Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
LaRa jak trzeba to wszystko da sie ogarnąć, choc żadna pewnie nie zaprzeczy, ze jest ciezej niz z jednym dzieckiem Widze, ze roznice będziesz miala podobna jak ja- my mamy niemalze roeno 2 lata i 4 miesiace. To juz jest w miare do ogarniecia jak to starsze ma ponad 2 lata. Po 2 urodzinach, moim zdaniem i z moich obserwacji dziecko staje sie bardziej rozsadne i samodzielne. Takze glowa do gory
-
Witam Dziewczyny
Dawno mnie tu nie było.
Gratuluje rozpakowanym i dużo zdrówka dla dzieciaczków ŻYCZĘ, oraz drugiej poczętej ciąży dziewczynom:)
Ignacy zdrowy nasz, rośnie i z dnia na dzień zaskakuje
Mówi po swojemu, dużo rozumie co do nie go mówimy .
No i w Szkocji mieszkamy w Glasgow, duże miasto i oczy trzeba mieć do okoła głowy.
Pozdrawiam wraz z Ignacym.
Buźka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 16:08
olka30 lubi tę wiadomość
-
Hejka mamcie ja sie pochwale ,ze w niedziele urodzilam moja coreczke Hanusie naturalnie rodzilam a mala byla pupka na dole posladkowo hehe . 3040gram I 56cm szczescia
Krysti ~~>, AlicjaaA, Polarisa90, Aguś86, olka30 lubią tę wiadomość
-
Witajcie mamusie. Nie było mnie może z pół roku. Gratulacje i szacunek dla podwójnych mam Ja z moją córeczka i jej charakterem odpuściłam drugie dziecko chyba do następnego wcielenia.
Odpowiadając na post Papci. Moja córka jak dotąd w swoim życiu przespała tylko 2x całe noce (w zeszłym tygodniu). A tak budzi się czasem raz, czasem dwa na mleko, smoka, czasem bez powodu. Już się pogodziłam z tym, że przez najbliższe lata będę do niej tak wstawać
Papcia wrote:Dziewczyny, jak to u Was jest z wstawaniem w nocy?
Synek pięknie przesypiał noce i tak od tygodnia codziennie budzi się o 3-4 w nocy i domaga się mleka, pokazuje na drzwi, że mam iść i mu przygotować, a jak próbuję dać mu wodę to się złości ;/ myślałam, że może za mało zjada na kolację, ale zwykle jada tak o 20 kaszkę (czasami sama mu robię z różnych płatków, mleka i owoców, a czasami je gotową mleczno-zbożową) i od paru dni daję mu jeszcze kanapkę, ale nie zawsze zjada, po prostu nie jest już głodny po kaszce... a jednak wstaje w nocy.
Myślicie, że to skok? Któraś ma podobnie? Już odzwyczaiłam się od nocnego budzenia, wiem, że w lutym znów mnie czekają nocne pobudki i tym bardziej do tego czasu chciałabym wypocząć jakieś rady?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 14:21
olka30 lubi tę wiadomość
-
hello ktoś tu zagląda?
dziękujemy za gratulacje:)
Tymoteuszek urodził się 11 września - poród do wody ważył 3600 a na dzień dzisiejszy waży 6300 klocek jeden:)
na dzień dzisiejszy mam co robić nie powiem;)
pozdrawiam wszystkie koleżanki!!!olka30, Krysti ~~> lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Gratulacje mf Jeszcze jedna kwietniówka podzieliła się z nami szczęśliwą nowiną dziś...Może sama się tutaj ujawni, nie będę zdradzać
Dawno mnie nie było, ale natłok różnych spraw niestety mnie ogranicza. Od września wróciłam do pracy i niestety nie jest lekko. Wciąż nie mogę się odnaleźć.
Pozdrawiam Was serdecznie -
MF gratulacje Ja mam 2 lata i 4 miesiące różnicy i dawałam i daje rade Spokojnej ciąży
U mnie tez czasu brak przez pracę. Praca, dom, choroby dzieci. Ale jakoś powoli się kręci. Szymek z każdym dniem jest coraz bardziej komunikatywny i szybko się uczy nowych rzeczy Żłobek mu służy
Pozdrawiam mamusie