Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I właśnie przez osoby które sobie bez karnie poczytaja nasz wątek jako lekturę mam ochotę przenieść się całkowicie na Fb

Ida, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś wieczorem będą skakaly strony będę usowala moje stare posty

• Gosha Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak.. Ale forum jest publiczne wiec jak to karać kogoś za jego czytanie? Ja tez podczytuje czasami inne watki, np teraz czytam czasami przy karmieniu jak to sie inne dziewczyny rozpakowują... :)
    Nie dajmy sie zwariować :)

adab, mantissa, Fasia, Ulka84 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adab nasze nie lubię nie odnosi się do Twojej ciąży i dobrze o tym wiesz. Chodzi o jakieś nie-lajki nie wiadomo od kogo, kto nawet nie wyrazi własnego zdania... Ba! Nawet się nie ujawni. My tu piszemy ze sobą od wielu miesięcy i jesteśmy zzyta grupą. Czytać może nas każdy ale skoro nie pidejmowalas z nami rozmowy to te "nie lubię" były trochę nie na miejscu.

Ida, CzaryMary, mantissa, lysinka, mimka84, KasiaKwiatek, Angela89, Ewelcia, Ulka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra niech sobie czyta ale jak się nie udziela to niech się nie udziela tymi nie lubię nas ocenia a siebie nie daje możliwości nawet poznania. też czytałam inne wątki i nie widzę w tym nic złego ale nie zamierzała bym lajkowac postów

sylvia007 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia mój starszy tez tego nie lubił, musiał mieć duży luz do spania ale Nat czasem nie umie zasnąć i wtedy to bardzo pomaga. Unikam płaczu i nerwów wieczorem. Później go odwijam do karmienia i juz śpi całą noc normalnie :)

sylvia007 lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANGELA prosisz sie o klapsa! :D
    Nie uciekaj mi stad! Love you :D

Anka1501, Angela89 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    I właśnie przez osoby które sobie bez karnie poczytaja nasz wątek jako lekturę mam ochotę przenieść się całkowicie na Fb
    A wg Ciebie powinna być kara za to że ktoś chce Was poczytać??? Nawet dla samych przydatnych informacji czy linków warto,czy uspokojenia się co do pewnych lęków,objawów itp..Same czytałyście styczniówki, lipcówki itd. Wchodząc na belly wiedziałyście że tak jest,byłyście świadome tego że każdy może czytać, komentować. Troszkę tu zalatuje hipokryzją bo jak sytuacja Was dotyczy to nagle jest "be" a jak Wy robiłyście smrodek na gangu własnej koleżance lub o lipcówkach to wtedy był ubaw po pachy.
    Możecie dyskutować do woli ale nie zrobiłam nic złego czy zabronionego, nikogo nie obsmarowałam, kto Was czyta to na pewno ma podobne zdanie do mnie odnośnie postów które dostały "nie lubię",większość z Was także.

Anka nie mów mi co jest na miejscu a co nie,nie chce wracać do pewnych sytuacji które wg mnie były nie na miejscu. Tak jak mówiłam hipokryzja.
    Nie będę Was więcej czytała jeśli tak bardzo Was to boli.
    Pozdrawiam wyrozumiałe.

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adab gówniany sposób wybrałaś na początek swojej przygody z bbf i tyle :(

a życzenia dla lutówek spóźnione ale szczere :)

CzaryMary, sylvia007, mimka84, Ewelcia, Aguś86 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adab rób sobie co chcesz. Dałaś nie lajki to je oddalysmy. Koniec tematu :)

• Ida Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 16:11

Anka1501, CzaryMary, Angela89, Ewelcia, weronika86, calineczka_11 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela nie kasuj postów, bez sensu.
    Jak przeczytala kilka tysięcy naszych postów to powinna się bardziej w temacie odnaleźć.

• mantissa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    MANTISSA otóż juz widac kto nie lubi, patrz, post wyżej :) poniekąd koleżanka zrozumiała nie lubie tak jak jak ja :)

No właśnie nie do końca, bo nielubienie za to, że kogoś boli głowa a za przekonania to dwie różne rzeczy. Ale w porządku, każdy może mieć swoje zdanie. ajnie, że to wyjaśniłaś, adab, bo po prostu z naszej perspektywy wyglądało to na uwzięcie się. Cieszę się, że tak nie jest. :)

Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adab, tak chętni rozdawałaś nielajki, a mnie ciekawi ile lajków tu zostawiłaś???!!!

liloe, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie przerażające jest to że osoba , która dopiero co zaszła e ciążę jest tak doskonale zorientowana w naszym wątku. Wie o kwasie w gangu 18+ i na lipcowkach. Jak ciekawą lektura muszą być nasze dyskusje skoro komuś chce sie wracać kilkaset stron wstecz!!!

Chyba Krystyna podjęła mądra decyzję odchodząc stąd.

sylvia007, Anka1501, mimka84, KasiaKwiatek, Ida, Murraya, Gosha, Angela89, Aguś86 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary kwas o gangu był kilka miesięcy temu, jakoś nie wierze, ze kilkanaście tysięcy postów ktoś przeczytał, żeby się rozeznac na forum. To jest fizycznie niemożliwe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 12:05

CzaryMary, Murraya lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mary kwas o gangu był kilka miesięcy temu, jakoś nie wierze, ze kilkanaście tysięcy postów ktoś przeczytał, żeby się rozeznac na forum. To jest fizycznie niemożliwe

Dla fanatyka możliwe, dlatego jestem przerażona i zabieram z tej piaskownicy swoje zabawki. Przykre , bo mam sentyment do belly ale adab otworzyła mi oczy na pewne sprawy. Jak widać, człowiek uczy się przez całe życie. Dzięki adab :-)
    Spokojnej ciąży Ci życzę, aby żadne Twoje negatywne emocje nie wpłynęły na ten wielki cud, który nosisz pod sercem. Powodzenia ! :-)

liloe, Ida, Anka1501 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:22

Ida, Anka1501 lubią tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    y.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 22:53

Ida, Anka1501 lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
‹‹ 4877 4878 4879 4880 4881 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ