Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymimka zajadal dałam jej 4 łyżeczki a i nie chciałam dac jeJ więcej to ta zaczęła płakać to jej jeszcze 2 łyżeczki dałam ale efekt później był nie fajny. Chciałam zacząć od warzywa bo owoce łatwo niby się wprowadza bo są słodkie . Ale spróbuję marchewkę w takim razie
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Rudzia zafascynowala mnie opowiesc o lekarzu
KTOS JESZCZE NIE DOSTAL PIERWSZEGO OKRESU PO PORODZIE SN?? I NIE KARMI MM?
JA! Ale powiem wam, że stresa trochę mam, bo raz nam się pofrunęło. Znaczy no, przerywany ale jednak. Kurde, stresujące jak człowiek nie wie, kiedy są dni pładne. Dla swojego spokoju psychicznego zrobię test pod koniec czerwca.
Mika,a może spróbuj lusterko z przodu młodemu stawiać? Julek ostatnio pokochał lusterka. A w ogóle to pół dnia po szczepieniu marudził a teraz od 18 śpi.
A w ogóle, czy któraś z was wybiera się na basen z maluszkiem. Bo ja chyba bym chciała, chociaż trochę się boję. A zajęcia zorganizowane dość drogo u nas wychodzą, bo 290 zł za 10 spotkań pół godzinnych. zresztą są dopiero od września a ja bym chciała latem pochodzić.mimka84 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Mój chyba wyjedzie do Czech, jeszcze nie podjęliśmy decyzji ale to raczej pewne. Praca w jeszcze większej firmie, lepsze stanowisko i oczywiście pieniądze. Ale ja chcę zostać tutaj... Nie wiem jak to będzie
Anka, ale na długo? Czy nie wiadomo Ciężko tak na dłuższą metę na odległość, ale z drugiej strony ciągnąć dzieci to też niefajnie. Kompletna zmiana otoczenia. Hmm... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElo babki.
Miki już zaszczepiony nareszcie. Nabiło nam temperatury na noc 38.1 ale jeszcze nic nie podaję. Mały właśnie zasnął.
Amy ja nie mam okresu i mam nadzieję nie mieć jeszcze ze 4 miesiące
Anka współczuję sytuacji z mężemmałżeństwa na odległość to ciężka sprawa
Fasia super ta torba! No ale już mam więc nie będę się nakręcać
Muszę się pochwalić , że mój Miki od tygodnia przekręca się z brzucha na plecy. Sprawdzone wielokrotniena brzuszku daje się położyć zależnie od humoru, raz krócej raz dłużej. Głowę serio trzyma wysoko i długo. Silny jest bardzo
W niedzielę chrzciny. Ciuszek jest, ja sobie dziś kupiłam kieckę i torebkęrestauracja zamówiona
Rudzia, mantissa, mimka84, Fasia, Gosha, CzaryMary, lysinka lubią tę wiadomość
-
Oj nie nadrobię was tu i na fb:(
Rudzia my na basen idziemy za tydzien z Nikosiem:)) pielęgniarka środowiskowa nie miała nic przeciwko:))a ja nie oge sie doczekać kiedy go wezmę) kupiłam mu specjalne pieluszki na basen, i taki kombinezon na basen żeby mu było ciepło
)
Mantissa u nas tez sie pofrunęło a w zasadzie to poszliśmy na całośćRudzia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Mój chyba wyjedzie do Czech, jeszcze nie podjęliśmy decyzji ale to raczej pewne. Praca w jeszcze większej firmie, lepsze stanowisko i oczywiście pieniądze. Ale ja chcę zostać tutaj... Nie wiem jak to będzie
Gupia ja
Heh współczuję, bo kurcze ciężko tak samejAle skoro to Wasza wspólna decyzja to pewnie słuszna. Ty silna babka jesteś! Podziwiam Cię od czasu gdy zostalas sama z tym mega rozwarciem i dałaś rade.
-
Lwica wrote:Oj nie nadrobię was tu i na fb:(
Rudzia my na basen idziemy za tydzien z Nikosiem:)) pielęgniarka środowiskowa nie miała nic przeciwko:))a ja nie oge sie doczekać kiedy go wezmę) kupiłam mu specjalne pieluszki na basen, i taki kombinezon na basen żeby mu było ciepło
)
Mantissa u nas tez sie pofrunęło a w zasadzie to poszliśmy na całość
Bedziemy razem test robić.
A wiesz co się z takim maluszkiem na basenie robi? Bo ja się trochę boję, że go podtopię czy coś...
Nie stresuj się, wszystko w swoim tempie. Julek tez się nie przekręca a prawie najstarszy. Za to dzis pediatra az się zdziwiła, bo podciągnął ładnie i główkę i ramionka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 23:06
Lwica lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Bedziemy razem test robić.
A wiesz co się z takim maluszkiem na basenie robi? Bo ja się trochę boję, że go podtopię czy coś...
Nie ma sprawy:))
A na początek to potaplam sie z nim w wodzie jak wytrzyma 10min to super. Kupiłam mu takie koło które w środku ma takie gatki to sie do niego wsadza bobaska także będzie zabawa:))
U nas na basenie jest cześć dla maluchów z brodzkiem i fontanna:)
Takie:
http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1420814858_2/INTEX-56575-baby-seat-swimming-circle-water-toy-floating-ring-baby-swim-ring.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 23:11
-
Lwica wrote:Nie ma sprawy:))
A na początek to potaplam sie z nim w wodzie jak wytrzyma 10min to super. Kupiłam mu takie koło które w środku ma takie gatki to sie do niego wsadza bobaska także będzie zabawa:))
U nas na basenie jest cześć dla maluchów z brodzkiem i fontanna:)
Takie:
http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1420814858_2/INTEX-56575-baby-seat-swimming-circle-water-toy-floating-ring-baby-swim-ring.jpg
A nie będzie mu powyżej pasa zimno?
Mimka, to chodzi o ich dumę, przecież wazektomia męskość odbiera (w mniemaniu facetów).mimka84 lubi tę wiadomość