Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Jest nas tu tak dużo że niektóre pytania są nie zauważalne i nie raz zostają bez odpowiedzi.
A i nie wiedziałam że burza może mieć wpływ na smak mlekaKażdej z nas się zdarzało po kilka razy powtarzać pytania
-
Angela juz wysłałam
A co do burzy to nie wiedziałam ze ma wpływ na mleko:/
Najszczęśliwszych w UK burz nie ma od kiedy jestem czyli ponad 8 lat była tylko 1 burza a w zasadzie błyskało sie tylko nie było to taka burza jak w Polsce gdzie pioruny ostro trzaskają. -
Ale czad z ta burza, u mnie burzowo tez ostatnio, ale Kubus wciąga mleczko bez protestu
moze jedt kwaśne, nie próbowałam... Ale widac ze to moje bebe, wszystko w gardło wleje
HWESTA... O Tyyyyy nie lubim mi chcesz dac?!?!?!
RUDZIA listopad! Jesteśmy umówione!!! Zapcham dziecko ziemniakiem z marchewka i napijemy sie wina
MILA ja mysle ze na spacerku nawet lepiej sie bedzie oddychało przy katarki, osobiście nie widze przeciwwskazań jak nie ma gorączki itp. Swojego prowadzalam w wózku
KSAWA tylko sie nie obrażaj na forumowe koleżankimy troche dzikie jesteśmy i nikt nie odpowiadał bo moze nie wiedział jak Ci napisać żebys sie nie obraziła nie daj Boże czy cos, ANGELA zawsze sie podejmuje takich wyzwań
wiele z nas nie jest w owej grupie na FB
a miałyśmy tu takie dzuwne przypadki... Ze az strach i teraz jesteśmy ostrożne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 14:02
Angela89, Rudzia, Lwica, Murraya, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Forum bez Hwesty to nie orum.
Przynajmniej nie zniknęła bez słowa.
Ja też nie miałam pojęcia, że burza może mieć jakikolwiek wpływ na psucie się jedzenia. No nie chce mi się wierzyć, ale ja zawsze taka sceptyczna.
Spacerki przy katarku jak najbardziej wskazane, oczywiście jak głowy nie urywa. Nosek się odtyka i zaraz lepiej się oddycha. -
nick nieaktualnymimka84 wrote:Hejeczka. Byliśmy na wałach bo u nas Dni Morza są
Angela byliście z Martynką?
Już idę na fb żeby ponadrabiać, a ta pupa to zdjęcie z parku kasprowicza sprzed 2 lat, nie mogłam się opanować i cyknęłam haha, mój mąż mnie wtedy zjebutał że cykam fotki jakimś obcym facetom
Amy, nie przepraszaj bo nie masz za coJa się cieszę że z Olkiem już lepiej, nie wyobrażam sobie nawet co przeszłaś. Ściskam mocno.
Kochana to jeszcze nie dni morzaDni morza dopiero beda
ale niestety nie byłam wczoraj po tym weselu byłam zmęczona i jeszcze muszę pracę magisterską poprawiać. A teraz kiepska pogoda
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej! U nas zero burz, zero deszczu i 34 stopnie w cieniu!!!
Dziewczyny, a dlaczego Hwesta konto skasowała??? Tylko stąd znika cz z fb też?! Ja mam dzisiaj wielki problem z internetem i co chwilę mi połączenie przerywaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 15:50
-
nick nieaktualny