Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMłoda dama pisałam o tym już ostatnio i nie raz też się cytowałam aby ktoś mi odpowiedział tak jest że posty giną wśród tylu postów.
Ja konta nie kasuje ale usiądę i będę kasowała to co pisałam wcześniej.Ale jestem za forum prywatnym lub fb. Nie chce już tu być. -
Wiem wiem Angela
nikomu nic absolutnie nie zarzucam
luzik luzik też nie raz się do was nie odnosiłam,bo nie znałam odpowiedzi nie potrafiłam pomóc .Rozumie
Też zabieram się za kasowanie postów ale konta nie skasuje
Fajnie by było mieć prywatne forum tylko dla nasWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:34
-
Szkoda, że się wszystkie wynosicie
Ja tu jestem od początku, nie udzielam się za często, kilka razy mi pomogłyście i kilka razy mi udało się coś podpowiedzieć ale czytam was na bieżąco, skoro nie komentuje to nie lubie/i nie nielubie postów ale jestem:)
Szkoda, że takie kwasy wychodzą
[/url]
-
Właśnie wciełam kilka truskawek z jogurtem :)I Obserwujemy małego
))
Fasia lubi tę wiadomość
-
Młoda Damo, mnie kusi taka miseczka ze śmietaną ale się boję.
Ja konta nie zamierzam usuwać a na kasowanie postow szkoda mi czasu. Poza tym trochę żal. Zresztą nie pisałam tu nie wiadomo czego. Nikt z zewnątrz nie wie kim jestem, więc nic mi to nie szkodzi że sobie czyta.Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Ja przeleciałam kilka postów i zauważyłam że nie lajka dostałam od Mantissy i od Amy czyli od naszych ładnie ładnie
A ty Mf i Ida głownie od jakiegoś chyba trolla bo nie znam nicku
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Uuuuuu ale szkoda!!!!!!
Mysle ze usuwanie wypowiedzi nie ma sensu. Ja tu walilam wiele osobistych historii ale jakos nie zamierzam ich wywalac. Co gorsza moje wypowoedzi osobiste zostaly w gowniany sposob wykorzystane przeciwko mnie przez Krystyne w slynnej klotni przez ktora wkurwiona usunelam konto.. aaaaaąle Amy nadal jest Amy dla ludzi z zewnatrz. Nadal wszyztkie jestssmy anonimowe.. nie usuwajcie postow wariatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:19
mantissa, KasiaKwiatek, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
Szkodaa
Jakbym mogła to bym wszystkie strony wydrukowała i w książke oprawiła
Zajebista lektura i pamiątkamimka84, CzaryMary, mantissa, Angela89, Murraya, lysinka, Amy_, Gosha, Ewelcia, KasiaKwiatek, Fasia, Anka1501, weronika86, liloe, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Hej,
no i znów mnie nie było kilka dni i co widzę - uciekacie jednak ?
a pisałyście że będziecie tutaj
Nie chcę się narzucać bo rozumiem Waszą motywację bo faktycznie nie byłam z Wami od początku ale może jednak zdecydujecie się zaprosić mnie do Waszego grona na FB.