Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja też zjadłam chipsy, a co
RUDZIA a to, że plamisz to nie jest wystarczający powód do L4? pokłam trochę, że masz zawroty głowy, że wymiotujesz całymi dniami, że jest Ci słabo, masz bóle brzucha, twardniejący brzuch jak za dużo chodzisz. Lekarze nie są w stanie tego zweryfikować, a może jak im tak powiesz to dadzą L4. Trzymam mocno kciuki! Śpijcie spokojnie -
Rudzia u mnie też był problem z L4 ale wkoncu się ginka zlitowala i dała zwolnienie, bo mam prace w 90% stojąca a mam rwe kulszowa promieniujaca aż do stopy. Planowalam pracować chociaż do końca 6 miesiąca bo lubię swoją pracę ale po prostu się nie da czasem
no i jestem po poronieniu, więc też muszę dmuchać na zimne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 20:55
-
Fasia wrote:A ja też zjadłam chipsy, a co
RUDZIA a to, że plamisz to nie jest wystarczający powód do L4? pokłam trochę, że masz zawroty głowy, że wymiotujesz całymi dniami, że jest Ci słabo, masz bóle brzucha, twardniejący brzuch jak za dużo chodzisz. Lekarze nie są w stanie tego zweryfikować, a może jak im tak powiesz to dadzą L4. Trzymam mocno kciuki! Śpijcie spokojnie
Kochana ale ja wcale klamac nie musze bo w nocy sie nie wysypiam, spie po 5-6 godzin, po pracy jestem cala polamana i bola mnie bardzo plecy,wymioty tez czasem sie zdazaja, a brzuch to zawsze wieczorem mam twardy.. no jestem juz w 20 tyg wiec powinni mi dac to zwolnienie, chyba logiczne ze juz moge sie zle czuc -
Rudzia wrote:Kochana ale ja wcale klamac nie musze bo w nocy sie nie wysypiam, spie po 5-6 godzin, po pracy jestem cala polamana i bola mnie bardzo plecy,wymioty tez czasem sie zdazaja, a brzuch to zawsze wieczorem mam twardy.. no jestem juz w 20 tyg wiec powinni mi dac to zwolnienie, chyba logiczne ze juz moge sie zle czuc
Ja rozumiem ale skoro masz tam takie problemy to zawsze można coś jeszcze dolożyć od siebie, tak dla pewnościporozmawiaj z lekarzem, powiedz jak jest no i będziemy trzymać kciuki żebyś to L4 dostała :*
Kładę się już. Dobrej nocy BrzuchatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 21:00
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Cycki mnie od dwoch dni bola jak na poczatku ciazy, do tego zatyka mnie jakos w klatce piersiowej i ciezko lrzez to oddycham . Tez Was bola cycki? Stanik mam ok wiec to nie od tego.
Ja mam dokładnie to samo! cycki ciężkie jak na początku ciąży i jakieś napady duszności, zawroty głowy. Ale myslę, że to normalne. Przynajmniej mam taka nadzieję -
misia83 wrote:Anka1501 mnie dziś mąż namówił na pastę jajeczną tyle że dodałam jeszcze ogórka kiszonego. U mnie wersja trochę lżejsza bo mieszam majonez z jogurtem naturalnym.
Zrobiłam identyczniea ogórka kiszonego mam i w pascie i osobno zagryzam
jak do szczęścia niewiele potrzeba
-
nick nieaktualnyDziewczyny.nie wiem która.dawała namiar do Natalii na fb,ale super babka
świetna ta pościel i właśnie zamawiam kołdrę,poduszkę,ochroniarz,przescierdło i dodatkowo poprosiłam o poduszkę angel wings do wózka (taka ergonomiczna,podtrzymująca główkę). Czekam na wycenę.
Dobrej nocy, Rudzia myślę o Tobie, będzie dobrze -
nick nieaktualnyLali wrote:Ziolko mnie wlasnie najbardziej martwia te dusznosci bo sa momenty ze siadam i lapie powietrze a to nic nie daje, mam tak od dwoch dni. Ale dobrze wiedziec, ze nie jestem jedyna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 00:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny