Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Nie wiem tylko czy wziąć drzwi przesuwne czy takie zwykłe otwierane ? Co myślicie ? muszę brać pod uwagę, że jak się wprowadzimy do nowego domu to będziemy szafę powiększać czyli kolejne moduły trzeba będzie dokupić ..
-
Amy wrote:Praktyczniejsze przesuwane drzwi, bo nie zajmują miejsca po otwarciu szafy :]
Wiem wiem, chociaż te otwierane też są malutkie a w sypialni będziemy mieć bardzo duzo miejsca. Natomiast przesuwne są fajne, nowoczesneKurcze, jutro muszę zobaczyć na żywo i wybrać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja psiapsióła ma taką (na żywo wygląda milion razy lepiej)
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S99033940/
Ale mąż by chyba wolał przesuwne, tak jak piszecie - bardziej nowoczesneAle mi sie mega podoba styl taki typowo skandynawski. Zobaczymy
ja tam wolę na żywo oglądać, bo w necie to mi się zawsze wszystko średnio podoba. Muszę dotknąć, powąchać
żartuje :p
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, dawno mnie tutaj nie było
Po pracy mam dość komputera i czasami tylko was podczytuje. Widze, że powoli się meblujecie, super
NIe jestem w stanie nadrobić wszystkich postów, ale z tego co zdążyłam przeczytać większość w was zna już płeć - Ja też
Będzie chłopak
shimmer_lip, Justinka, Angela89, KasiaKwiatek, mantissa, Robotka1, sylvia007, Krysti, iwonka1077 lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ulka84 wrote:cześć dziewczyny, dawno mnie tutaj nie było
Po pracy mam dość komputera i czasami tylko was podczytuje. Widze, że powoli się meblujecie, super
NIe jestem w stanie nadrobić wszystkich postów, ale z tego co zdążyłam przeczytać większość w was zna już płeć - Ja też
Będzie chłopak
Hej dziewczynki
idę nadrabiaćFasia lubi tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:aa to nie widziałam :)podeślesz mi link żebym mogła zaktualizować swoje dane? dzięki
Proszęhttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1Aw0w6XJi0nwC4zxawp9ySVj1DgFL0LsWRE0Ukuocurs/edit#gid=0
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Moja psiapsióła ma taką (na żywo wygląda milion razy lepiej)
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S99033940/
Ale mąż by chyba wolał przesuwne, tak jak piszecie - bardziej nowoczesneAle mi sie mega podoba styl taki typowo skandynawski. Zobaczymy
ja tam wolę na żywo oglądać, bo w necie to mi się zawsze wszystko średnio podoba. Muszę dotknąć, powąchać
żartuje :p
obecnie mam szafe przesuwną, ale gdybym teraz miała wybierać to właśnie taką z l=twojego linkateż jestem zakochana w stylu skandynawskim
Fasia lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Robotka1 wrote:
Kasia mówisz że zamówiłaś pościel? daj znać jak wycena w Twoim przypadku wyjdzie:) też sie przymierzam u niej zakupić
skąd brałaś wzór? ze zdjęć które ona wstawia na FB czy podała Ci jakieś inne możliwośći kolorystyczne?
bo SHIMMER wybrała sobie wstępnie truskawki a ja truskawek nie widziałam u niej na stronce:) chyba że to sama Shimmer zaproponowała:)
Robotka1 lubi tę wiadomość