Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No tak.. Ale forum jest publiczne wiec jak to karać kogoś za jego czytanie? Ja tez podczytuje czasami inne watki, np teraz czytam czasami przy karmieniu jak to sie inne dziewczyny rozpakowują...
Nie dajmy sie zwariowaćadab, mantissa, Fasia, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
Adab nasze nie lubię nie odnosi się do Twojej ciąży i dobrze o tym wiesz. Chodzi o jakieś nie-lajki nie wiadomo od kogo, kto nawet nie wyrazi własnego zdania... Ba! Nawet się nie ujawni. My tu piszemy ze sobą od wielu miesięcy i jesteśmy zzyta grupą. Czytać może nas każdy ale skoro nie pidejmowalas z nami rozmowy to te "nie lubię" były trochę nie na miejscu.
Ida, CzaryMary, mantissa, lysinka, mimka84, KasiaKwiatek, Angela89, Ewelcia, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobra niech sobie czyta ale jak się nie udziela to niech się nie udziela tymi nie lubię nas ocenia a siebie nie daje możliwości nawet poznania. też czytałam inne wątki i nie widzę w tym nic złego ale nie zamierzała bym lajkowac postów
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Sylwia mój starszy tez tego nie lubił, musiał mieć duży luz do spania ale Nat czasem nie umie zasnąć i wtedy to bardzo pomaga. Unikam płaczu i nerwów wieczorem. Później go odwijam do karmienia i juz śpi całą noc normalnie
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:I właśnie przez osoby które sobie bez karnie poczytaja nasz wątek jako lekturę mam ochotę przenieść się całkowicie na Fb
Możecie dyskutować do woli ale nie zrobiłam nic złego czy zabronionego, nikogo nie obsmarowałam, kto Was czyta to na pewno ma podobne zdanie do mnie odnośnie postów które dostały "nie lubię",większość z Was także.
Anka nie mów mi co jest na miejscu a co nie,nie chce wracać do pewnych sytuacji które wg mnie były nie na miejscu. Tak jak mówiłam hipokryzja.
Nie będę Was więcej czytała jeśli tak bardzo Was to boli.
Pozdrawiam wyrozumiałe. -
Gosha wrote:MANTISSA otóż juz widac kto nie lubi, patrz, post wyżej
poniekąd koleżanka zrozumiała nie lubie tak jak jak ja
No właśnie nie do końca, bo nielubienie za to, że kogoś boli głowa a za przekonania to dwie różne rzeczy. Ale w porządku, każdy może mieć swoje zdanie. ajnie, że to wyjaśniłaś, adab, bo po prostu z naszej perspektywy wyglądało to na uwzięcie się. Cieszę się, że tak nie jest.Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDla mnie przerażające jest to że osoba , która dopiero co zaszła e ciążę jest tak doskonale zorientowana w naszym wątku. Wie o kwasie w gangu 18+ i na lipcowkach. Jak ciekawą lektura muszą być nasze dyskusje skoro komuś chce sie wracać kilkaset stron wstecz!!!
Chyba Krystyna podjęła mądra decyzję odchodząc stąd.sylvia007, Anka1501, mimka84, KasiaKwiatek, Ida, Murraya, Gosha, Angela89, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Mary kwas o gangu był kilka miesięcy temu, jakoś nie wierze, ze kilkanaście tysięcy postów ktoś przeczytał, żeby się rozeznac na forum. To jest fizycznie niemożliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 12:05
CzaryMary, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Mary kwas o gangu był kilka miesięcy temu, jakoś nie wierze, ze kilkanaście tysięcy postów ktoś przeczytał, żeby się rozeznac na forum. To jest fizycznie niemożliwe
Dla fanatyka możliwe, dlatego jestem przerażona i zabieram z tej piaskownicy swoje zabawki. Przykre , bo mam sentyment do belly ale adab otworzyła mi oczy na pewne sprawy. Jak widać, człowiek uczy się przez całe życie. Dzięki adab
Spokojnej ciąży Ci życzę, aby żadne Twoje negatywne emocje nie wpłynęły na ten wielki cud, który nosisz pod sercem. Powodzenia !liloe, Ida, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny