Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Dla mnie przerażające jest to że osoba , która dopiero co zaszła e ciążę jest tak doskonale zorientowana w naszym wątku. Wie o kwasie w gangu 18+ i na lipcowkach. Jak ciekawą lektura muszą być nasze dyskusje skoro komuś chce sie wracać kilkaset stron wstecz!!!

Chyba Krystyna podjęła mądra decyzję odchodząc stąd.
    gdy czytasz cokolwiek np. książkę to na drugi dzień nic z niej nie pamiętasz???
    proszę przeczytaj moje poprzednie posty ze zrozumieniem, nie czytałam Was dla waszych życiowych historii a dla wskazówek, porad,itp., zapewne nie ja jedna, same robiłyście to samo,a prywatne sprawy nie mają znaczenia bo nikt tu nikogo nie zna.
    I nie posiadam negatywnych emocji, to Wy je macie,dorabiacie sobie coś co nie istnieje.Dziwi mnie brak logicznego myślenia, to normalne że czytając tak wiele postów mogę w danej chwili czyjejś wypowiedzi nie polubić.
    Lajki także klikałam,jedne i drugie przestałam dawać gdy uświadomiłam sobie że trochę tych drugich uzbierało się u jednej osoby.

Anka nie czytałaś nigdy grubszej książki?? fizycznie jest to możliwe i u mnie trwało kilka dni

Dziewczyny po raz ostatni piszę, nie dorabiajcie sobie do tego ideologii. Tak jak pisałam nie zamierzam Was więcej czytać ale skoro byłyście tak bardzo nieświadome tego że ktokolwiek może Was podczytywać, mimo iż same to robicie, to rozumiem frustrację.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh no nie chciałam tego ale widzę , że podobnie jak Wy muszę pakować stąd manatki :/ :( :/
    Prawdopodobnie też skasuję część bardziej osobistych postów bo nie chcę pozwolić na to aby ktoś z kim nie rozmawiam, kto sobie coś czyta , nadrabia po czasie mógł odnieść się lajkiem lub nielajkiem i czuł się upoważniony do oceniania naszej rozmowy.
    Publiczne czy nie uważam za niekulturalne ocenianie anonimowo i do tego w tak perfidny bo negatywny sposób.
    Droga asab skoro czułaś się upoważniona do nielajków choć nic Tobie do tego to czemu nie ma lajków od Ciebie? Najwyraźniej spodobało Ci się mieszanie na forum. Owszem każdy może nas czytać ale poniekąd mamy tu prywatność, piszemy ze sobą od prawie roku. Nikt tak ostentacyjnie nam tu nie ingerował jedynie Ty...
    Życzę Ci i Twemu dziecku jak najlepiej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 12:27

mimka84, CzaryMary lubią tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Mnie wczoraj wzięło na Dragon Age, bo nie skonczylam e czasie ciąży. Ale w końcu jakoś nie załączyłam. Boję się, że się znowu wkręcę. :P

Fasia mi nielajka dała, o. :P A dwóch pozostałych nie udało mi się znaleźć.

Fajnie wiedziec ze ktoś jeszcze poza mna gra w gry, bo juz myślałam ze mam coś z głową.

Zawijamy się stad? Moge wziąć na siebie założenie prywatnego forum.

Ida, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też lubię grać, pisałam już kiedyś :)

liwi lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Ehhh no nie chciałam tego ale widzę , że podobnie jak Wy muszę pakować stąd manatki :/ :( :/
    Prawdopodobnie też skasuję część bardziej osobistych postów bo nie chcę pozwolić na to aby ktoś z kim nie rozmawiam, kto sobie coś czyta , nadrabia po czasie mógł odnieść się lajkiem lub nielajkiem i czuł się upoważniony do oceniania naszej rozmowy.
    Publiczne czy nie uważam za niekulturalne ocenianie anonimowo i do tego w tak perfidny bo negatywny sposób.
    Droga asab skoro czułaś się upoważniona do nielajków choć nic Tobie do tego to czemu nie ma lajków od Ciebie? Najwyraźniej spodobało Ci się mieszanie na forum. Owszem każdy może nas czytać ale poniekąd mamy tu prywatność, piszemy ze sobą od prawie roku. Nikt tak ostentacyjnie nam tu nie ingerował jedynie Ty...
    Życzę Ci i Temu dziecku jak najlepiej...
    były lajki!!! nawet Angela dziś pisała o tym że je ode mnie dostawała,czytajcie uważniej to nie będziecie musiały sobie dorabiać fałszywych ideologii

Same czytałyście inne wątki i obsmarowywałyście u siebie i wtedy było ok, ja tego nie robiłam!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A można jakoś hurtowo odnaleźć swoje posty??? Tak pojedynczo kasowac jest chyba awykonalne :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adab wrote:
    były lajki!!! nawet Angela dziś pisała o tym że je ode mnie dostawała,czytajcie uważniej to nie będziecie musiały sobie dorabiać fałszywych ideologii

Same czytałyście inne wątki i obsmarowywałyście u siebie i wtedy było ok, ja tego nie robiłam!!!

Ejjjj mialas nie czytać!! :-P :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 12:30

KasiaKwiatek, Ida, Gosha lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 16:12

• mantissa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię bbf ale skoro zamierzacie się stąd zwinąć ti może jednak założymy prywatne forum? Fejs to jednak nie to samo. :(

Liloe, uwielbiam gry. Potrafiłam grać całe dnie. Jestem w szoku, ze mnie od porodu nie ciagnelo. :P

Lwica lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I

Anka1501, Lwica, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aczkolwiek szkoda :/ lubię bbf. Odpowiada mi ta forma. W mordę i co tu robić co tu robić..? :)

• liwi Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postaram się ogarnąć wieczorem ok? Z tego co wiem to nie jest skomplikowane.

Anka1501, Ulka84 lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, zakładam. Dam znać jak się uporam.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobię Wam te przyjemność i usunę się stąd na wieki wieków.

Na początku bardzo przyjemnie Was odebrałam i bardzo dużo cennych informacji wyniosłam za co jestem wdzięczna,ale to co działo się ostatnio u Was, te gierki,ironie do własnych koleżanek które przez to odchodziły z forum, mówi samo za siebie. Między innymi dlatego też bałam się zaangażować w jakikolwiek wątek, by czegoś takiego nie doświadczyć. Pisać przez 9 miesięcy, zżywać się a potem ktoś nagle robi przykrości za to że jest się innym, ma się inne zdanie czy robi błędy w pisowni.Same sobie mieszacie i niszczycie się, nie przypisujcie tego innym,zwykłym obserwatorom, czego musiałyście być świadome, bo jak nie skoro same czytałyście inne wątki.

Jeśli chodzi o moje zdanie o Was to w żadnym innym miejscu go nie wyraziłam,nie obsmarowałam jak same miałyście w zwyczaju to robić, odezwałam się gdy zaczęłyście mi imputować jakieś swoje teorie spiskowe.

Ida nigdzie nie napisałam że Cie nie lubię, nie znam Cię,zwyczajnie nie podzielam Twojej opinii w wielu kwestiach a to co innego. Jak sama wielokrotnie pisałaś forum daje taką możliwość by móc to wyrazić więc to nie zbrodnia. Gdy zorientowałam się ile narosło Ci nie lubię,nie klikałam więcej, sama zresztą wiesz że nie wszystkie były ode mnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 12:52

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oceniaj sobie co chcesz ale my tu się wspieramy. Każdy kwas wychodził "z zewnątrz", wiedziala bys to jakbyś czytała wnikliwie.

• Ida Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że któraś z Was już usuwa posty... :/ :( :/ w sumie nie dziwię się i rozumiem :(

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym usunela ale 5500???

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie juz nie udzielam. Nie czuje tu po tym wszystkim prywatnosci. A po drugie i tak co pisze to moje posty sa omijane ale w koncu ja też sie nie udzielam do was wiec luzik hehe

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
‹‹ 4878 4879 4880 4881 4882 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ