Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia, a dajesz jeszcze bobotic albo SS? Ja juz nie podaję od jakiegoś czasu, ale prawie tydzień nie było kupki, więc dałam i po kilku godzinach się pojawiła.
Nie wiem czy to zależne czy nie, ale warto spróbować.
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Amy snilas mi się dziś
byłyśmy w wojsku, w jakiejś dżungli, usiadłyśmy sobie na brzegu wodospadu i nagle się okazało, że to statek. I razem z nim wpadłyśmy do wody i się obudziłam
dobrze zesmy sie nie utopily. A dzieci nasze gdzie byly???!!!!
-
Jak Alan miał 5 miesięcy to wracalam do pracy i nie karmilam go zawsze tak samo. Prace miałam zmianowa i jak byłam w pracy to sciagalam tylko tyle, żeby mnie cyce nie bolaly. Karmilam w ten sposób 20 miesięcy a pierwszy okres dostałam miesiąc później
różnie to bywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 21:58
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda też stwierdziłam że ziemniak mógł być za ciężki może za jakiś czas się przełamie aby dac jej cos innego bo ładnie je z łyżeczki nic nie wypłuwa ani żadnych cyrkow nie odstawia pomyślimy zobaczymy
to fakt zlecialo to jak jeden dzień a teraz moja mala gada uśmiecha się aż na serduszku się ciepło robi . Pamiętam jak zastanawiałam się jak to będzie czy będzie zdrowa i w ogóle ale los nam przyjaAnka1501, mantissa, Ida lubią tę wiadomość