Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksawa wrote:No nic,
od siebie napiszę tylko że moja mała jest w 12 tygodniu i chyba ma ten skok rozwojowy,
nie chce sama poleżeć tylko na rączki i to tylko przodem do świata
zastanawiam się jaki to może mieć wpływ na jej kręgosłup,
Szczerz mówiąc nie wiem czy może mieć jakiś wpływ na kręgosłup. Jak przodem do świata to nie sądzę, bo kręgosłup dość prosto.Julek ciągle wygięty na ramieniu i to nie trochę martwi.
-
zagladnelam tu pierwszy raz od kliku dni! co tu sie wyrabia ja sie pytam?! co admin wymyslil z tymi nielajkami? ale gowno...ja mam tu wiele zdjec i bardzo prywatnych soraw ale nie man czasu na usuwanie....nie watydze sie ich. ale naprawde szkoda, ze komus sie chce taki kwas ribic
-
KSAWA mój ma to samo! Tylko rączki i to jeszcze musi byc przodem obrócony, aby nic go nie ominęło! Nie wiem czy to skok, Mały konczy dzisiaj 3 miesiące i mysle ze to juz ten etap ze chce wszystko widzieć no inaczej to nuuudy
KasiaKwiatek, Ksawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
No trochę żal stąd odejść...tyle czasu i sentyment jest
Miki po szczepieniu. Jest ok. Gorączka była 38.1 ale nie zbijałam bo Miki spokojnie spał, nie marudził. Utrzymywało mu się tak 2 dni. Mam nadzieję, że dziś już będzie ok. Na szczęście je ładnie, pije i uśmiecha się
W niedzielę chrzcinywszytko gotowe, ciuchy, restauracja, goście dostali zaproszenia
zobaczymy jak wyjdzie
Gosha, Aguś86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Kasia - mi też żal
U nas nie bylo temperatury po szczepieniu - ciekawe to że każde dziecko inaczej reaguje
ja nadal nie widzę sensu wynoszenia się stąd.. już były takie próby i nie wypaliły.
Nie wiem nawet do końca o co chodzi żeby stąd iść o nielajki? o podczytywanie przez innych? Przecież od zawsze wiadomo ze inni nas czytają - jedni się ujawniają i wcinają w rozmowy inni siedzO cicho
A nielajki? kto by się tym przejmował? ja mam w doopie to czy ktoś nie lubi mojej wypowiedzi - neich nei lubi! moge miec milion nielajków - luz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:31
Gosha, Anka1501, pompon, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co .. z tymi nielajkami to może chodziło o to że jak np. ktoś pisze coś niefajnego że np. moje dziecko cały dzień płacze to nie da się lajka czyli że lubię, tylko nielajka tzn że "łączę się w bólu"
no sama nie wiem,
Gosha, no właśnie też tak myślę,
my też kończymy zaraz 3 miesiąc i to pewnie już ten czas, sama usiąść jeszcze nie umie, patrzenie w sufit słabe jest więc noście mnie ...
a dziś moja mała śmiała się do swojego odbicia w lustrze
Ulka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ciotki jak zobaczycie jakies lajki nowe ode mnie za nie pamiętne posty to naprawde ja, hihi! Cofnęłam sie do dnia porodu i na spokojnie czytam gratulacje
lepiej pozno niz wcale
Ale było miło... Byłam dla was wzoremchociaż przez jeden dzien
Amy_, Anka1501, Ida, mantissa, mimka84, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Ja mam tu najwięcej nielajków, ale się tym nie przejmuję. Konta żal mi kasować, wypowiedzi na pewno nie będę, bo niczego się nie wstydzę. Poza tym kiedyś sobie poczytam, jak to było latem 2014 roku...
Masz racje te nielajki to dziecinada jak komus sie chce w to bawic to juz jego sprawa... -
Synek wczoraj miał USG na bioderka i badanie i wszystko ok z bioderkami moze byc kiedys piłkarzem
))
Ksawa, Gosha u mnie synek tez lubi byc tylko noszony jak na tronie żeby wszystko widzieć, łepek non stop chodzi we wszystkie stronymimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny