak dużo w ciągu miesiąca średnio przybierała po 600 gram
Jestem szczęśliwa że tak ładnie przybiera. Waży 4290
A u neurologa - mamy zdrowego wcześniaka. Asymetria jest ale ma prawo być jeszcze ma czas. Zanika już jej jakiś tam odruch który ma zaniknąć. No i ogólnie pani uświadomiła mnie dlaczego mała tak może ulewać - przez słabsze napięcie co u wcześniaków jest normalne. Pochwaliła nas że ładnie ją symulujemy bo się zdziwiła że ona nóżkami tak wysoko przewija
Bardzo zależało mi na opinii tej dr bo w Szczecinie jest tylko 2 konkretnych neurologów od maleństw a do niej się dostać to trudno.Fasia, Aguś86, mantissa, mimka84, Murraya, mf, lysinka, Amy_, Ida, Rudzia, Gosha, sylvia007, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny