Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez przyznaję, ze mi się na telefonie na początku kliknelo. Szkoda jeszcze ze nie wiadomo czy to w jakiś sposób szkodzi. Stawialo by się adekwatnie do treści.
A w ogóle gdzie wy to widzicie?
Anka, na kilka lat?! Rany, ciężka sytuacja.
A w ogóle ostatni odcinek Gry o Tron. Aaaaa. Co tam się działo! -
nick nieaktualnyEhh Anka patowa sytuacja. I co tu wybrać... tylko jak pisałaś to nie masz w pobliżu rodziny, ja chyba bym w takiej sytuacji nie została sama. W pełni rozumiem, że praca i się w niej realizujesz. Ale raz Ty w związku na odległość z mężem to już słabo tym bardziej, że kilka lat, ale druga sprawa to dzieci. Chłopaki nie będą mieć kontaktu z tatą... ja wiem, że Ty sobie poradzisz ale codzienny kontakt chłopców z ojcem to coś niezastąpionego i nie do odrobienia niestety. Ominą go kamienie milowe w życiu chłopców, oni też będą tęsknić. Wiem co mówię, przez 5 lat po rozstaniu z mężem moje dziewczyny tak miały. Z ojcem mają kontakt dobry ale 1/2 razy w miesiącu ... maaaało. Odkąd pojawił się K życie nas wszystkich diametralnie się zmieniło na plus a babki mają tego mężczyznę w domu
Przemyśl to jeszcze. Pracę można znaleźć, czasem nawet lepszą choć teraz się tak nie wydaje. Rodziny w całości niczym nie zastąpisz...
Sorki za wetknięcie nosa w nie swoje sprawymf, mantissa lubią tę wiadomość
-
Hej.
Ania ja to bym chyba tak na odległość nie potrafiła. To musi być ciężka decyzja
A mój wczorajszy okres dzisiaj jest już wspomnieniem, już wieczorem nic tam nie było, wiec już sama nie wiem skąd ta krwe -
Wiem dziewczyny, że związek na odległość to ciężka sprawa tym bardziej, że dzieci małe... Nie wiedziałem jak to będzie... Przez rok jestem jeszcze na macierzyńskim to może pojedziemy tam wszyscy i zobaczę co i jak. Może rzeczywiście bym tam znalazła prace. W sumie mam dużo czasu żeby podjąć decyzję.
KasiaKwiatek, mantissa, sylvia007, Fasia lubią tę wiadomość