Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, Martafr (dawne konto) wita się wiosennie:) większość z WAS mnie nie skojarzy, dołączyłyście po moim odejściu z belly.
Wracam z nową ciążą, nowymi nadziejami, nowym kontem:) Robiłam nifty i wychodzi na to, że będziemy mięli dziewczynkę, mój aniołek do mnie wraca.
Troszkę Was czytałam w okresie wysypu porodowego, wzruszałam i cieszyłam się z każdego bobaska. Przesyłam Wam pozdrowienia i całusy dla maluszków.
Alicjaa, Mf cudowności tworzycie:)
Gratuluje wszystkim mamusiom, które ponownie noszą pod sercem skarby:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 13:04
Polarisa90, mf, iwonka1077, AlicjaaA, zgredka, Aguś86, olka30, mantissa lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:MF: mmmm musiał być przepyszny ją na urodziny zamawiania jakiś kolorowy, nie mam siły na własne wypiekasy ;(
Obecnie zresztą jestem na l4 bo mnie dopadlo coś, na szczęście bez gorączki, ale gil kaszel straszny i ból gardla..
Alicja: piękny płaszczykiem, też się piszę
Parę stron temu zobaczyłam też listę kolejnych brzuchatek, nawet nie wiedziałam, że ktoś wiedział o mnie, ale jak dużo we wrześniu rodzi
Co wyscie się poumawialy??
Zgredka, przed nami nic się nie ukryje. Codziennie wertujemy fora w poszukiwaniu kwietniówek skrycie ciężarnych. Jak się czujesz ze sporym już brzuszkiem? -
MłodaDama wrote:Dziewczyny .Zrobiłam test ,bo okres się spóźnia.Powinien być w poniedziałek. Pozytywny. Ale jutro robię powtórke dla pewności ale wiem,że nie wymigam się.Mam lekkie mdłości masakraaaa
Jestem tylko mega podłamana ,bo brałam leki których nie powinnam. Furagina całe opakowanie ,orofar 3 tabletki i febrisan 5 saszetek ;/ masakra dołuje mnie to
Młoda Damo, serdecznie gratuluję ciąży! Ja też brałam na początku furaginę przez kilka dni, nie wiedząc o dzidzi 2, a jak do tej pory dzidziuś ma się rewelacyjnie, usg genetyczne też w porządku, nic mu nie zaszkodziło i Tobie na pewno też nie. -
m.k.83 wrote:Hej dziewczyny, Martafr (dawne konto) wita się wiosennie:) większość z WAS mnie nie skojarzy, dołączyłyście po moim odejściu z belly.
Wracam z nową ciążą, nowymi nadziejami, nowym kontem:) Robiłam nifty i wychodzi na to, że będziemy mięli dziewczynkę, mój aniołek do mnie wraca.
Troszkę Was czytałam w okresie wysypu porodowego, wzruszałam i cieszyłam się z każdego bobaska. Przesyłam Wam pozdrowienia i całusy dla maluszków.
Alicjaa, Mf cudowności tworzycie:)
Gratuluje wszystkim mamusiom, które ponownie noszą pod sercem skarby:)
Marta. wydaje mi się, że zdążyłyśmy się poznać. Gratuluję i widzę, że czeka mnie sporo uzupełniania na nowej liście.m.k.83 lubi tę wiadomość
-
Mf, Twój tort brzmi zachęcająco. Ja planuję zrobić tort z białej czekolady z malinami, jeśli je dostanę o tej porze roku. Jakie jeszcze smakołyki polecasz na roczek?
Alicja, niesamowite te Twoje ciuszki. Masz talent i nową klientkę. Niech no tylko poznam płeć.AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Kolejne kwietniówki się zapakowują, czego serdecznie gratulujemy! Mamy też wolne miejsca na liście i kibicujemy starającym się
KWIETNIÓWKI STARAJĄCE SIĘ
1. Amy będzie się działo!
2. wolne!
3. Polarisa90 przezwycięży PCOS
4. Fasia między kwietniem a wrześniem najpewniej spotkasz ją w sypialni
5. Lwica oczekuje na okres
CZŁONKOWIE HONOROWI
1. Jaga też zapragnęła, lecz z bzykanka nici
KWIETNIÓWKI PONOWNIE W DWUPAKU
1. zgredka czerwcówka 2016
2. Klaudia90 sierpniówka 2016
3. Angela89 wrześniówka 2016
4. weronika86 wrześniówka 2016
5. Robotka1 wrześniówka 2016
6. olka30 wrześniówka 2016
7. haneczka wrześniówka 2016
8. Auro październikowa mamusia 2016
9. adk_1989 listopadówka 2016
10. MłodaDama ?
11. m.k.83 dawna Martafr ?
GRATULUJEMY!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 22:23
m.k.83, olka30 lubią tę wiadomość
-
Opowiem Wam trochę o Arturku. Od dawna zgodnie z Waszą radą zajada sam kanapki, ale mamy problem z talerzem. Plastikowe dziecięce talerze od razu wywraca do góry nogami wysypując kanapeczki, więc ostatnio dałam mu na zwykłym. Ciężki był, to zjadł ładnie i talerza nie podnosił. No ale jak już zjadł, to wziął talerz w dłoń, wychylił go z krzesełka i patrzył jak sobie spada i się tłucze. Czy macie namiary na jakieś talerze z porządną przyssawką?
Arturek od dawna już chodzi przy meblach, ostatnio coraz chętniej się puszcza i ładnie sam stoi, ale chodzenie mu jeszcze nie w głowie. Na czworakach czuje się bezpieczniej. Niestety zaczął się u nas etap otwierania i wybebeszania szafek Szczególnym zainteresowaniem cieszy się ta ze słodyczami.
A moja ciąża przeszła najgorsze stadium. Czasem jeszcze wymiotuję podczas mycia zębów i męczy mnie zgaga, ale i tak czuję się o niebo lepiej niż miesiąc/dwa temu. Tylko przytyć bym mogła, bo jak na razie ważę tyle co z Artkiem na samym początku, a apetytu brak:) W poniedziałek zaczęłam drugi trymestr.AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Haneczka, to twój Arturek jest trochę do przodu w 'rozwoju' w stosunku do mojego Tomka. Co do talerzyka nie doradzę, bo ja sobie nawet nie wyobrażam, zeby Tomek miał jeść kanapki, nie bardzo ma jeszcze pojęcie o gryzieniu większych kawałków, często jeszcze się czymś zadławia. Ale niezły z Arturka aparat Wyobrażam sobie jego zachwyt na twarzy jak ten talerz leciał hehe
W kwestii chodzenia to mój bez trzymania jeszcze nie umie stanąć nawet na chwilkę, ale się nie przejmuję, przyjdzie na to czas
Fajnie, że męczące objawy ciąży już ustępują, bedziesz mogła teraz jeszcze bardziej się nią cieszyć.
Co do moich wyrobów, to trochę mnie ośmieliłyście i jestem w trakcie szycia kilku rzeczy, które spróbuję wystawić na bazarek na belly, może ktoś się zainteresuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 08:38
haneczka lubi tę wiadomość
-
Rewelacyjne są muffinki szpinakowe ja teraz na święta będę testowała tort z masa bez cukru zobaczymy co z tego wyjdzie
Dzisiaj upiekłam babeczki kakaowe i Jula się do nich dorwała... Nie daję jej słodkości, ale nie miałam serca jej zabierać jak widziałam jak ją probuje na szczęście dużo nie zjadła, popila wodą i później próbowała jeszcze wyłudzić
Ja szyję sukienkę dla Juli z pięknego koralowego materiału, jak skończę to wrzucę fotoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 19:36
-
Witam.
Głucho wszędzie, cicho wszędzie, co to będzie, co to będzie...
A no swięta
Wesołych świąt wielkanocnych życzę brzuchatkom i reszcie forumowiczów, spedzcie je w otoczeniu rodziny i miłościAguś86, haneczka lubią tę wiadomość