Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry! Po pierwsze - najlepszego dla Martynki! Niestety na uczuleniach się nie znam.
Po drugie - usmialam się niesamowicie z tych złotych rad. xD
Iwonka, odbiór w punkcie to odbiór ns najbliższej poczcie. Po prostu listonosz ci nie przynosi.
Byliśmy dziś na drugiej dawce pneumokokow. Nawet nie bylo strasznego płaczu. Julek waży 5920. -
Lysinka musze kupic ten kateter windi, moze on cos da.
Ulka tak, karmie piersia. Niby wiem, ze kupy moze nie byc kilka dni ale nigdy nam sie to nienzdarzylo i jakos mi smutno, ze on sie tak meczy...
nie pomaga nic - rowerek, masowanie odbytu, cieply oklad na brzuszek, masowanie, termometr z oliwka, mokra husteczka, woda, herbatka koperkowa, czopek. Swoja droga nie umiem sobie z nim poradzic. Wypada z dupki... boje sie go mocniej wcisnac. Nie znam sie na tym i mam obawy, ze zrobie ku krzywde i przez to wypada i nie dziala.. -
Iwonka paczka24 i paczka 48 jest do odbioru na poczcie. Ja uwielbiam paczkomaty inpost. Mam jeden doslownie pod domem. Chwila moment i odebrana paczka, mozna nawet w nocy, super wygodna opcja. No i teraz u wieou sprzedawcow sa darmowe zwroty z inposta. Ostatnio odsylalam biustonosz. Nawet paczki nie musialam adresowac
Mantissa , Julek to pokazny chlopakbola rece od noszenia? Bo ja juz mam skrzywiony kregoslup i odpadaja mi rece...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 15:11
-
Fasia moze poczekaj do wieczora moze cos w koncu wycisnie z siebie a jak sie obawiasz to do poloznej albo do lekarza zadzwon i dopytaj co w tej sytuacji????
Ja zakupiłam torbe babyono z termoopakowaniem, pewnie sie przydado odbioru na poczcie
dzieki za odpowiedzi w tej sprawie dziewczyny
Fasia, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Iwonka paczka24 i paczka 48 jest do odbioru na poczcie. Ja uwielbiam paczkomaty inpost. Mam jeden doslownie pod domem. Chwila moment i odebrana paczka, mozna nawet w nocy, super wygodna opcja. No i teraz u wieou sprzedawcow sa darmowe zwroty z inposta. Ostatnio odsylalam biustonosz. Nawet paczki nie musialam adresowac
Fasia ja sie łapie czasem na tym ze sie schylam nawet jak malego nie niose.... porażkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 15:12
-
Aguś86 wrote:A poprzednio po jakim czasie dostałaś? Ja oświadczam, że już jestem po
Bite 9 dni z czego 4 masakryczne. Teraz biorę cerazette i liczę, ze mi przyblokuja kolejne okresy, bo przy tym musialam miec owulke tydzień przed rozpoczeciem tabsow.