X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mf, super :-) Fajne materiałki :-)

mf lubi tę wiadomość

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo fajne MF :D

mf lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, Martafr (dawne konto) wita się wiosennie:) większość z WAS mnie nie skojarzy, dołączyłyście po moim odejściu z belly.

Wracam z nową ciążą, nowymi nadziejami, nowym kontem:) Robiłam nifty i wychodzi na to, że będziemy mięli dziewczynkę, mój aniołek do mnie wraca.

Troszkę Was czytałam w okresie wysypu porodowego, wzruszałam i cieszyłam się z każdego bobaska. Przesyłam Wam pozdrowienia i całusy dla maluszków.

Alicjaa, Mf cudowności tworzycie:)

Gratuluje wszystkim mamusiom, które ponownie noszą pod sercem skarby:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 13:04

Polarisa90, mf, iwonka1077, AlicjaaA, zgredka, Aguś86, olka30, mantissa lubią tę wiadomość

34bwsek2p5pf20kh.png
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M.k gratuluję i życzę spokojnej ciąży :-) Czasem trzeba zacząć wszystko od nowa, ale jakże bardzo później docenia się to co ma :-) Miło Cię poznać, pozdrawiam :-)

m.k.83 lubi tę wiadomość

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m.k.83 nie znamy się, bo dołączyłam dopiero w 3 trymestrze :) Życzę spokojnej i nudnej ciąży oraz zdrowej córeczki :)

m.k.83 lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    MF: mmmm musiał być przepyszny ją na urodziny zamawiania jakiś kolorowy, nie mam siły na własne wypiekasy ;(
    Obecnie zresztą jestem na l4 bo mnie dopadlo coś, na szczęście bez gorączki, ale gil kaszel straszny i ból gardla..

Alicja: piękny płaszczykiem, też się piszę

Parę stron temu zobaczyłam też listę kolejnych brzuchatek, nawet nie wiedziałam, że ktoś wiedział o mnie, ale jak dużo we wrześniu rodzi ;)
    Co wyscie się poumawialy?? ;)

Zgredka, przed nami nic się nie ukryje. Codziennie wertujemy fora w poszukiwaniu kwietniówek skrycie ciężarnych. :D Jak się czujesz ze sporym już brzuszkiem?

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Dziewczyny .Zrobiłam test ,bo okres się spóźnia.Powinien być w poniedziałek. Pozytywny. Ale jutro robię powtórke dla pewności ale wiem,że nie wymigam się.Mam lekkie mdłości ;D masakraaaa

Jestem tylko mega podłamana ,bo brałam leki których nie powinnam. Furagina całe opakowanie ,orofar 3 tabletki i febrisan 5 saszetek ;/ masakra dołuje mnie to

Młoda Damo, serdecznie gratuluję ciąży! :) Ja też brałam na początku furaginę przez kilka dni, nie wiedząc o dzidzi 2, a jak do tej pory dzidziuś ma się rewelacyjnie, usg genetyczne też w porządku, nic mu nie zaszkodziło i Tobie na pewno też nie. :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m.k.83 wrote:
    Hej dziewczyny, Martafr (dawne konto) wita się wiosennie:) większość z WAS mnie nie skojarzy, dołączyłyście po moim odejściu z belly.

Wracam z nową ciążą, nowymi nadziejami, nowym kontem:) Robiłam nifty i wychodzi na to, że będziemy mięli dziewczynkę, mój aniołek do mnie wraca.

Troszkę Was czytałam w okresie wysypu porodowego, wzruszałam i cieszyłam się z każdego bobaska. Przesyłam Wam pozdrowienia i całusy dla maluszków.

Alicjaa, Mf cudowności tworzycie:)

Gratuluje wszystkim mamusiom, które ponownie noszą pod sercem skarby:)

Marta. wydaje mi się, że zdążyłyśmy się poznać. :) Gratuluję i widzę, że czeka mnie sporo uzupełniania na nowej liście. :P

m.k.83 lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mf, Twój tort brzmi zachęcająco. :) Ja planuję zrobić tort z białej czekolady z malinami, jeśli je dostanę o tej porze roku. :) Jakie jeszcze smakołyki polecasz na roczek?

Alicja, niesamowite te Twoje ciuszki. Masz talent i nową klientkę.:P Niech no tylko poznam płeć. :)

AlicjaaA lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejne kwietniówki się zapakowują, czego serdecznie gratulujemy! Mamy też wolne miejsca na liście i kibicujemy starającym się:)

<3 KWIETNIÓWKI STARAJĄCE SIĘ <3

1. Amy będzie się działo! :D
    2. wolne!
    3. Polarisa90 przezwycięży PCOS :)
    4. Fasia między kwietniem a wrześniem najpewniej spotkasz ją w sypialni :D
    5. Lwica oczekuje na okres ;)

CZŁONKOWIE HONOROWI

1. Jaga też zapragnęła, lecz z bzykanka nici ;)

<3 KWIETNIÓWKI PONOWNIE W DWUPAKU <3

1. zgredka czerwcówka 2016 <3
    2. Klaudia90 sierpniówka 2016 <3
    3. Angela89 wrześniówka 2016 <3
    4. weronika86 wrześniówka 2016 <3
    5. Robotka1 wrześniówka 2016 <3
    6. olka30 wrześniówka 2016 <3
    7. haneczka wrześniówka 2016 <3
    8. Auro październikowa mamusia 2016 <3
    9. adk_1989 listopadówka 2016 <3
    10. MłodaDama ? <3
    11. m.k.83 dawna Martafr ? <3

GRATULUJEMY!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 22:23

m.k.83, olka30 lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opowiem Wam trochę o Arturku. Od dawna zgodnie z Waszą radą zajada sam kanapki, ale mamy problem z talerzem. Plastikowe dziecięce talerze od razu wywraca do góry nogami wysypując kanapeczki, więc ostatnio dałam mu na zwykłym. Ciężki był, to zjadł ładnie i talerza nie podnosił. No ale jak już zjadł, to wziął talerz w dłoń, wychylił go z krzesełka i patrzył jak sobie spada i się tłucze. :P Czy macie namiary na jakieś talerze z porządną przyssawką?

Arturek od dawna już chodzi przy meblach, ostatnio coraz chętniej się puszcza i ładnie sam stoi, ale chodzenie mu jeszcze nie w głowie. Na czworakach czuje się bezpieczniej. Niestety zaczął się u nas etap otwierania i wybebeszania szafek :) Szczególnym zainteresowaniem cieszy się ta ze słodyczami.

A moja ciąża przeszła najgorsze stadium. Czasem jeszcze wymiotuję podczas mycia zębów i męczy mnie zgaga, ale i tak czuję się o niebo lepiej niż miesiąc/dwa temu. Tylko przytyć bym mogła, bo jak na razie ważę tyle co z Artkiem na samym początku, a apetytu brak:) W poniedziałek zaczęłam drugi trymestr.

AlicjaaA lubi tę wiadomość

• AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka, to twój Arturek jest trochę do przodu w 'rozwoju' w stosunku do mojego Tomka. Co do talerzyka nie doradzę, bo ja sobie nawet nie wyobrażam, zeby Tomek miał jeść kanapki, nie bardzo ma jeszcze pojęcie o gryzieniu większych kawałków, często jeszcze się czymś zadławia. Ale niezły z Arturka aparat ;-) Wyobrażam sobie jego zachwyt na twarzy jak ten talerz leciał hehe ;-D
    W kwestii chodzenia to mój bez trzymania jeszcze nie umie stanąć nawet na chwilkę, ale się nie przejmuję, przyjdzie na to czas :-)

Fajnie, że męczące objawy ciąży już ustępują, bedziesz mogła teraz jeszcze bardziej się nią cieszyć.

Co do moich wyrobów, to trochę mnie ośmieliłyście i jestem w trakcie szycia kilku rzeczy, które spróbuję wystawić na bazarek na belly, może ktoś się zainteresuje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 08:38

haneczka lubi tę wiadomość

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewelacyjne są muffinki szpinakowe ;) ja teraz na święta będę testowała tort z masa bez cukru ;) zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Dzisiaj upiekłam babeczki kakaowe i Jula się do nich dorwała... Nie daję jej słodkości, ale nie miałam serca jej zabierać jak widziałam jak ją probuje :P na szczęście dużo nie zjadła, popila wodą i później próbowała jeszcze wyłudzić :P

Ja szyję sukienkę dla Juli z pięknego koralowego materiału, jak skończę to wrzucę foto ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 19:36

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka: jest mi ciężko, do poczatku 6 miesiąca nie było wiele widać, a teraz nagle wyskoczył, ciąży, męczy, dusi..wydaje mi się, że teraz bęben będzie większy niż przy pierwszym, co ponoć jest regułą..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • mf Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M.k. Gratulacje!

m.k.83 lubi tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Głucho wszędzie, cicho wszędzie, co to będzie, co to będzie...

A no swięta :)
    Wesołych świąt wielkanocnych życzę brzuchatkom i reszcie forumowiczów, spedzcie je w otoczeniu rodziny i miłości :)

Aguś86, haneczka lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • mf Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36cc3351e699.jpg

Czapa ;)

Sukienka też gotowa, ale foci jeszcze nie ma ;) wybaczcie te buźkę, ale nie wrzucam zdjęć Juli w internety... ;)

Aguś86, AlicjaaA, iwonka1077, mantissa, haneczka lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkim życzymy zdrowych, radosnych, spokojnych Świąt !!

Aguś86 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt dziewczyny :)

iwonka1077 lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt :-)

Mf, słodka czapusia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 21:46

iwonka1077, Aguś86 lubią tę wiadomość

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
‹‹ 5118 5119 5120 5121 5122 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ