Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzeba rozruszać towarzystwo, moja zaczyna lazic sama. Czasem nawet się rozbiegnie, jak zapomni, że jeszcze słabo jej idzie..
Alicjo: będziesz rozwijać interes czy głównie dla siebie będziesz szyć??AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Oj u nas do łażenia jeszcze daleka droga..jest strasznie chwiejny i niestabilny na nogach. Pewnie w tatusia- bo mój mąż zaczął chodzić mając ponad rok i dwa miesiące.
Zgredka, jako tako to interesu oficjslnie nie rozkręca, bo pracę mam. Ale wrzuciłam to co szyłam na swoj profil fb i sporo znajomych się odezwało żeby im coś uszyć. Zastanawiam się tylko jak ja się wyrobię Moje ubranka nawet do koleżanki z usa polecą Także każda wolna chwila to teraz przy maszynie. Najgorsze, że nie mam czasu teraz uszyć czegokolwiek dla Tomka- a o to przecież głównie mi chodziło hehe..cóż musi poczekać na swoją kolej
A jak twoja ciąża? Będzie chłopiec? Jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 20:53
-
Aguś, no to już po imprezce My w tą sobotę, bo akurat wypada w dniu jego urodzin. Nie przepadam za organizacją imprez. A dodatkowo jak na złość w nocy Tomkowi zaczął się katar. Mam nadzieję, że nic większego się nie rozwinie.
No to pewnie teraz się ząbki ruszą pełną parą u Szymcia Mojej siostrzenicy też po roku zaczęły rosnąć, a dziś ma prawie 8 lat i wypadł jej dopiero jeden mleczak. -
Alicja, Jula z chodzeniem jest strasznie ostrożna - chodzi przy meblach, ale najczęściej wstaje i szuka wzrokiem kogoś i wyciąga jedną rękę, żeby jej podać i jak już znajdzie ofiarę, to ją ujeżdża do upadłego
Ja ostatnio mam mega spadek energii i nie mam siły na szycie... Nie wiem, czy to nie hormony-może dostanę pierwszy okres? Jula 10ty ząbek wychodzi- czwórki górne dwie się wyżynają naraz...
Aguś - jakieś pomysły na imprezę? My robimy 24.04, bo tak pasuje wszystkim gościom mam w planach zupę krem (jakiś), faszerowane warzywa, pieczeń z indyka z suszonymi pomidorami, zrobię muffinki i tort piętrowy... -
Mamy, jesteście dla mnie wielokrotnie pomocą i doradca w trudnych sprawach. Jaki wózek typu parasolka polecacie? Tak max do 400zl? Musi być lekki, zwrotny, Malo miejsca zajmować, byc wygodny i miec kilku pozycyjne oparcie, bo raczej funkcji spania nie bedzie, ale jeśli to sie nie obrażę.
-
nick nieaktualny
-
Mf tak w roczek synusia miałam owulacje
Zgredka dziękuję
Alicja dziękuję
Ulka84 to ciesze się bardzo ze widziałaś juz zarodek ja się pewnie umowie na wizytę na początku maja a dzisiaj lecę na drugą betę trzymajcie kciuki żeby dobrze przyrosla
Miłego dniamf lubi tę wiadomość
-
Mf ja mialam zamowione miesa na cieplo i na zimno. Na cieplo byly devolaje, kotlety z piersi kurczaka i poledwiczki wieprzowe w sosie kurkowym. Do tego zrobilam dwie salatki- grecka i z kapusty pekinskiej. Do kawy byl oczywiście tort, upieklam sernik i ciasto czekoladowe i maz dokupil dwa inne ciasta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 13:25