Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
okej ja nie ogarniam tamtego miejsca
przenosze swój ostatni wpis
ej jak to możliwe że dziecko tylko spi je i wali kupy bez marudzenia? kuźwa przez brak tej kolki nie wiem co się dzieje, nei umiem się ogarnąć!!
a dzisiaj jak mlody spał to szybko chciałam obciąć spodnie - więc walę do pokoju biorę jeansy z worka który miał iśc do piwnicy ciacham spodnie przewalam je na prawą stronę i co ja pacze?????
KURWA NIE TE WZIĘŁAM!!!!!!
faaaaaaaaaaaaaaaaken shit!Auro lubi tę wiadomość
-
Odnoszę wrażenie jakby moderatorzy bazowali na naszych marudzeniach
"szkoda ze nei ma nie lubie" - po jakimś czasie pojawia się opcja
"szkoda, że nie widać kto nie lubi" - zostaje ujawnione kto hejtuje
zaczynają się afery i przenosimy dupę gdzie indziej - znika opcja nielubienia
jesteśmy słynnym walącym miliony postów dziennie wątkiem, który podczytuje biliony ludzi z bbf i spozamody liczą się z kwietniowkami
WYMIATAMYmimka84, mantissa, Aguś86, Militta110816, Gosha, Angela89, sylvia007, Anka1501, Auro, Ulka84, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:To ja tyż przenoszę swój ostatni hahah: Amy ciesz się spokojem, bo jeszcze trochę i z żębami się zacznie
Mogliby jeszcze usunąć kto ma ile nielajków.
RACJA!!!
Olo ŚPIJ DZIECKO!
a swoją drogą jak nasze ząbkowanie będzie takie jak kolka to oddam dziecko w dobre ręce :mrgreen:
:PPPPmimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja nie skasowalam konta
skasowałam to co chcialam i juz szafa gra
Nooo modertorzy rzeczywiscie licza sie z naszym zdaniem... w takim razie mam kolejny pomysł.... poprosimy 1 zeta od napisanego posta... hmmmm?? da radę??
mój syn spi od 40 minut sukces!!
liloe, Klaudia90, Ida, Amy_, Gosha, Anka1501, mimka84, Ulka84, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość