Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka84 wrote:No no ja wiem haha. Do wszystkiego trzeba dojrzeć. Mój z rok wcześniej to nawet słyszeć nie chciał, a potem na spokojnie podjęłam temat i jakoś poszło
Czasem trzeba cierpliwie odczekać i wrócić do tematu, a nóż się uda.
Już widzę reakcję mojego, jakby u to zaproponowała. HA HA HA.
Edit:
Wyprzedaz na nietuzinkowie. Może któraś będzie coś chciała.
http://nietuzinkowo.pl/dostepne-od-reki.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 23:33
mimka84, Lwica lubią tę wiadomość
-
MImka tez zaproponowałam mężowi wazektomie ale mnie wyśmiał
A prezerwatyw niet bo nie lubi
Tabletek niet bo niechce żebym brała i sie truła
No to nie wiem, jak sobie wpadniemy z kolejnym to moze mu sie wyleje kubeł zimnej wody ze cos trzeba:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 23:51
-
Haha Iwonka. Nat tez jak nie robi to nie robi a jak pójdzie kupa to nie wiadomo jak ta bombę rozbroic
Do tych Czech miałby jechać na kilka lat i by spędzał 2 weekendy w miesiącu w domu. Ja go rozumiem, że chce jechać -tez bym pojechała jakby mi się trafiła taka możliwość. Ale też mam prace, w której się rozwijam i nie chce jej kończyć. Tzn ja wiem, że sobie poradzę tu sama, wynajmiemy opiekunkę na umowę i tyle. Ale w takiej sytuacji juz kolejnego dziecka nie będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 06:43
-
Spóźnione życzenia dla mojej księżniczki Martynki, 4 miesiące to juz cos! ANGELA cieszę sie ze wizyta u neurologa przebiegła pomyślnie
inaczej byc nie mogło
AMY ja dostałam okres 6 tyg po porodzie , potem po miesiącu był drugi, czuje ze sie zbliża trzeci. Płodna ze mnie dziołchaa karmimy sue tylko cycem.
MANTISSA ja na basen za tydzien ide... Ale u mnie to troszke i sytuacja inna bo upały. Pewnie bede tam codziennie przez najbliższe tyg. Baseny sa na dworze, Kubus ba pewno da nurajak sie nue bedzie bal, bo wlasnie przechodzi etap ze sie boi wszystkiego. Buzia w podkowę, nabranie powietrza i ryyyyk. Pociesznie to wyglada
KASIA Miki silny chłopczyk! SuuuperWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 07:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Hahaha
miałam 4 nie lubię od dwóch dni a teraz mam 3??? No ładnie
Przyznaje się ! To jaAle twój post był pierwszy na stronie i pewnie zamiast lajka dałam ci nie lajka przez telefon
Ladnie poprawilam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 08:41
mf lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Przyznaje się ! To ja
Ale twój post był pierwszy na stronie i pewnie zamiast lajka dałam ci nie lajka przez telefon
Ladnie poprawilam
Ale chyba wtedy wszystko pozmienialam na lubie. Jakby co don't worry to przez przypadek
Ale dobrze, że się wyświetlaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 08:55
mf lubi tę wiadomość