Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jula dostanie od nas szmacianą lalkę handmade, a od jednych dziadków boomboxa do jej pokoju, do puszczania jej kołysanek i bajek i więcej pomysłów mi brak
Myślałam wczesniej nad stolikiem edukacyjnym, ale moje dziecko ma już tyyyyle zabawek, że nie wiem, czy jest sens... -
Stolik edukacyjny mamy, klocki duplo już czekają, bo dostał jakiś czas temu, ubranek mam już na wyrost masę, bo teściowa jest uzależniona od zakupów ciuchów dla Tomka, nawet kurtki mam już na najbliższe dwa lata na każdy sezon, hehe
Kasy nikt nie da, bo każdy chce coś dać prezentowego.. No nic, ostatecznie mogę powiedzieć- kupcie co uważacie i zdać się na dobry gust gości -
Mf, mam ale puki co niewiele, bo jestem w trakcie dokańczania płaszczyka z czapusią i chustką dla jednej z naszych kwietnióweczek. Ale poza tym co wstawiam, mam przygotowanych już kilka nowości wykrojonych do szycia Tylko czasu na to mam mało...
Tuniczko-sukienka w buldożki z limonkowymi ściągaczami
Dresowa a'la marynara dla Tomcia (zrobił furorę w niej w święta ;-P )
I buciki balerinki niemowlęce dla dziewczynki
Mam radochę, bo moja starsza siostra (pracuje w agencji reklamowej/drukarni jako grafik komputerowy) pod wrażeniem moich uszytków postanowiła stworzyć mi logo i metki na moje ciuszki Strasznie mi się podobają, więc teraz mogę wszywać je w swoje dziełaLaRa, mf, Aguś86, Ulka84, mantissa lubią tę wiadomość
-
Rewlacja a te buciki super!
Ja Cię podziwiam, bo ja ledwo znajduję czas na drobne uszytki dla Juli... Teraz sobie obiecałam, że się wezmę, to przyszedł nowy stol (do planszówek) i siedzimy wieczorami z mężem i gramy ogólnie trochę remonty mi przeszkadzają w spełnianiu się, bo ciągle robota, albo sprzątanieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 09:23
AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Pomysły na prezent jakie ja mam:
pierwsze kredki
pierwszy laptop
pierwszy telefon komórkowy
stolik i krzesełka
magnesy na lodówkę (zwierzątka, literki, kształty)
idzie lato więc zestaw do piaskownicy
huśtawka zewnętrzna
klocki edukacyjne drewnianeAlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Alicja, cudowne rzeczy!
JEszcze raz gratuluję wszystkim ciężarnym, którym jeszcze nie gratulowałam. .. Haneczka, nic nie poradzę w sprawie talerzyka. Julek je bez, prosto z blatu, bo konczyło się tak samo xD Ponoc fajne maty przyssawkowe ma Tomee Tipee i do nich miseczki.AlicjaaA, haneczka lubią tę wiadomość
-
Dzięki raz jeszcze za miłe słowa:-)
Mf, no z czasem kiepsko, tym bardziej, że nie mogę szyć jak mały śpi, bo maszyna go budzi. Oo, planszówki..jak fajnie My zawsze gramy w planszówki jak odwiedzają nas brat z bratową męża. Nasze ulubione gry to 'pan tu nie stał', 'kolejka' i 'dixit'.
Pannaniedzwiedzia, dziękuję za propozycje prezentów. Bardzo fajne pomysły. Właśnie ostatnio u koleżanki Tomek nie mógł się oderwać od zabawkowej komórki jej córki, także z tego pomysłu skorzystam
Ulka, a może talent jest, tylko nie odktyty jeszcze u ciebie? No mi się też te metki bardzo podobają, takie kolorowe pasują do dziecięcych ubranek
Zgredka, mam przygotowaną wykrojoną taką bluzko-tunikę w buldożki na rozmiar 86. Więc jeśli dla Łucji ten rozmiar będzie ok i bedziesz chciała to mogę ci ją odsprzedać. Postaram się ją jak najszybciej skończyć, jak podasz mi na priv maila to wyślę zdjęcie. Szczegóły w razie czego też domowimy na priv.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 16:40
pannaniedzwiedzia lubi tę wiadomość